Geçmiş İlişkilerinden Rahatsız Olmak?

Merhaba herkese iyi akşamlar. Küçük bir şehirde okuyan bir üniversite öğrencisiyim. Daha önce birkaç sevgilim oldu ve hiçbiriyle herhangi bir birliktelik yaşamadım. Kendimi doğru kişi için saklıyorum. En son ilişkimin üzerinden bir süre geçti ve bir hanımefendiyle flörtleşmeye başladım. Beraberken oldukça keyifli vakit geçirebilidiğim bir insan. Beraber gülüp uzun uzun sohbet edebiliyoruz.
Geçen günlerde geçmiş ilişkilerle alakalı bir konu açıldı ve bana kimseyle birlikte olmadığını söyledi fakat dün bu konuda yalan söylemek istemediğini onu olduğu gibi kabul edebileceksem devam etmek istediğini söyledi. Daha önce birçok erkekle birliktelik yaşamış hem sevgilileriyle hem de tek gecelik ilişkileri olmuş. Yaşadığı bazı tramvatik durumlardan dolayı bir süredir böyle bir durumunun olmadığını söyledi. Benim durumum ise bu insanla sağlıklı bir ilişkimin olabilmesinin mümkün olup olmamasıyla alakalı. Devamlı geçmiş ilişkileri aklıma gelir diye bir korkum var. İkimizede hayatı zehir etmek istemiyorum. Sizce bu durum sindirilebilir mi kendisiyle güzel vakit geçirebiliyor olmam bu insanla ilişkimi sürdürebilmem için yeterli mi. Ve geçmişte birliktelik yaşadığı insanlardan birinin karşıma çıkması gibi bir durumda nasıl davranmam doğru olur.

Geçmiş İlişkilerinden Rahatsız Olmak?