Bence ancak iyi bir dersle olur oda söyle ki; sizide aldatir siz ona büyük bir ceza verirsiniz daha sonra terkedersiniz.. bunu bir başka kadında uygulayamaz. Yani çapkın erkek zaten olgunlaşmamış erkektir. Ancak bunun nekadar kötü birşey olduğunu kavradığı zamanda yapmayacaktır.. sen ben veya başka kadınla alakası yok. Erkeğin hala olgunlaşamamış olmasıyla alakalı.
Kimsenin başkasının isteğiyle değişebileceğine inanmıyorum kişi kendi isterse değişebilir, kendine söz geçirebilir, fakat buna değecek biri olmalı gerçekten değer verilen ve buna degdigine inanılan.. Eğer o inanç bir yerde kırılırsa kişi tekrar bastırdığı kişiliğini ortaya çıkarır... Yani "Kimse değişmez sadece bazı şeyleri bir süre bastırır..."
Sanmiyorum. Simdi bir toyota`nin aski mercedesi gorene kadardir. Mercedes`in aski bir Lexus`u gorene kadardir. Bir Lexus`un aski Bentley gorene kadardir.. Boyle boyle gider bu. Yani seni dize getireni, dize getirecek daha cok kisi var. Huylu huyundan vazgecmez.
fotoğrafta ki tatlı dillim filmini ben de severim. tarık akan ve filiz akın başrolü paylaşıyor. soruya uygun bir görsel olmuş. çapkın bir insanı yola getirmeye çalışmaktansa , yolları ayırmak en mantıklısı ve en iyisi olur diye düşünüyorum.
Çıkmış biriyim. Benim sağım solum hiç belli olmaz. Öyle ki bana bel bağlayan insanları bile yarı yolda bırakıyorum. İçimde gram hüzün ve keder yok. Sanki kalbime çimento döktüler...
Capkin erkegi sadece asik oldugu kadin dize getirir o da askin oldugu süresince. Ask 3-4 yila bitiyor diye varsayarsak, ask bitince adam fabrika ayarlarina geri dönecek. Yani demem o ki, insan 7sinde neyse 77sinde de öyledir.
Şarkısı bile var saçlara dolunca aklar birden bir pişmanlık başlar çapkın olan insanların sonu aynı beyazlar geçmişi hatırlatıyor baktıkça kendinden igreniyorsun illa uslandiracak biri çıkacaktır
İnanmıyorum. Çapkın erkekler çiçeklerden bal almayı çok sever. Çapkınlık onlarda toprağa girince biter. Ölmeleri lazım. Şu söze çok gülerim ve inanırım. Adriana limanın aldatıldığı, rihannanın dayak yediği bir dünyada seni yerler haccem :)))
Her insanın çapkın bir yönü vardır aslında, her insanın hisleri de var. Yani insanın aşık olduğu kişi tam istediği mutlu olduğu kişidir zaten, başkası gereksiz gelir.
En İyi Cevaplar