+1 yıl11.10.2017 tarihinden bugüne. Henüz uni. yeni başlamış ve aynı sınıftan bir kadına.. Çok kaliteli muhabbetler ettik ortak yaşantı alanları keşfettik çok güzel zamanlar geçirdik.. Evet Gözüm ondan başkasını görmüyor her anımda o olsun istiyordum. Hislerimin oldugunu hissediyordu biliyordum belki oda benden hoşlanıyor diyordum taki onun gönlünde ilk ve uzun süreli ilişki yaşadığı bir bireyi ayrılsalarda atamadığını gözlerimin içine bakarak söyleyene kadar. Gecem gündüzüm o olmuştu hasta olsa ben olmuşum gibi hissediyor canımdan can gidiyordu ama mecburen uzak duruyordum. İçim içime sığmıyor geceleri bazen ansızın uyanıyor gözümden yaş aktığını farkediyordum. Hem cinsime kızıyordum bu kız nasıl değer görmez nasıl iliklerine kadar sevilmez nasıl üzülmesine göz yumar ayrılır diyordum. Yaşadığımız her an gözümün önüne geliyor mutlu oluyordum üzülmekten ziyade. Yüzü gözümün önünden gitmiyordu. Sınıfa gelmese vizeden fınalden düşük alsa üzülüyordum o belki değil hiç düşünmüyordur bile beni neyse işte çok sevdim be gerçekten bir insan ne kadar çok sevilir onda gördüm. Defalarca derin onlu düşüncelere dalıp metrobüs metro otobüs kaçırdım. Wp'den arama kayıtlarıni birlikte bireysel fotoğrafları yazışmaları şu gün oldu silemedim rüyalarımdan atamadım atmakta istemedim. Şimdi gelse belkide mutluluktan ağlar heyecan yapar ilk günki gibi ya da şu an yazarken elimin kalbimin titremesi gibi ne diyecegımi bilemezdim. Kelimeler tıkandı hayırlı geceler..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSence ben öyle biri miyim emre
17 Yorumla- +1 yıl
değilsin tabi ki açılırsın sen :))
- +1 yıl
Ölüm mü var ucunda içinde kalıp kanser olacağına dışarı çıkıp konser olsun 😀😁
- +1 yıl
bazen müslüm babanın konserinee de dönüyor. Sen biraz umursamazsın :D o bizde yok işte :D
- +1 yıl
Yeğen akşam bir dertleşelim :)
- +1 yıl
Oha 4 eksi😂 kimler acaba bu güzel varlıklar.
- +1 yıl
Benden cevap bekleyip alamayanlar galiba :)
- +1 yıl
Gene kralım o yüzden eksilenmişim 😀
Oldu. Birini sevdim ama söyleyemedim, konuşamadım da. Sadece whatsapp grubu üzerinden merhaba merhabamız vardı. Daha sonra numaramı değiştirdim. Öyle olunca da numarası gitti, konuşamadık. Üzerinden bayağı zaman geçti, arkadaşım beni bir whatsapp grubuna ekledi. O'da oradaydı. Beni görünce tanıdı, konuşmaya çalıştı, özelden konuştuk. Sonra ben sosyal medya hesaplarımı sildim, 2 veya 3 hafta kadar telefonu sadece aramalar için kullandım. Sosyal medya hesaplarımı geri yüklediğimde bana hemen mesaj attı. 2-3 gün sonra da beni sevdiğini öğrendim. Sevipte söyleyemediğim insanın beni sevdiğini öğrendim. Ve şu an mükemmel giden bir ilişkimiz var. "Birbiriniz için yaratılmışsanız, nerede olursanız olun birbirinizi bulursunuz."
83 Yorumla- +1 yıl
vayy be güzel hikaye :)
- +1 yıl
ay kiz cok güzel Allah bozmasin <3
+1 yılBiliyorsun 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum ordan esinlendim :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılhayatımda sadece bir kez aşkımı itiraf ettiğimi biliyor musun? bir kişiye yaptım bunu ve hayatım boyunca hep bana aşk itirafında bulundular ilişkilerim bile o şekil başlamışken bir çılgınlık yapmıştım yürek mi yemiştim acaba yoksa içmeden sarhoş mu olmuştum 🤔🙄😂
10 Yorumla
+1 yılOldu hayatimda hic bikadar canim acimamisti gercekten yakisikliydi ben se tam teriydim inegin tekiydim sesiz sakin oturuo onu izlardim benim yanima oturdugunda kalbim yerindencikacak gibiydi arkadasim soylemisti hoslandigimi ona sonra benim yanima gelmisti gulerek sen bu halinle banami asik oldun demisti aglamistim ve ondan sonra birdaha kendimi hep kotu hissettim hic birzaman sevgilimin olmayacagin cirkin oldumu dusundum
13 Yorumla- +1 yıl
Okurken canım yandı :( aynı durum bende de var ama öyle şok etkisi yapacak bir olayım olmadı ama zor bir durum aynı dertden muzdaripiz.
- +1 yıl
@SonFısıltı bazi insafsizlar var dis gorunuse onem veren asil beni yaralayan bunu yuzume direk demesi
- +1 yıl
Kendi içinde yaşayacağız bizim gibilerin başka bir çaresi yok en yakınına bile söylemiceksin böyle durumlar yaşamamak için.
+1 yılOldu. Açıldıktan sonra da bir nedenden dolayı 3 yıllık arkadaşlığımız bitti 😂😂 Hala seviyorum.
