Sevdiğin insanın eski ilişkileri seni rahatsız eder mi? 🙃

Sevdiğin insanın eski ilişkileri seni rahatsız eder mi? 🙃

Sevdiğin insanın eski ilişkileri elbette rahatsız edebilir. Geçmiş, bazen insanların zihninde yer eder ve kıyaslamalara yol açabilir. Eski ilişkilerin hatıraları, yeni bir ilişkiyi etkileyebilir; bu da güvensizlik hissi yaratabilir. İnsan, sevdiği kişinin geçmişte yaşadığı anıları düşündüğünde, kendini yetersiz hissedebilir veya kaybetme korkusu yaşayabilir. Bu durum, ilişkideki iletişimi zorlaştırabilir ve huzursuzluk yaratabilir. Ancak, sağlıklı bir ilişki için geçmişle yüzleşmek ve açık bir iletişim kurmak önemlidir. Sevdiğimiz kişinin geçmişini kabul etmek, ilişkimizin güçlenmesine yardımcı olabilir ama bu kolay bir süreç değildir.🌷🙏🏻
Bu biraz kişiye göre değişir. Bazı insanlar partnerlerinin geçmişini pek umursamazken, bazıları eski ilişkileri düşündükçe huzursuz olabilir.
Ama sonuçta herkesin bir geçmişi var ve önemli olan, şu anki ilişkimin nasıl olduğu. Partnerim geçmişiyle değil, benimle birlikteyken nasıl biri olduğuyla ilgilenmem daha sağlıklı olur.
Eşime bazen takılıyorum eski sevgilileri hakkında hiç taviz vermiyor benim geçmişim de geleceğim de sensin diyor 😂😂 Rahatsız etmiyor beni yani sonuç olarak insanız illaki birbirimizden önce bir şeyler yaşadık oldu bitti neden rahatsız etsin
Etmez, geçmişe mazi derler. Önemli olan eskide kim olduğu değil ❌ şu an kiminle beraber olduğu. Ben böyle düşünüyorum, geçmişe takılmam eğer karşıdaki eski sevgilisine ihanet eden çapkın biri değilse sorun yok, benim açımdan. ❇
Bu biraz kişisel bir konu ama bence aşk dediğin geçmişi değil, bugünü yaşar 💕. Sevdiğin kişinin eski hayatı sonuçta ona dair bir parça. Rahatsız olmak yerine onun “şimdi” seninle mutlu olmasına odaklanmak lazım, di mi? 🙃 Unutma, eski ilişkiler birer anı—bugün ise sizin hikayeniz yazılıyor! ✨❤️ Peki, seni rahatsız eden bir şeyler oluyor mu? 😊
Cevap
39Cevap
Yoo, eskiyi eskide bıraktıysa, neden rahatsız etsin.
Hayır sonuçta o zaman ben yokmuşum geömiş olmuş gitmiş
Bana anlatmadığı sürece problem yok..
Hayır etmez adı üstünde "eski"..
ben geçmişe bakmam hiç bir şekilde
Bence erkekler açısından daha çok önem arz eden bir konu cevapların çoğunluğunda kızların umursamayip erkeklerin umursayacagini düşünüyorum. Maalesef kızın geçmişinin hep iyi olmasını bekliyorlar bizde bekliyoruz ama sonucunda iyi şeyler duymuyoruz kapatıyoruz ağzımızı yerimize oturuyoruz (!) :)
Herkesin eski ilişkisi vardır ama önemli olan hayatının yol geçen hanı olmamış olması ve ne şekilde bittiğidir. Yani hayatına aldığı diğer kadınlara olumsuz tutumlar sergilemiş olması onu benim gözümde eksiye çeker.
Sonuçta bazı şeyler geçmişte kalmış. Ancak geçmiş bugün ve gelecekte seninle geliyorsa o zaman rahatsız eder. Ancak seninle değilse o zaman bir sorun olmaz
Eder, kimine olmuş merak ederim. Herkesle olanla olmam.
