Genel olarak söylenen ''seni seviyorum'' yalanı değil, ciddi anlamda söylenecek ''seni seviyorum'' cümlesi için nelerin olması ve ne kadar beklenmelidir?

Ama ben genelde tanımadığım kişilere de derim.
Seni seviyorum kelimesi özel ama içim kaynar diyesim gelir.
Ama seni seviyorum derken aşk anlamında bunu hissettirerek söylerim.
Mesela senin seviyom novel
Tanıştıktan sonra 3 gün 12 saat 55 dk sonra.. Dermişim..
Onu sevdiğini gerçekten hissettiğinde elbette :))
Ciddiyetsiz anlamda nasıl denir ki...
Hissettiğim an söylerim.
Bir insanı sevebilmek için onca neden varken...
Bunu gerçekten hissettiğin anda denmeli..
hissetmeden söylenince zaten etkisi olmuyor..
Cevap
31Cevap
Bunun bir süresi olamaz. Kalbinde ne zaman hissedersen o sevgiyi o zaman söylersin.
Bir ayda da olur üç aydada ama ilk başta o sevgi düşmediyse gönlüne sonrası olmaz sevgi alışkanlık olur..
Hissettiremedikten sonra hiç kullanmasınlar o cümleyi.
Tam anlamı ile sevdiğini hissettirince
#emre00
öyle bir an vardır ki... gözlerinle kalbini konuşturursun işde o anda kalbin sana izin verdiği an o harika kelime ağzından dökülür..
🙄 Bu aralar bende düşünüyorum ne kadar beklemek lazım acaba. Diğer yandan hayat kısa, beklemek mi gerek? Deli sorular...
karsi tarafin da seni sevdiginden %200 emin oldugun zaman.
uu novel begenmis 😂
🤦♀️
Birini cidden sevdiğinde, artık içinde tutamayacak kadar onun da haberdar olmasını istediğinde. Bu da birbirini iyice tanımakla olur ve birini tanımak minimum birkaç ay alır bence. Hatta yıllarca birbirinin huyunu suyunu bilmeyenler var. Öyle işte. d
Ben birinden 10 sene bekledim seni seviyorum demesini ama bir türlü seni seviyorum diyemedi ben her sabah derdim uyandigimda seni seviyorum zamani yoktur her zaman denilmeli bence 😕
Nadir soylenmesi taraftariyim ve biraz da gec soylenmeli. bir agirligi var cumlenin dilde eskitilmemeli, ilk gunki heycanini kaybetmemeli...
Çok geç olursada ele gider direk söyle
gerçek sevgi ne zaman hissedilirse o zaman. bu hissin gelip geçici olmadığını ona aile arkadaş ve daha fazlası olduğunu hissedebildiğin an söylenmelidir diye düşünüyorum
Açıkcası 10sene de beklesen hissetirmsdikten sonra hiç bir önemi ve inandırıcılığı olmaz.
Ama hissettirdikten sonra söylemesen bile o yerini bulur. :)
Gerçekten kalbimdeki Sevginin sıcaklığını hissettiğin zaman söylenmeli. Bana göre gerçek olan sevgi zaten hemen dile dökülmüyor çok kolay söylenmemeli
4ay. Ayrica hic sevgilim olmadi bu islerden anlamiyorum sadece laf ebeligi yapmayi seviyorum ki bu sozun anlamini da adam aklli bilmiyorumdur kesin öff neyseh.
Bunun için zamana değil hislere bakılmalı. Sevdiğini hissettiğinde söylenir :)
Arkasında duramayacaksa net ve kararlı olamayacaksa içinde yaşasın hissettiklerinden emin olmadan demesin kimse kimseye...
Aklınızın ve kalbinizin bu kişi hayatımın olmazsa olmazı dediği anda seni seviyorum diyebilirsiniz. Ve bu sözler karşı kalpte hemen yerini bulur.
Şu cümleden o kadar soğudum ki mümkünse söylenmesin bana.
Bence bir kere arada saygı olması lazım. Saygı olursa sevgi de olur bir de görsele düştüm
Ne zaman ki içinde gerçekten onu sevdiğini hissedersin, o zaman söylersin.
Bana cok basit geliyor bu cumle agizda sakiz olan seylerin hicbiri bende samimiyet uyandirmiyor
İçten bir şekilde söylenecegi zaman hisseder ve söylenir.
İki tarafın da birbirini iyi tanıması ve güvenmesi gerekir bence önce
Ne zaman sevdiğine eminsen o zaman plan program yapılmaz
Bu konuda iç sesini dinlemeli o doğru zamanı söyleyecektir 👍
Sevildigimi hissettiğimde duymak isterim yoksa sadece cümle olarak kalır anlamsız olur
Eşimle 5 yıl çıktıktan sonra evlenmeye karar verince bunu söylemiştim. Bu konuda biraz kontrolluyum.
Bence hiç söylemeyecen sonra o cümlenin kıymetini anlayan yok )
Söylenmeden önce davranışta bunu kanıtlaman gerekli bunu kanıtladığını karşı tarafın gözlerinde görüyor hissediyorsan o an söylenme vaktidir
Bunun bir zamanı yok, beklemenin de bir anlamı yok. İnsan içinden geldiği her an seni seviyorum diyebilir.
Seviyorsam tak suratına seni seviyorum derim.. Oda tokat mı atar, dudağıma mı yapışır, ona kalmış..
Bazen 2 ay olur, bazen 3 yıl olur.
Hislerle ilgili bu
Süresi olduğunu düşünmüyorum belli olmuyor bu isler fakat olgunlaşmak karakterin oturması için en az 25 bnce
Hiçbiri inandırıcı gelmeyeceği için zamanın önemi yok.
Hmmm yaşamak lazım sevmek için her halini görmen lazım
Gerçekten hissettirebiliyorsa karşı taraf. 3. Aydan sonra olabilir
Beklemek mi içinden ne zaman geliyorsa o zaman söykenmeli
Uykular haram oldu seni sevmek yalanda oldu herkez çıkarcı seni seviyorum erkenden derse bir çıkarı vardır
Onun seni sevdigini sevgine deger verecegini anladigin zaman bence
Hiç demiycen kız erkek sevildiği yerin pek kıymetini bilmiyor
Kalbinde gercekten demek istediginde is bitmistir.
Ayn
Gerçek sevgiyi hissettiğin zaman
İçinden gelince söylenir
Hislerini tam anladiginda
Artık benden çıkmayacak bir ifade. :)
Hayallerindeki kisiyi buldugunu anladığın an..
içinden geldiği her an
En az 1 sene ancak tanıyorsun karşındakini 😅
İçinden ne zaman geliyorsa o zaman.
Seviyorsan git söyle bence, beklemenin alemi yok.
Ciddi anlamda sevdiğimi hissettiğim zaman..
Ciddi anlamda sevene kadar
Büyük abdestin gelene kadar 😂
Gerçekten hissediyorsan...
Seviyorsa beklenmemeli
hissettiğim zaman söylerim
Kız artık ümidini benden kesip giderken..
Bir süresi yok fakat can alıcı anlar vardır😕
Hissetmek önemli zaman değil..
Gerçekten sevdiğini hissettiğin zaman söylenmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar