Sevdiğin kişiye duygularını hemen söyler misin yoksa doğru zamanı mı beklersin?

Sevdiğin kişiye duygularını hemen söyler misin yoksa doğru zamanı mı beklersin?

Hayır çok beklemem onu tanımaya çalışırım ili aşk konusunda ilişki konusunda düşüncelerini bilmeye çalışırım Bir de özellikle merak ettiğim noktalardan bir tanesi hayatında birisinin olup olmadığı ya da yönelimlerinin ne olduğu bunlar çok önemlidir sonradan hayır kırklığı yaşamaktansa, en azından onun duygu ve düşüncelerini bilerek hareket etmek bana daha az acı verecektir yani şimdi düşünsene birisini seviyorsun birisine değer veriyorsun tam açılsın duygularını ifade edeceksin ama hayatında birisi olduğunu söylüyor bu bence yıkıcı bir durum olurdu.
1. Yılın sonunda sana bir şeyler hissediyor olabilirim diyeceksin. 2. Yıla girince galiba sana bir şeyler hissediyorum diyeceksin. 3. Yıla girince sana bir şeyler hissediyorum diyeceksin. 4. Yılda cok düşük bir ihtimalle seni seviyor olabilirim diyeceksin. 10. Yılda seni seviyorum diyeceksin djdjjdf
Eiglik cevap teşekkür ederim bu taktiklerin işe yarayacak dmjfjf
Sjsjsj evde kaldım de mi jdjxkx
Yooo kalmazsın da 4-10 yıl arasında ne dicen ben orada takılı kaldım ndjdjd
Full geyik işte xjjdkdx
Kız sana sormıcak mı beni seviyo musun aşkım diye dkdjdjj
Sorarsa iste o yıla özel cevabi veririm. Mesela 2. Yilda sorarsa galiba sana birseyler hossediyor olabilirim cevabini verecegim kdkfkfx
7. Yılda sordu mesela ne dicen jdjdjd tabi zavallı kız o kadar yıl seni terketmezse 😂
Sjsjsj sevgi gibi bir şey hissediyorum ama emin olamadim. Bana 3 yıl daha zaman ver diyecegim xjxjjxx
Çok mantıklı hdjdj taktikler için teşekkürler izmirli😂
Sjsjsj evde kalma garantili taktikler veriyoreee jdjdkdd
Amaçta bu zatenndjdjdj
Eee dünya nüfusu kontrolden çıktı. Birinin buna dur demesi gerekiyordu 🤣
Being alive djdjdk
Yess allright sksjjsjs
Sjsjsjjs ingilizcen ilerlemis kabul etmiom kxmkxx
Kıskanma çalış senin de olur 😂
Ejsjjsjs ben b1 seviyesinden a1 seviyesine düştüm. Bu başarı değil de nedir? 🤣
Merhaba,
Sevdiğimi sevdiğime önce belli ederim. Anlamasını sağlarım. Bu kendi kendime sevdiğim mi? Uzaktan sevdiğim beğendiğim kişi filan mı? 😅
Beni sevmiyor mu?
Sevgilin ya da hoşlandığın biri de olabilir. Duygularını hemen açar mısın?
Sevgilim ise 😅
Hemen söylerim 😅
Hemen söylenilmesi vakit varken söylenilmesi çok güzel 😅
Hem ben mutlu olurum onunda mutlu olacağını düşünerekten hemen söylerim dile getiririm ve yaptıklarım ile de desteklerim her türlü 😅
Hoşlandığım ise belli etme taraftarıyım dikkatini çekip çekmediğime bakarım 😅
Uzaktan öküz gibi bakarım etrafında olurum izlerim takip ederim korur kollarım
Şarkı söylerim ya da arkasından giderken açar şarkıya eşlik ederim 😅
Sonra yolunu keser 😅
İçimden gelenleri söylerim 😅
Örneğin seni görmek beni mutlu ediyor sürekli seni görmeye çalışıyorum hep seni izliyorum durup dururken aklıma geliyorsun hiç aklımdan çıkmıyorsun seni görmek tek mutluluğum 😅
Dinlediğim şarkı da sen 😅 izlediğim filmlerde sen 😅
Hayatında kimse yoksa tanışabilir miyiz 🥰
Seni tanımak istiyorum ya da beni tanımanı ya da tanışmak işte😅
Umarım rahatsız etmedim seni ki ( zaten rahatsız olan belli eder ben öyle birine bakmam ) 😅
Açarım 😅 açıl susam açıl 😅
😅😂😂 risk almaktan korkmayan biri güzel 😂
Korkacak bir şey yok yahu 😅
Eskiden kendi kendime uzaktan severdim 😅
Hep onlar geldi çoğunlukla 😅
Ayıp değil yani 😅ben uzaktan sevmeyi de severim kendi kendime oh miss 😅Karışan eden yok 🤣
Hayata bir kere geliyoruz söylerim eğer olumsuz yanıt alırsam o defteri kapatıp yeni sulara yelken açarım kimse vazgeçilmez değildir. Hayata bir kere geliyoruz sonuçta kaybedecek vakit yok
Cevap
29Cevap
Ay hiç beklemem cat diye söylerim ama bazen çok gururluyum ya ölsem söylemem of bilemedim
Duruma göre değişir hdhde
Galiba ahaha
