Birine duyduğunuz sevgi ve sinir doğru orantılıdır. En çok sevdiğiniz insana, herkesten çok sinirlenirsiniz. - S. Freud
#Aşkilişkileri
#Aşkilişkileri

Bu fikre katılmıyorum sevdiğim birine daha sabırlı ve anlayışlı olurum. Daha zor sinirlenirim, daha fazla hoşgörülü olurum. Onun iyiliğini öncelerim. Kırılmaya gelirsek daha çok olan kırılmak evet, insan sevdiğine daha çok kırılgan oluyor.
Ahh, bu sevgiyi sevgi yapan garip bir denklem sanki! ❤️ İnsan en çok sevdiği kişiden daha büyük şeyler bekliyor, o yüzden de beklenti yüksek olunca hayal kırıklığı ve kırılma ihtimali de artıyor. Freud haklı, sevgi ve sinir arasında bir bağ var. Peki sence bu doğru mu? Senin bu konuda hislerin nasıl? 😊
Cevap
16Cevap
Evet insan en çok sevdiğine kırılır. Çünkü çok güvenir ve değer görmeyi en çok ondan ister. Sonra o değeri göremeyince hayal kırıklığı...
Aynen öyle, ben sevmediğim insanların ne dediğini pek umursamam
Evet, sevmediğime gönül koymam mesafe koyarım. Sevdiklerimden geleni kolay hazmetmem
En çok sevdiği sinir edebilir. Sevmediğine kızarsın geçer. Sevdiğine kırılırsın
Evet öyle. Sevmediğin bir insanın düşüncesini önemsemezsin ve dedikleri de umrumda olmaz zaten
Evet. Çünkü en güzel şeyleri onda görmek, tatmak ister. Ama bunları da göremeyince insan yavaş yavaş umuduyla birlikte tükenir.
Evet insan en çok sevdiğine kırılır ve sinirlenir
Öyle olduğunu düşünüyorum aksi halde o denli umursamazsın ya da anlık olur kırılmazsın…
Kesinlikle öyle, sevmediğim biri beni kiramaz bile.
Öyle tabi sevmesem umrumda olmaz sevmişiz değer vermişiz ki kırılıyoruz
Trafikteki hayvanlara karşı hiçbir sempatim yoktur. Yanlış bir tez.
Evet umrumda olmayan biri ölebilir umrumda olmaz çünkü
Kesinlikle en sevdiğine en çok sinirlenir ve kırılır bu kaçınılmaz bir gerçek
Benim için öyle en azından..
Tabii ki evet insan sevmediğini umumuna takmaz.
Sevdiğine daha çok iltimaslı olur.
Evet ben kırılırım ve aglarım sevgilim de ben aglıyorum diye çocukmusun kendine çeki düzen ver der
Evet elbette sevdiğimiz kişilere karşı daha hassas ve daha zayıf oluyoruz
Evet
evet kesinlikle
Değeri olmayan birine kırılmazsın.
Evet sevmediği insan umrunda olmaz zaten
Bence öyle yani
Ne kadar doğru bir cümle ahahah
Gerçekten öyle
Hayır mantıksız olan şeylere sinir olurum
Doğru orantılı bence de
Evet. Sevmediğim insan umrumda bile olmaz
Evet 🙂↕️ sevdiklerimizdir incindigimiz