Eski ilişkilerinizden cringe anınız gelince irkiliyor musunuz siz de?

Doğum günü için 3 aşamalı hediye hazırlamıştım ilkinde okulda arkadaşlarıyla pasta kestik not vardı, sonra organizasyonun parasını ödemediler kxjsjdjajd. sonra metroda koca kırmızı kutuyla gezdim içinde notlar vs vardı bir de gezerken beğendiğimiz parfüm daha yakın arkadaşlarıyla bir daha pasta kestik ana hediyem o sandı burun kıvırdı. en sonunda ailesinin yanına giderken kavga ettik çantamda hediyesi vardı. vermeden o akşam en yakın arkadaşıyla kutladık ailesinin yanına da gitmedik arkadaşı bana asıldı bir daha kavga ettik. onunla arkadaş olmasını istemiyordum dinlemiyordu. kocaman kırmızı 💣 kutumla metrodan dün çıkmış gibiyim *ick

benim doğum günüm gelemeden ayrıldık önceki doğum günümde de ayrıydık. o cringeliği derinlemesine ben de yaptım kutulu hediye, bir de onunla gezdim. Nasıl aldatıldığımı anlatırdım o başka günün hikayesi olsun

Güncellemeler
1 yıl
anlatasım geldi annesi hastaydı öyle söyledi buluşacaktık son anda iptal etti ben de annesine çiçekle içecek yolladım. Bu evde gittiğimiz kurstaki kızla olmasın mı bir de çiçeği ona vermiş. bunu anlattım da 30larında adam sanıyorlar hayır bunu yapan 19 yaşındaydı. Şeytan.
Eski ilişkilerinizden cringe anınız gelince irkiliyor musunuz siz de?