Söz konusu diz çöktürmekse, kafasına silah dayadığın herkesi diz çöktürebilirsin.. Bunun cinsiyet ile ilgisi yoktur, diz çökmeyecek bir cinsiyet veya insan da yoktur.. Bunu özellikle kadınlara bağlamak yersizdir.. Kadınları diz çöktüren erkekler olduğu gibi, erkekleri diz çöktüren kadınlar da vardır.. Bu, üzerinden caka satılacak bir husus değildir, diz çöktürmek ''zafer kazanmak'' hiç değildir..
Her erkek bir kadin onunde diz cokecek ama her erkege cok aci cektirecek bir kadinda olacak uzuunn yillar unutamayacagi unutsada birden aklina gelecegi yine kederlenip kahrolacagi hatta bazen diz cokup icten ice yanacagi bir kadin olacak oluyor ve her zaman olur...
Bu şarkıyı yorum ve melodi çok beğenerek dinliyordum sıkıldım. Aşık olma katsayısı ile ilgili bir durum. Sana farklı bir şarkı önermek istedim ama kabul et ☺https://youtu. be/vcTXKirXplE
Her erkegi diz cokturen yani evlenmek isteten bir kadin vardir ama bu dogru bir kadinmidir cidden tartisilir. Cunku her sevdigimiz insan dogru insan olucak illa diye kaide yokk
evet katılıyorum, fiziki güzelliği ile , ten kokusu ile, bakışı ve can alıcı özelliği ile, zarifliği ve kibarlığı ile, cinsel çekiçiliği erkeği eriten bir kadın
yani demek istiyorki erkek istedigini alana kadar kadina diz cokmek boynunun borcudur iste al hesabi😂 yok saka yaa sizin iciniz fesat tabikide oyle dusunmuyorum 😃
Diz çöktürmek değil niyetim ama yola geldiği kesin :))
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hayatımda böyle bir kadın bekliyorum ama yok işte etrafa bak hep diz çökmeye meraklı basit kızlar. Eskidenmiş o kadınlar şimdikilerin alayı double kaşar :)
En İyi Cevaplar