Bir insan sevdiğine sevdiğini ne zaman söylemeli?
Duygularını hemen belli etmek iyi midir?
Duygularını hemen belli etmek iyi midir?
Şöyle kızlara baktım ne kadar salakça yorumlar yapmışlar hissettiğin an demişler yok artık yanii o zmaan erkekler sizi görür görmez teklif etmeleri lazım o kadar sığ düşünüyorlarki git teklf edince reddeder bunları yazanlar...
İlk başta onu tanımaya bak sonra kendini tanıt biraz fazla detaya ayrıntıya girmeden daha sonra hareketlerini iyi gözlmle kızın ona göre yaklaş ve hareket et sonra numarasını al nosunu sana veriyorsa sana güveniyor demektir sonra sık mesajlaşmaya bak ardından bir ortam içinde olacağınız için ben tekliften önce bir yerlere davet etmeyi düşünürüm hanii yemeğe olur veya gezmeye yakın bir yerlerde cafeye çay -kahve içmeye davet etmeni öneririm zaten senin yanında rahat olması ve seninde onun yanında rahat olman gerekir bazıları kabul ederse bunu tamamdır bu iş sonrasında yüz yüze senden hoşlanıyorum demelisin bu olay böyle olur ve böyle olmuştur ilk başlarda kabul etmeyebilirde yanında olursun sabırlı ol belli bir zaman sonra kabul edecektir
bence bu kişinin aşkı anlayışına göre değişir, kimisi 2. görüşmesinde söyler gerçekten anlamlıdır hissedersin; kimisi atıyorum 1 yıl sonra söyler, dur bide şunu söyleyim de romantik olayım diye düşündürebilir karşısındakine. her ilişkinin ilerleyişine göre değişir yani ve ilişkidekilerin aşktan ne anladıklarına göre. birde bir bayan arkadaşın burada yazdığı gibi hissettiği anda söylemesi ve bunu söylerkende yok ben basit mi görünürüm gibi düşünmemesi gerekir, çünkü gerçekten aşkı dolu dolu yaşayan kişiler birbirlerine bu sözleri söylemenin onları basit göstereceğini değil karşısındakini mutlu edeceğini, birbirlerine daha yakın olacaklarını düşünür.
Yavuz Sultan Selim diye anlatırlar, hizmetindeki cariyelerden biri aşık olmuş padişaha, Mısır seferi sırasında. padişaha açılmaya karar vermiş ama ne yapacağını da bilememiş. bir gün dayanamamış bir not yazmış "derdi olan neylesin?". padişah da karşılık vermiş "derdi neyse söylesin". padişahın cevabını okuyunca heyecandan ölecek gibi olan kadın "korkuyorsa neylesin? " der bu sefer. cevap gecikmez halifeden "hiç korkmasın söylesin". o akşam cariye çadırında bekler padişahı, "buyrunuz sizi dinliyorum" diyen padişaha "efendim..." der "cariyeniz size..." ve sözlerini tamamlayamadan yığılıp kalır.
koskoca padişah eğilmiştir aşka neticede.
sonunu düzgün yazsaydınız on numara olacaktıda
Hislerinden emin olduğu AN. Bak AN'ı büyük yazdım. Emin olduğun an, çünkü gidip konuşmuyosunuz sonra başları konuşuyo mal gibi kalıyosunuz. Beni söyletme şimdi burada.
sinirlendirmeyin ablamızı- emin olursan söylerim
Evet git söyle
Cevap
31Cevap
Şuanki sevgilimle önceden arkadaştık. Bana hani beni sevdiğini söyledi ama sevgili anlamında söylememişti. O söylediğinde tir tir titrediğimi farkettim. Böyle bir değişik oldum uyuştum. Anladım kiiii bende seviyorum. Sonra çok geçmeden pat diye düşünmeden, planlamadan söyledim sevdiğimi ^^ İçimden geldiği gibi oldu yani
Sanırım en yararlı yorum bu oldu. Teşekkürler
İş işten geçmeden söylemeli. .
Doğru zamanı sen ayarlamalısın. Daha kendi duygularindan bile emin olamadan kalbim ona attı diyip hemen açılmak her zaman olumlu sonuç doğurmaz karşı tarafta ters tepki yaratabilir. Öncelikle küçük küçük adımlarla hoslandiginin sinyallerini verip kızla konuşurken zamanının geldiğini düşündüğün anda bir anlık cesaret patlamasıyla söyle bence
çok haklısınnn
O yüzden bu sözlerimi dikkate alıp uygulamalısın (:
Daha önce deneyip anladım zaten o yüzden hak verdim
Hissettiği an da söylemeli. İçinde tutmanın kime ne faydası var?
