Aynı zamanda yorumda yapın merak edıyorum dusuncelerınızı :)
1-2 hafta arası
1 ay kadar konuşulmalı kesin
3 ay konuşulmalı
5-8 ay arası
1 yıl :D :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
iki tarafında niyeti ciddiyse.. 3 aylık bir dönem yeterli olabilir.. 3 ayda olumlu olarak görürsen.. söz, nişan ile daha detaylı 2. bir tanıma fırsatı değerlendirirlir... süreç güzel gidince.. düğün tarihi belirlenir... yok bazı olumsuzluklar, tahmin etmediğin tavır ve sözler duyunca.. bu evlenme yoluna nokta konur..
Sevgili olmadan önce arkadasca cıkın eglenin ve daha acık daha rahatsız edici giyin. O zaman tavırlarını gör sevgili olduktan sonra ses edemicek hale getir ama 2-3 ay konusmak gezmek iyidir :)
Sevgili olmak için bir kaç hafta yeter bence nikahlı kpcan olmayacak sonuçta. 1 sene konuştuğum adamla evlenirim ben 😂
ahahhajh Ç. D :D
3 hafta veriyorum sana abbsja
2 hadta gectı knks :D 1 haftamız kaldı ozaman sdsdhksj
Me çabuk kız shsjja
sdkjkjs :D knka 3 hafta aslında ama 1 hafta hıc konuşmadık ılk zaman 2 hafta oldu :D
Hm baksen bak 😂 bakalım ne olucak 😄😄
6 temmuz knka sımdı baktım :D
Cevap
37Cevap
Bazen yıllar geçse de tanıyamıyorsun ama bazen tanımak için saatler yeterli oluyor. Benim gibi kimseye güvenemeyen, yıllanmış arkadaşlarına bile şüpheyle yaklaşan birine bir hafta yeterli gelmiş dudağına yapışmak için. Samimiyetinize bağlı
Duruma göre bazen öyle istisnai durumlar oluyor ki 3 saat bile yetiyor hayatımın aşkı demek için
ama tanımadan bence saat olmamalı keşke saat olarakta ankete ekleseydım ajhajsha
Tam zaman vermek dogru degil. Birbirine ait oldugunu anladigi zaman baslanmali iliskiye. Tabi bence en. az 3 ay gecmeli
evettt olabılır
bu konuda çok büyük bir saçmalık var. kadınların yarısı niyetini hemen belli eden erkeklere evet der diğer yarısıysa arkadaşca tanıdıktan sonra. yani napman gerektiği konusunde en ufak bir fikrin olmayacak insanına göre değişecek
Bu cok karisik bir soru bence, kimi yolda yururken carpisma olur, ozur falan dk surmez.. Kimi yillarca yasar hata yaptigini anlar.. Ortalama egerki iki tarafta durustse araliklarla goruserek 1-3 ay arasi diyorum...
Kimi insanla 3 gün bile yeter, kimi insan ile aylarca konuşsan da nafile😆
o belli olmaz kimisini 5 dakikada cözersin kimini 3 ayda cözemezsin
aşkı zamanla kısıtlayamazsın an olur bir saat yeter an olur bir ömür yetmez
1 gün yetiyor bana müdire sen kotayı çok yükseltmişsin 2 haftada 3 kere ayrılıp barışıyorum ben ;)
Ne kadar sürede tanıdığına inanıyorsan o kadar. Herkesle aynı süre olmaz.
uzun sure kanka epeyce uzun
sjahjhasjhsd :D knka saat dıyen bıle var ahajhsjah napıyon namaz kılıp gelım mesaj atarım
Yaşanılan, paylaşılan şeylere göre bu süre değişir.
Bir haftada birbirini tanıyan da var bir ayda tanımayan da.
kapalıların ne işi olur sevgiliyle sana ne bunlardan ?
ahahah sanane :D
ne demek sana ne senin gibiler yüzünden kapalılar fantazi malzemesi oldu ya çıkar başındaki örtüyü ya da kapanacaksan adam gibi kaspan şuna bak yaa yüzsüz..
@tatlış123 1-2 hafta olabilir. Ne kadar uzarsa o kadar sevgili olma azalır.
Gicikligina 1 yil dedim 😂
saat dıyenler bıle var :D
bir kızın ne mal olduğunu anlamak için 1 saat yeterli
sen iki günde oluyorsun sanırım , şu ana kadar senin 50 60 sevgilin olmuştur sanırım yazık
Senin gibi fetişlerin sevgilisi olmamalı seni çok iyi tanıyorum ben yazık senle çıkana
Ne zaman hazır hissedilirse.
sen arabaya mi asik oldun😂😂😂😂😂😂😂😂
1 yıl. İyice tanımam gerek.
Konuya hakim olmadığım için boş bırakıyorum :-D
Ne kadar fazla o kadar iyi
Benimle ol zehracim
bananeee :D
Alla alla niye mis 😁😁
yaa ıcımden gelmiyor :D :D
Ben getiririm 😁😁😁
olmuyor. çD :D
Swn iste ben oldurrum bitanem 😘😘😘
9 Ay 15 Gün 11 saat 30 dakika 35 saniye 9 salise.
jakdjskjdkjs :D sagol deyatlı bılgı ıcın
Bunun süresi yok
bence vardr :D
1 2 hafta
10 ay yeter
1 hafta da bile olur
erkeklerın hepsı cok hızlı takılıyor bunu gordum
bakalım kızlar ne dıcek :D
Sevgilin var mi ;)
vr gıbıı :D
5sene :D
3 ay 😊
10 dakika
Üç ay.
3 günde herşey belli olur
1 ay felan
bunun süresi olmaz o anlık hisler
d şıkkı
5 yıl
1 yıl
1 saat yeter
Kafa uyumunuza bağlı
dımı 1 2 hafta olur ama cok sık konususrunuz yyeterlı olur
Kesinlikle. Sağlıklı bir ilişki için 2 ay ve üzeri olması gerekli. Tabi zaman içinde tanırım dersen 1-2 hafta tanırsın sonra sevgili olursun. Flört zamanında tanımaya devam edersin. Tamamen anlaşmaya bağlı :)))
Asik olursam olur
O elektrikle alakalı
3 ay konuşulmalı :)
1 gün yeterlidir
3 ay.
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar