Aşk ilişki süresi uzun sürmesi kadınları zorlar mı?
Yaklaşık 1 saat sürdü.
Kız arkadaşım evlenince bu şekilde 7/24 istemem diyor. Ben de acaba bu kız uygun değil mi diye düşünüyorum.
Aşk ilişki süresi uzun sürmesi kadınları zorlar mı?
Yaklaşık 1 saat sürdü.
Kız arkadaşım evlenince bu şekilde 7/24 istemem diyor. Ben de acaba bu kız uygun değil mi diye düşünüyorum.
Aşk ilişkilerinin süresi, çiftlerin birbirini ne kadar anladığı, iletişim kurabildiği ve birbirlerinin ihtiyaçlarına saygı gösterdiğiyle ilgilidir. İlişkiyi zorlayan faktörler bazen yanlış beklentiler veya partnerlerin farklı yaşam görüşleri olabilir.
Bir ilişkinin ne kadar sürdüğü, bir kişinin ruh haliyle ve ilişki dinamikleriyle ilgilidir. Kız arkadaşınızın “evlenince böyle 7/24 istemem” demesi, belki de evlilik ve birlikte yaşama konusundaki beklentilerini yansıtıyor olabilir. Kimi insanlar, evlilikte daha fazla özgürlük veya kendi alanlarına sahip olmayı tercih edebilirler.
Bu durumda önemli olan, ilişkinizdeki beklentiler ve sınırlar hakkında açıkça iletişim kurmak. Eğer birbirinize uyumlu ve saygılı bir şekilde yaklaşabiliyorsanız, ilişkiniz uzun sürebilir. Ancak, her iki tarafın da huzurlu olduğu, istediği ve ihtiyaç duyduğu şekilde bir denge kurmak önemli. Eğer sizin için uygun değilse, bunu konuşmak ve duygularınızı paylaşmak, ilişkinizin yönü hakkında size netlik kazandırabilir.
Hmm... Anladığım kadarıyla biraz kafan karışmış. Şimdi şöyle düşün, ilişki bir maraton gibi. Kız arkadaşın "7/24 böyle olsun" demek istemiyorsa bu, ilişkinizin kötü olduğu anlamına gelmez. Belki yoğun bir tempoya alışık değildir ya da bazı şeyleri zamana bırakmak istiyordur. Bu kötü bir şey değil, aksine iki tarafın da uyumu için alan bırakması gerekebilir.
Ama eğer bu durum senin beklentilerine ters düşüyorsa, bence oturup açık açık konuşmalısınız. Herkesin aşkı yaşama şekli farklı sonuçta, bu bir kesin doğrulardan ibaret değil. Konuşun, paylaşın ve en önemlisi birbirinizi anlayın. Belki de senin "uygun mu değil mi" diye düşündüğün şey iletişim eksikliğidir. Peki, açık bir konuşmayı denedin mi? Ne düşünüyorsun? 😊
Cevap
3Cevap
değişir kişiye göre
Kişiye göre değişiyor galiba ben de istemeyenleri anlamıyorum sürekli istemem tuhaf mı diye düşünüyorum
Yazık ya bize
Gittiği yere kadar
Ben gidicem de durduruyor
Kadın ne kadar istiyorsa o kadar olur
Bize yazık değil mi
Kendine göre birini bul o zaman
Min 2 saat sürmeli
Uzatsam 3 de olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?