Why men love bitches diye bir kitap var tamamen bundan bahsediyo. reverse psychology yani kaçan kovalanır misali bir şeyden kendini tamamen çekersen o sana gelirmiş. Çok üstüne düştüğüm artık benden kaçan bir moruk sevgilim vardı :-D adam 55 yaşında ve benden kaçıyor yani düşünün o kadar üstüne düşmüşüm. Tamamen aramayı yazmayı kestim tıpış tıpış gelmişti. Erkekler hep böyle tamamen yazmayı kesince geliyolar
Sevgilimi sıkmam yani sıkıldığını fark ederim zaten. Ama öyle umursamaz bir tavır takınamam. Seviyorum Ben, her an yaninda olmak isteyeceğim tabiki. Bu dedikleriniz hep aynı kapıya çıkıyor. Dediginiz örnekler hoşlantı ve heves sayesinde başlayan iliskiler için geçerli. Zamanla birbirlerinden sıkılmamaları, gizemin kaybolmaması için de fazla samimi olmamalılar. Aşık olan sevdiğinden bunalmaz ki zaten.
Yaşamla Ölüm arasındakı İnce Cizgiden Hiç bir Farkı Yok Mühendis İncelıgı Gerektiren Bisey Bu , Sevgınınde Fazlası Zarar İlgisiz bırakmanında Fazlası Zarar , Ben Ilıskınn Duurmuna Ve O Ankı Sevgılımın Ruh Halıne Göre Sıkar ya da Özgür Bırakırdım , Yani O İnce Cizgiye Dıkkat Etmek En İyi Hareket olur Ilıskılerde :)
Aynen oyle moruk yapiskan sevmiyorum. Her sey dogaclama yasansin. Canim onu gormek isterse gunler onceden belirlemem tarihi asla gider onun haberi olmadan kapisinin onune 5 dakika bekler giderim. Ona hediye alayim diye ugrasmam. Yolda gezerken ve ya alisveris ederken ona yakistirdigim bir sey olursa alirim. Sevgiliymis dogum gunuymus hikaye yani. O sekil iste
rahat bırakıp bu davranışıma hayran kalınıp terkedilenlerdenim beni sıkmıyosun çok rahatım teşekkür ederim ama bana çok deger veriyosun beni çok seviyosun ben senin kadar sevmiyorum diyip terkediliyorum
2 senelik bir ilişkim oldu telefonunu elime almışlığım veya arkadaşlarına karışmışlığım yoktur. Karşı tarafa bağlı biraz, kendisi nasıl davranacağını bilen biriyse hiçbir şey demeye gerek yok.
sevgili olduktan sonra zaten bir şekilde yolu bulunur bunun anlaşırsınız aranızda ama işte iş sevgili olma aşamasında eğer bunları yaptıysan olmadı bu iş..
Eskiden gururum hep beni iterdi sevgiyi hep karşımdakinden beklerdim her daim onunla olmak isterdim. Artık kimseyi bunaltmıyorum fazla takmıyorumda o yüzden aranılan oluyorum sanırım :)
kız olsun erkek olsun seviyorum diye sevdiği kişiye siyam ikizi gibi yapışırsa bu durum tabii ki o kişiyi bunaltır. sevdiğini söylersin , gerisini de ona ve zamana bırakırsın. olur biter.
Sevgiliniz hayatı tercih ediyorum Hayatıma karısına yok Onu yapma bunu yapma diyen yok Neden gec mesaj attın diyen yok Konuşacak birsey bulamama sıkıntısı yok belli Şen zamandan sonra Bence sevgilisi hayat daha güzel
En güzeli ortasını bulmak bence , çok ilgide sıkar çok ilgisizlikte..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Rahat birakiyorum bu seferde beni istemiyorsun, beni sevmiyorsun laflari ediyor. Simdik kendisi ayni hareketleri yapiyor haha bende artik iletisimi keselim dedim hemen eski haline dondu :P.
Pek rahat bırakmıyorum ama öyle de çok sıkmıyorum bence erkekleri elinde tutmak için biraz rahat bırakmamak gerekiyor onda beni bunaltıyor sık Boğaz ediyor ben bişey demiyorsam o da diyemez o yüzden sık Boğaz edenlerdenim ☺️
Hep ilgiden sıkıldıklarını söylerler ama kendileri gibi odunlara denk gelunce kapınızda biterler. Sen benim verdiğim degere değersizlikle karşılık ver sonra pişman oldum. Başka kapıya!
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İlişkilerinde yapışkan olanlar kaybediyor! Sevgilisini sık boğaz edip bunaltanlardan mısınız; rahat bırakan aranan insan mısınız?
En İyi Cevaplar