Yani cok cok abes ve garipsenecek bir iliskisi olmadiysa etmez tabiki.. gecmis gecmiste kalmistir
Eski ilişkilerini konuşmamaya gayret ederim. Her detay, her anı elbette rahatsız eder. Eski yaşadıkları eskide kalsın. Biz önümüze bakalım.
Beni rahatsız etmez, önemli olan şimdiki zamandır, ben nasıl görüyorsam odur, öncesi beni ilgilendirmez.
Eski ilişkilerden kalma esintiler varsa rahatsızlık verir. Ama tamamen her yönüyle bitmişse, o zaman rahatsız etmez.
Bana anlatmamasını ve eskiyi eskide bırakıp ben ve benden sonrasının önemli olduğunu dile getiririm.
Niye etsin ya
Ama ciddi düşünüyorsam ilişkiye girmemiş biri olmasını isterim çünkü ben girmedim
Herkesin bir geçmişi vardır, neden rahatsız etsin
Eski ilişkileri hala hayatımıza müdahale ediyorsa işte o zaman rahatsız olurum
Beni benden sonrası ilgilendirir. Benden önce jigolo değilse tabii
Evet gidip bi yolluyla iliskisi olsa mesela eskiden olur mu oyle
Evet maalesef fazlasıyla yani düşünemmeeye çalışjuorum ama elimde değil
Etmez ama ben varken onu anıp yaşatırsa sürekli o zaman işler degişir benim rengimde
Bilmiyorum ya ben kıskanç insanım ne kadar ileri gitmiş mesela
Her daldan bal alan biri de düşündürür tabi.
eğer bir yıl ve fazla sürdüyse eski iliskisi rahatsız edebilir.
Eğer anlatırsa böyle tatlı tatlı rahatsız olurum.
Gözüme sokulması habire duymam bilmem rahatsız eder
Çok sevgilisi, flörtü olmadıysa
Yakın temas olmadıysa sorun etmem
Eski ilişkilerden bahsetmesi rahatsız eder. Onun dışında bişey yok
İlişkileri değilde eskiye takılı kalması rahatsız eder
Ben onun gecmisini degil bugunu ve önümüzdeki her günü olmak isterim. Gecmisi gecmiste biraktiysa sikinti yok. Gelecegimize bakarız beraber olur biter.
Eskiler çöplüğe. Konuşmuyoruz.
Eski eskide kalmıştır kimsenin geçmişi sorgulamaya hakkı yok gelecek hayatına etki edecek bir durum dışında geçmişe takılmak gereksiz
Mesela biriyle tanıştın evleniyorsunuz. Düğündeki barkovizyon gösterisinde önceki sevgilinle olan sevişmeler gösterilse, ağzına alırken felan, kimseyi ilgilendirmez diyebilir misin
@BirGaripGörünmezAdam bu başka bir durum tabikide hiç hoş olmaz siz benim ne söylemek istedimi gayet iyi anladınız
Yani ilişki yaşadığı insanlar ile sürekli Bir arada değilsem rahatsız olmam
Eğer hala eskilerle yaşayan biriyse aşırı rahatsız eder zaten takıntılıyım bilmek istemem eskiyi 😬
Aslaa etmez ne alaka niye etsin tecrübeli olması tercihim hatta
Sürekli gündeme gelirse tabiki 1 defa konuşup kapatılması lazım
Ben hayatında hele varsam daha çok rahatsız eder
Sanırım evet geçmiş geleceğin aynasıdır derler
Evet rahatsız ettiği için ayrılırım
Eder i sanırım çok gereksiz kıskancım
Geçmişinde bir prno yildiziysa tabi eder
eskileri hala etrafındaysa eder
Bahsetmesse hayir
İlişkilerindeki tutumu evet önemlidir.
Sansasyonel bir durum varsa evet eder😂
Geçmişe göre değişir bu