Değer kaybetme meseleside var.
herkes sizinle aynı düşüncede olmadığı için- biz erkekler arada kalıyoruz malesef
imam hatun kişi niyetine el fatiha demeden bir an önce git... gidipte dürüstlük yapıyorum diye saçma sapan her haltını anlatma kadınlar boş boğaz adamı sevmez espiri yapabilirsin ama onunda bokunu çıkarma nezaket davranış ses tonu hitap şekli önemli ona ince zevklerinin olduğunu hissettir.. eski aşkından bahsetme arabesk davranma kendini komik duruma düşürme hadi hayırlısı haber et sonra bana..
Eyvallah kardo
KIZI sinir ederse ya da açıklayabilirse sölesin o an da sölese olur bn kendi adıma ezmem yani sevmiyo olsam bile kırmadan başkasını sevdiğimi ama ona değer verdiğimi sölerim.
senin bu yufka yüreğin yok mu ah ah
siz nerden biliyosunuz yüreğimin yufka olduğunu :D
Ben biraz anlıyorumda
öyle mi bir soruma cevap yazsanız engel soruma
gerçekten hissettiği zaman söylemeli her zaman söyleyince bir anlamı yok. tamam seviyorsanda belli edeceksin öyle sözde söylemekle olmuyo artık on yaşındaki çocuklar bile söylüyorlar birbirlerine
o yüzden tam zamanında az ama öz söylenmesi taraftarıyım.
Bana seni seviyorum deme sev. -Miraç Çağrı Aktaş :D :D :D.
Bence onun seni sevdiğinden kesin emin değilsen sakın deme. uysal falansa desen bişey olmaz popülerse deme götü kalkar.
İlerde olunca nasıl davranmam gerektiğini - nerde eksiklerim var onu bulmaya çalışıyorum sadece.
Söylesede kaybetme ihtimali var söylemese de. Eğer söylerse hemen yumuşar bu kız nasılsa cepte başkasına gideyim der. Söylemezse başka kızlara yamanır. Erkekler söylesede söylemesede kızın kalbini kazanır zaten :)
farklı bir bakış açısı ..
Biraz yavas yavas belli et önce. Ondan sonra gecikmeden hemen açıl. Hatta hic belli etmeden direkt açılabilirsin. Önemli olan şey gecikmemen. Çünkü gecikince suyu cikiyo, her sey bozuluyo
ortasnı bulmak zor ama doğru olan diye düşünüyorum
Zaman, şartlar ve kişiler/duygular önemlidir. Benim umudum varsa o kişiyle geleceğe dair söylerim aşkta pek durgun sayılmam. Bazen hemen belli etmekte gerekebilir senin ilişkine bağlı.
İlişkiden önce söylememeli bişeyler hissetiğini söyleyebilir ama seni seviyorum tamamen farklı bişey bence. İlişkide ise her zaman söylenmemeli diye düşünüyorum.
hissetirmeli diye düşünüyorum
Menfi sonuç sana koymayacaksa hemen söylemek gerekir. Aksik takdirde ne gerek var?
insan aşk konusunda acemiyse hemen söylemek istiyor tabi karşı tarafda ego tavan yapma olayıda var sonunu düşünmeden hareket edenler kaybediyor.
Adamına göre muamele yapmalı bencee
Evet ama sonuçlarına katlanabileceğinden %100 emin olman lazım. Yoksa sonuçları yıkıcı ve uzun vadede acı verici olabiliyor. Aslında duygularını az belli eden veya etmeyen erkek kazanır. Ama kızlara sorsan hepsi romantik ve duygusal olduğunu belli eden erkek aradıklarını söylerler. O yüzden yalanın bini bin para.
Zaman olmamali bence
Hissettigin an hissettirmelosin
mantıklı
Sevgiyi bekletme... Bnce soylenmesi lazim seviyormmmmmm diyeee:(
Ne söylicem be
karsısındakının buna degdıgını hıssettıgınde
güzel bir bakış açısı
kesinlikle bunun bir zamanı var. çok hoşlanıyosun, sevgiyle karışıyor. halbuki alakası yok. ayrıca bunun bir değeri olmalı. hemen söyleyip tüketilmemeli
mantıklı ya da ilgi gösterip karşı taraftanda aynı ilgiyi beklemekde olabilir.
Saygi ve sevginin tam anlami ile hissettigi ve hisettirdigi zaman
seni seviyorum kelimesi hiç samimi gelmiyo , söylemek yerine hissettirmek gerekir :|
Bir kerede siz hissetirin yazık erkeklere :)
Söyleme ya söyleyince kaybediyosun olması gereken beraber mutlu olmak ama olmuyor öyle yani benim olmuyor genelde
o yüzden kimi seversem seveyim- ikimizide üzmemek için susuyorum :(
Karşıdakini sewiyorsan guveniyorsn hemen soylemeli yoksa artık bir şeyler için geç olabilir
Hemen her firsatta soylemeli bence gün gelip gec kalmis olmamak adina
Sevdiğim yokda olursada söylemem herhalde.
herzaman degil az ve öz söylemeli kalpten söylemeli...
