Peki siz de sevgilinizi, eşinizi sıkar mısınız?

Sevgilim kampa arkadaşlarıyla gidiyordu. Her türlü sosyal medyayı kullanıyordu şifrelerini falan bilmiyordum hiçbirinin onun özeli o çünkü herkesin bir sınırı olmalı, bir alanı falan. Biraz daha buna dikkat ediyorum. Kıskanç olmadığım ve o çok kıskanç olduğu için ilişkimiz bitti. Yani demem o ki iki taraftan biri bile diğerini bunaltacak derecede kıskanıyorsa, her şeye karışıyorsa veya sıkıyorsa o ilişki sağlıklı olmaz. Ben biraz daha rahat düşünüyorum bu konuda yani yapacak olan her türlü yapar. Seni seviyorsa zaten başkasına bakmaz bile
Rüyamda sürekli sarışın bir kızla aldatildigimi görüp son görüşümden üç gün sonra sarışın bir kızla bir haftadir gerçekten aldatildigimi öğrendim darlamamistim ama ona uyandığımda bile ağlıyorum çok kötü bir duygu dediğim halde bana gerçeğini nasıl yaşattı
Yaşattığını yaşar, boş ver.
Asla !!! Kendime yapılmasını istemediğim şeyi sevdiğim insana da yapmam. Ve cidden aşırı itici şeyler ya.. İlişkiyi destekleyecek şeyler yapılmalı aksi halde marketten sirke alıp tursunuzu kurmaya başlayabilirsiniz.
😂
Su cumlenin aynisini soyleyen kisi su an dibimde uyuyor. Sirf kiskancligindan sabaha kadar basini oksatti. Kendi uyuyor ben mumya.
İstemediğin şeyi yapma kardeşim uyu sende 😂😂😂
Susmuyo ki uyuyunca da susmadı o ayrı. Bildiğim her yönetemi denedim.
Allah kurtarsın kardeşim :D
Bazı şeyleri gereğinde fazla takmamak lazım sağlık açısından kötü sonuçlara neden olabiliyor ne kendimi nede karşımdaki insanı sıkacak ve bunaltacak şeyleri yapmaktan elimden geldiğince kaçınmalı insan.
Cevap
36Cevap
Önceden evet boyleydim 🙄🙄ama baktimki işin ucu kaçıyor eşim... üstüne düştükçe simariyo kendini bir şey sanıyor ve gittikçe inada binip yapma dedigim şeyleri yapıyo... bende bıraktım artık herşeyi kendi haline böyle daha iyi sende bırak o senin üstüne düşsün 🙂
Eski sevgilim bana bu görseli atmıştı sen düşün artık 😂
😂
Ya kediye bile fazla ilgi verince kaciyo dozunda sevince pesinden ayrilmiyo frenlemek lazim!
Haklısın valla
Biraz ôyleyim galiba. Sevince çok kıskanıyorum ama napabilirim? Çok değer veriyorum, çok seviyorum. Ama öyle fevri davranip sirf bu yuzden sorun çikmasina sebep olmam.
Benim iki gözümde, gönül gözümde senden başkasını görmüyor için rahat olsun ❤😇
♥️♥️
Yok, onu da sıkmam beni de cok sıkmasını istemem. Zaten sevdim mi sevgimi hissettiririm bunlari sorarak veya aklindan sürekli bunlari gecirerek kendini yipratmaktan baska bir sey yapmaz.
Kendi ayagina sıkmış olursun bil istedim 🙃 hersey dozunda olmalı azı karar çoğu zarar demis atalarımız
Kıskanırım ama ben bunun dozunda olmasından yanayım. Asla bunaltmam etmem sanırım. Ne kadar fazla saçma sapan kıskançlık ve bunaltma olursa o kişi senden o kadar daha çok kaçar.
Böyle bir ilişki 5 sene yakamı bırakmadı.. Sonunda kurtuldum şükür.. Nefes alıyorum şimdi, zindan hayatı bitti
Kıskançlık konusunda aşırı kıskancım evet ama kendimi frenlerim galiba bilemiyorum. Buna bir sevdiceğim olunca karar vereceğim.
Hayır. Bir İnsanı ne kadar sıkar bunaltırsanız elinizden kayıp gider.
Birbirine mutluluk vermek yerine neden bunaltmak?
Çok ilgi gösteriyorum … Buda karşı tarafı sıkıyor … o yüzden yalnız takılıyorum daha iyi.. ilgiyi kendime gösteriyorum 😂😂
Hayır sevmem öyle şeyi kendime de yapılmasıni istemem.
Bunaltana kadar sıkarım sonra da kenara çekilirim o aynısını yapar
Galiba böyleyim🙄. Huylu huyundan vazgeçmiyor işte. E haliyle bunalıyo insanlar🤷🏼♀️
Benim sevgilim olmadı hiç. Birinden hoşlanınca bana nasılsa bakmaz diyip bırakıyorum
Beni bir konuda sıkıyorsa haksız yere bende onu sıkarım
Bunu sadece kıskançlıktan sinir küpü olduğum zaman yaparım. Diğer zamanlar güler eğlenirim.
Ben çok bunaltmam ilgi göstermek isterse gösterir üzerine düşerim o ayrı ama bunaltmam :)
Sanırım sıkıyorum ve o yüzden kimse girmiyor hayatıma 💔
Bazen fazla sorular ve kıskançlıklarla bunaltabiliyorum
Bunaltmaya gelemeyen yapım olduğu için başkasını bunaltma ihtiyacı duymam.
Ben çok kıskancım ama sıkmam o insan zaten benim kıskanç olduğumu bilmesine rağmen kıskandıracak hareketler yapıyorsa bana değer vermiyor demektir. Soruda aynı şekilde bir kere sorarım anlatmazsa istemiyordur denek ki.
Aslında biraz bunaltıyo olabilirim, elini tutuyom bırakmıyom, kucağına oturuyom kalkmıyom, çok sarıliyom öpüyom ama seven kız doymaz☺️☺️
Eskiden çok sikardim. Ve sonucu kötü oldu. Şimdi rahatımm
Olmasi gerektigi yerde sorumu sorarim ama bunaltir miyim asla
sevgiden sıkar bunaltırım sonra fazla sevgiden ayrılırlar böyledir hayat
Sevgili bunun için yapılmıyor mu 😀
Dimi 😂
Hiç sıkmam keyfi bilir ister yanımda kalır ister gider sıkarak kimseyi yanında tutamazsın aksine yasak tatlı gelir her zaman bunalır
Of ben aşırı sıkıyordum hsjsjs
Jajaj
Sürekli darlarım, en son cinnet geçirirler.
Ajjajja
Hayir asla onun gecirrim hayati ama sevgilim yok olsaydi
Sıkmam tabiki sonuçta bir aile kurana kadar onunda hayatı var benimde saygı duyarım ve bunaltmam.
Bana yapılmasını istemediğim şeyi yapmam. Ayrıca neden bunaltayım ki herkesin bir hayatı var
Bunaltma yok, güzelce sevmek varken.
Sıkarım biraz da o da beni sıksın hoşuma gider
Bunaltmaya gerek duymuyorum.
Bunaltmamaya gayret ederim
İlgili olurum ama rahat bırakırım ya darlamam
"Ben guzel miyim" iste bu bennn😂
Sanırım sevgimle evet
Evet genellikle çok bunaltiyorum
Ara sıra bunaltırım evet
Bunaltmam, bunaltılmaktan hoşlanmam. 🤭
Hayır pek sıkamam kimseyi
Kısıye baglı ama hayır
Seve seve sevgiden boğarım.
Hayıiir hic sikmam sika sika öldürürüm 🤣
Hayır hiç öyle şeyler yapmam
Çok fazla yapmam
Ben de bunaltıyorum 😅
Resimdeki gibi bunaltmam
Hayır sonra soğurlar
Arada yaparım hobi gibi
hayir diyen yalan soyler😅😸😸😸
Ben sıkmam diye düşünüyorum ama çok sıkılırım.
aşşşırı sıkarım o yüzden fazla uzun sürmüyor
Hayır Sevdiğim İnsanı Sıkmam Bunaltmam
Yok çok degil bence orta yani yani
Ahaha polyanna eşittir ben 😂😂😂
😄😌
Sıkmam sıkınca daha çok kaçıyor adamlar..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?