Ben çok beklemem hatta direk söylerim ki zaten bir kadını sevdiğim zaman eğer seversem yani bunu gizleyemem her hareketim sözümden bunu belli ederim mesela konuşurken çok heyecanlı olurdum bu yüzden de çok beklemem hayat o kadar kısa ki bence insan bir şeyleri yapmak için beklememeli
insan sevdiğine her zaman bunu söylemeli bence.. :)
Normalde çok özgüvenli ve konuşkan bir kişiliğe sahip olmama rağmen garip bir şekilde nedense aşık olduğumda ne kadar sevsemde " seni seviyorum " diyemem bunu kelimelere dökmekte zorluk cekiyorum ama hareketlerimle davranışlarımla mutlaka belli ederim hatta öyle belli ederim ki adam sevildiğini iliklerinde hisseder ❤️ çünkü gerçekten güzel severim ❤️ kirmadan dökmeden severim
Önemli olan da hissettirmek değil mi zaten 🥰🥰 sevgi sözcükleri bazen boş kalır sevgiyi hissetmek için
Ya illaki öyledir ama bunu kelimelere dökmekte aslında ilişkiyi pekiştirir ben söylemiyorum ama duymak isterim açıkçası
Benim çok garip bir şey var ilkinde kız kağıt yazıyor ama soruyor red ediyorum ama sonradan hoşlantı oluyor numaramı istiyor ikinci arkadaş vasıtasıyla oluyor oda beni sevmediği için terkediyor ama demiyor sonradan öğreniyorum hesap soruyorum üç dedim ama gitmek istedi 4de neokurda bir şey yazmıştım sormuştu demek zorunda kaldım
Ben bir süre beklerim konuşurum sonra bazı şeylerden emin olunca söylerim. Yani biraz gözetlemek, stalklamak ve doğru anı beklemek bence önemlidir. Dan diye hemen söylersen belki olacak şey olmaz falan 😂
Gereksiz risk iyi bişey değil doğru 😂
Risk güzel ama bu konularda risk alırsan sonu iyi olmaz 😂 bazen akıllı olmakta fayda var 😂
Kesinlikle gözlem önemli 😂
Stalk önemli zehir hafiye olmak lazım😂😂
Aynen👀😂
Direkt/ düz söylemler pek tarzım değil. Anlamlı imalara bayılıyorum. Şu zeki ve tutkulu çiftlerin anlayabildikleri frekansta olanlara😎.
Belli de ettik söyledikte sanki sevmek koca bir günahmış gibi yüzümüze vuruldu gerek yok artık böyle şeylere..
Sevdiğini söylemezsen başkasıyla izlersin 😃. Eskiden söylemezdim şimdi söylüyorum.. Ne kaybederiz hiçbir şey
Hayat kısa bir şeyleri erteleme taraftarı değilim sadece doğru zamanı beklerim
Haketmiyordu bende bunu ona söylemek yerine tamamen vazgeçtim ondan.
Söylerim, utansam bile cesaret ettiğim en hassas konu budur.
hiç beklemem. çatt patt gümm tosss bummm diye söylerim
Hic biri, sölemem karsimdaki öküz deqilse zaten anlar ki hatunlar akillidir.
Her zaman söylenmez. Sevmediğimi söylediğim güne kadar seviyorumdur
O anki psikolojimi bağlı. En baştan da söyleyebilirim en sonra da.
Seviyorsam söylerim
şimdiye kadar sevmediğim birine de laf olsun diye seviyorum demedim
Hemen söylemem. Onun bana tavırlarına bakarım bana karşı ilgisi olup olmadığına. Karsimdakinin karakterine bakarım o söze değecek birisimi sonra söylerim
Hiç bekleyemem ki söylerim dayanamam ben yengeçim tezcanlıyım
Ben sevgimi her türlü belli ediyorum ama bu sözü özel anlarda söylerim ki değeri düşmesin 😇
seviyorsam eğer söylerim zaman hızlı akıyor geç kalmamak gerekli
Tanımadan kimseye bir şey ifade etmem. Uygun zaman her zaman iyidir.
Doğru zaman değil de o da beni seviyor mu diye davranışlarına bakarım.
Ya bana göre seviyorsam önce kontrol ederim nasıl birisi diye ondan sonra söylerim ya da direkt alırım kenara artık benimsin de diyebilirim ksksksk
Bekledim beklettim beklemeden söyledim sonuç iç açıcı değil.
Bence doğru zaman karşı tarafın ne ihissettigi onemli
cok beklemem asla soylemem. bu yuzden hep kaybeden taraf oluyorum
Maalesef evet. Soğuktaş...
Stonecold lipgloss...
Gizli yazma da kimsin bilelim 😅
O kız bir sürü erkekle lipgloss yapmış...
Sen değil o kız
Beklemem söylemem çünkü
Karşımdakinden eminsem söylerim
Doğru zamanı beklemek iyidir bence.
Hemen adim atarim
Hemen söylerim.
Hayat çok kısa.
Karşıdakine göre değişir
hayır
ne zaman istiyorsam
Beklemem
Evet beklerim