#KeyifliPaylasimlarEmrecik12 Yorumla- +1 yıl
açılmışsın ama sen olmadı bu bak :D
- +1 yıl
Ha ben soruyu yanlış anladım 😂😂
İlk okul arkadaşım 11 senedir tanıyorum kendisini duygular normal olarak 6-7. sınıfta karardı ama çok içli dışlı olduğumuz için bir türlü aklım gitmedi neyse o geçti de okulda bir kız var kızla tanışıklığımız var ama öyle her gün konuşmuyoruz kız birazda derslere yoğunlaştığı için öyle çok sosyal değil bende ne bileyim yürüyemiyorum
00 Yorumla
+1 yılSevmek diyemem fakat hoşlanmıştım samırım ve o kişiye de bir şey söylemedim de.
Geçti gitti yani.12 Yorumla- +1 yıl
geçti gittiyse güzel :))
- +1 yıl
Nasipten öteye yol yok ki.:)
Olmadıktan sonra nasipte, vardır bunda da bir hayır.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOldu olmaz mi😣 ben her gece beni sevmiyor diye ağlarken. Bana kızı ne zman ayarlayacaksin diyip asik olduğu kızı saatlerce dinlerdim. Keşke beni de böyle sevse diye duusnurdum
14 Yorumla- +1 yıl
off burdan bile ben üzüldüm. Ne koyar be adama ! :(
Cevap sahibi+1 yılHala icimde bir uktedir. Beni hiç gormedi. Anlamadı. Bana sevdiğini anlat dediğinde ona onu anlatiyordum. Benden kısa olmasına, 120 kilo olmasına rağmen sevdim onu ama o beni bir kere bile sevmedi😶 ama zamanla hafifliyor acisi
- +1 yıl
vay be hikayeye bak abi.. Hakkıdna hayırlısı olsun be üzülme
Cevap sahibi+1 yılVe en kötüsü de bundan haberi bile yok. Bilmemesi ikimiz içinde daha iyi belki de. Amin teşekkür ederim 😊 uzulmemeye çalışıyorum 😶
+1 yılSevmedim ama beni çok etkileyen biri vardı. Ona açılamadım. Daha dogrusu açılmak istemedim.
13 Yorumla- +1 yıl
neden peki seto
- +1 yıl
Aaa soru sormuşsun sen bana. Benden büyük biriydi. Abi derdim hep.
- +1 yıl
Anladm :))
+1 yılOlmadı seversem açıkça soylerim olmayacagini bilsem bile
21 Yorumla- +1 yıl
Helaal 😃
+1 yılSevmek değilde hoşlanmıştım bu olur mu?😃
11 Yorumla- +1 yıl
Olur
Oldu. Mahallenin emlakçısının oğluydu. Hiç bir ortak arkadaşım yoktu. Çok ulaşmayı denedim ama olmadı. Evli şu an çocuğu var Allah mutlu mesut etsin..
10 YorumlaKimi sevdiysem açıldım
Sonu hüsran olsa da açıldım
... sonra ise açılmamayı öğrendim. .20 Yorumla
+1 yılLise zamanlarında oldu hatta hep şu şarkıyı dinlerdim.
https://www.youtube.com/watch?v=eYm1jgk375o
Şarkı da tam konuma uyuyor.
Yoluna çıkmaya cesaretim yok.
Her halin Yolundan döndürür beni.
Şöyle bir bakmaya cesaretim yok.
Rüzgarın alevsiz söndürür beni.
Ama şimdiye sorarsan aşık bile olmuyorum. Öyle kalbimi çarpıtacak bir kız çıkmadı karşıma.00 Yorumla
+1 yılhayır..
kimin hakkında ne düşünüyorsam / istiyorsam söylerim..20 Yorumla
+1 yıl#baskanim, son 1 saat once tum herkese -1 veren pembis uyeye fena asigim, onu elime gecirirsem?
02 Yorumla- +1 yıl
Benim sorumada gelmis olabilir reisim herkesi eksilemis 😃
- +1 yıl
Hayır.
Hoşlanıpta beraber olmadığım kimse olmadı.01 Yorumla- +1 yıl
vay be :D iyiymiş
yok sanırım genelde açılan çok oldu benim duygularıma göre devam ettik
00 Yorumla
+1 yılOldu da açılmamak için aşşırı geçerli bir sebebim vardı, asla açılmadım ben de.
00 Yorumla
+1 yılOlmadı, umarım olmaz.
21 Yorumla- +1 yıl
inşallah
oldu. zaten açılsam "sana mı kaldım be salak" derdi.
12 Yorumla- +1 yıl
belki demezdi abi neden öyle dedin :D?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılsevip açıldım sonrada büyüsü bozuldu ve sevgim bitti
00 Yorumla Bunu bana sorman lazımdı özelden o kadar vardır ki bunu ben bulmuşumdur.
00 Yorumla
+1 yılAcilamaya karar vedigimde iliskisi oldugunu ogrendim o yuzdrn siz siz olun asla gec kalmayin solemeliyim deyip gidin soleyin yoksa benim gibi kalirsiniz sonra
10 Yorumla
+1 yılÇok etkilendiğim biri vardı açılmadım geçti gitti.
12 Yorumla- +1 yıl
hala var mı peki o duygu?
- +1 yıl
Hayır.
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. ahh o 160 karakterler yok mu ne sığdıysa artık
12 Yorumla- +1 yıl
geri sildinmi şeff :)
Hala var dostum ama tepkisinden çekiniyorum.
20 Yorumla
+1 yılOldu. 14 yaşındayken. