Freud yine demiş;
En çok sevdiğimize kızarız...
Yine doğru mu söylemiş 🤔

Freud yine demiş;
En çok sevdiğimize kızarız...
Yine doğru mu söylemiş 🤔

Bu benim tezim aslında yıllardır savunduğum.. :))
Sıradan birine neden sinirlenip kendimizi hırpalayalım ki.. Sevdiğimizin en ufak bir görmezden gelişi üzer de sinirlendirir de..
Freud senden çalmış olmasın 😂😂
Çalmaz o.. 😄
Ama ta o zamanlardan beni görmüş adam.. 😄
😂😂😂😂 kesinlikle 😂😂
Sevdiğimiz insan, aslında bizi diğerlerinden daha çok tanıyan, bilen insandır ya da bana göre öyle olmalıdır. Ev sevdiklerimiz, içimizi dışımızı en iyi bilenler olmasın rağmen bazen öyle bir cümle söylüyorlar ki sinirlenmemek elde değil cidden..
Fazla benimsiyorum, belkide kendim gibi görüyorum ama daha özgür ve kelimelerde daha savurgan olabiliyorum maalesef.. ama tırnağı taşa değse ömrümden verecek kadar da çok seviyorum 💕
Kim bu şanslı adam : ))
Benimki genel-geçer bir kural sevdiklerime ))
Sevdiklerin şanlıymış diyebiliriz : ))
Galiba 🙂)
Teşekkür ederim..
Rica ederim karmaşık insan 🙂
Sevdiğine kiyamaz insan anlık kızgınlıklar olsa da çok sinirlendiğim zaman kendimi yatıştırmayı bilirim..
Sevdiğine kıyamaz insan diyoruz, ama belki de en çokta onlara kıyıyoruz🤔 Bir yabancının istediği bir şeyi yaparken, sevdiğimiz bir şey isteyince erteleyebiliyoruz🤔
Erteleme o zaman sen de🤭😄
Beni katmasan olmazdı : )) ben genelleme yapmıştım : ))
Teşekkürler 🌺
Rica ederim🙂
Nasıl oldun?
Teşekkür ederim, çok naziksin daha iyiyim.🌺
Geçmiş olsun tekrardan 🙂
Cevap
4Cevap
Sevdiğim insana herkesten fazla tepki veririm. Bu alınganlık z naz , Trip ve sinir olarak görülür.
Peki bu tepkinin adına ne diyebiliriz?
Bilmem hiç düşünmedim
Düşünsen de az önce görülür diye tanımladığın ifadeler dışında başka bir ifade bulamazsın : ))
Sinirlenir demeyelim ama insan en çok sevdiğine kırılır ve kıyamaz.
Sevdiğim insana sinirlenemem
Ben sevdiklerimi el üstünde tutarım sinirlensem de alttan alır gönlünü hoş tutarım.
Benlik bir söz değil.
Sevdiklerin senin değerini bildiği içindir, bu söz daha çok değer bilmeyen sevilenler için geçerli sanırım 🤔
Kişiye göre değişiyordur belkim
Belki de belkimdir kimbilir😂
Sevdiğım insanlara sinirlenmem kırmaktan üzmekten imtina gösteririm
Sen sevdiklerinin ve sevdiklerin senin değerini bildiği içindir, belki de bu söz sevilipte değer bilmeyenler için geçerli olabilir
Olabilir tabi
Sevgim kadar sinirim de var öyle. :D civcivlikten pıçağımı çıkarttırmasın sonra adımız çıkıyor haberlerde
Tabi trafikte çıkan kavgalar birbirine yükselen adamlar hep çok sevmekten ajskdkflflglhlhlh
Trafikte çıkan kavgaların soruyla bağını çözemeyen tek ben miyim acaba🤔
Trafikte insanlar birbirine sinirleniyor ve sonucunda birbirine giriyor nasıl bağlantı kuramadın hayret akskdklglggllglhlhşy
Sevmeyenler de birbirini yiyor diyorsun haklısın, anlatmak istediğini anladım : )) soruya farklı bir bakış açısıyla ters yönden bakarak cevap vermişsin : ))
Ama aslında sorunun amacı daha başkaydı : )) Sevdiklerimize herkesten daha çok mu sinirleniriz
En çok sevdiğin kişi kalbini kırar bu sebepten de en çok ona kızarsın, doğru tespit yani 😄
Sen beni engellememiştin mi ya🤔 Beni engelleyen herkesi sorularımda görüyorum, site tüm engelleri kaldırdı mı yoksa 😂😂
2 yıl sonra haksız yere engellediğini biraz çabuk farketmişsin 😂 tebrik ediyorum 😂
Freuda katılmıyorum. Sinirlendigim bir insan hadsizlik yapmıştır. En çok sevdiğim insana sinirlenmek yerine anlamaya çalışırım.
Sinirlenmek demeyelim aslında kırılırım, sevdiğim insan kirar beni , sevmediğim insan siniendirir..
Evet, bir yakınına sinirlendiğinde bazı şeyleri söyleyemiyorsun kalp kırmamak adına, içine atıyorsun ve daha çok yıpratıyor seni.
en cok sevdiginize sinirlenir , sizi en çok sevenden hıncınızı alırsınız bu da benim sözüm olsun its-ok
Sevdiklerime kiyamiyorum ben. Icimi yese de uzemem.
Eeevet ama bunu ona çok göstermem çünkü kalbi kırılır diye
Evet kesinlikle doğru söylemiş.. Tam olarak da böyle oluyor..
En çok sevdiğime kırılırım ama en az sevdiğime kızarım 🙂
Doğru insanjn sevdiğine bazı geçer derler 😉🙃
Nazı😂
Anlamıştık 😂
Düzeltme anlama barajının altındakilere hitaben 😂🫣
Tabii ki herkesi düşünmek gerekiyor 😂😂
Ne kadar düşünceliyim kahru bela en derun😂😂😂😂
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?