Vay efendim ben sahte biriymişim. Adım Berfin değilmiş. İki ayrı kişi olarak iki farklı kişiyle konuşmuşum. Bunu rüyasında görmüş. Rüyasında ne görürse çıkarmış. İlişki zamanımızda bunu biliyormuş ama çok sevdiği (!) için görmezden gelmiş.
Allah’ın narsisti ya sövsem dilime yazık.
Geçmiş ilişkilerin aniden gün yüzüne çıkması sizi rahatsız eder mi?
Ah Berfin nerden buluyon Bu tarz Sıkıntılı tipleri. Eminim çevrende O kadar Eli yüzü ayağı düzgün Erkekler vardır. Başta sevgili olursun ondan sonra Beğenmezsin Narsist Dersin. Saçmalık ayrıl o zaman Gördüğü Rüyaya Çocuk gibi inanan insanlara ne diye sevgilim diyorsun.
Geçmiş bir ilişkimin gün yüzüne çıkması açıkçası beni rahatlatır ayrıca.
Kendisi eski sevgilim. Ayrılmadığımı da nereden çıkardınız? İlişki esnasında iyiydi bu tarz sıkıntıları gün yüzüne çıkar çıkmaz da zaten ilişkiyi sonlandırdım. Narsist dememin sebebi ise “Seni sevdiğim için kendimden özür diliyorum” tarzı cümleler kuran insanların bir halta yaramaması.
Çıksın, kötü şeyler çıkarsa sormazlar mı insana “Sen bütün bu olayları hala aklında tutacak kadar şerefsiz misin?” diye. Affettim unuttum bitti gitti ama karşı tarafın imajı kötüye kayarsa ben onu hep hatırlayıp o kişinin nasıl bir haysiyetsiz olduğunu göğsümü gere gere dile getiririm. Sadece olayları unutıp affederim