çok haklısınnn
Tam sevdigini anladiginda sevdigine söylemelidir sevmek önemli bir husus karşi tarafi mutlu eder ama 1 ay sonra da gidersen mutsuz eder :D
gideceksen umut vermemeli
Hemen degil biraz zaman gectikten sonra soylemeli şıp sevdi olmamalı insan
sen öylemi yaptın
Malesef daha yapamadım
Hiç bir zaman sevsen bile çaktırmayacaksın seven her zaman kaybetmeye mahkumdur.
Sevdiğini değilde onsuz yapamayacağını belli etmemek gerek diye düşünüyorum..
Hemen soylemeli cunku insanin hayatta her zaman 2 ci sansi olmaz
sevginden eminsen neden olmasın
Vakit çok geç olmadan söylemeli.
Yaşadığımız hayatın tekrarı yok.
Aynen öyle- peki bu seviyorum diyenler nerde?
o sevgi kalbini carptırdıgı an da :)
uzun zaman oldu nasıl bir duyguydu unuttumda :D
Ne zaman hissediyorsa o zaman söylemeli, planlı şekilde değil içinden geldiği gibi davranmalı.
platonik en iyisi tanıdıkça soğuyabilirsin çünkü :)
ölüm var yaşama der gibi :)
bence fırsat buldukça söylemeli... yoksa bir de bakmışsınız söyleyecek kimsecikler kalmamış... hayat çok kısa... malesef
hayat kısa uzun görünsede
En uygun zamanı bekleyip düşünerek söylemeli , sonradan söylediği sözler için pişmanlık duyup onların kölesi olmamalı.
Haklısın- söz ağızdan çıkana kadar o bizim- çıktıkdan sonra biz onun kölesiyiz.
Illa seni seviyorum demek şart degil !
Fiili hareketlerin davranislarinda ona seni seviyorum anlami taşir. Mesala gözlerine bakmak. Elinden tutmak.
sahiplenmek
Seni sevdiğin emin olduktan sonra. Sonrasında nasıl olsa cepte diye düşünür.
Hayır, hemen belli etme, aradan bir zaman geçsin, iyice alışmalısınız.
Olursa diye soruyorum
Bence soylemekten once hissettirmeli zaten ondan sonra soylemek bile onemsiz kalir
mantıklı
nezaman cesaret gelırse ozaman
cesaret her zaman varda- neyse
Yanında olduğu herzaman.
Yanında hissetirdiğin her an ;)
taşıyamayacak hale geldiği zaman..
Hak etmiyorsa yinede söylememeli.
taşıyamayacak hale geldiğinde zaten ya ölür ya da her şeyi göze alır, söyler.
çok şükür hayatımda kimse yok, olursa dikkate alırım
şimdiden bol şans o zaman :)
İyice tanıdıktan sonra kesinlikle.
Ya da sevginden eminsen
hıc bı zaman soyleyınce tum heves kacıyo
o kadarda değil
hemde anında belli etmek söylemek gerekir
sevginden eminsen neden olmasın
Hiç la. Byeri kalkiyo sonra
İçimizde tutmak dahamı iyi sizce?
Sevdigin sevgini hakediosa durma söyle :-)
olursa söyleyeceğim soz :)
Değildir , belli edince geri cekiliyolar
Ben çekilmezdim ama herkes bir olmuyor tabi.
Anlaşabiliyorsak tabi
Hemen soyle kaptırmadan bence
olursa diye şey ettim
Sevdiğini anladığı zaman :)
Sevdiğimi anladığını nasıl anlıyacam? :D
İçinde kalmasn hemen desin
yok öyle yağma :D
Söylerse kaybeder, söylememeli
o yüzden susmalı
Kendini hazır hissettigi an
ultraslan
yanlış yere yanlış cevap :/
zamanla, yavaş yavaş belli etmeli hisleri
Hayır hayır doğru yere yanlış cevap.
Forever ultraslan - olursa söylerim
Sevgi dilsizdir diyolar :)
vay bu güzeldi :D
doğru zamanda
doğru kişiyle karşılaşmak ümidiyle
her zamannnnnnnnnn :))))
Oldu biz sizi arıcaz
Söylemek Yerine Belli Etmeyi Dene ;)
denerim :D
iş işten geçmeden söylenmeli
bu konuda haklı olabilirsin
Bence hiç belli etme.
kimse sevmiyorum ki
Hemen belli etmeli gurur cok sakıncalı
hemen değilde değdinde söylemeli
İstediği zaman
anlamlı olsun daha iyi
her zaman söylemeli
katılmıyorumm- her yürek nerden bilsin sevmeyi..
Şit şit sakin ol sinirlerine hakim ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar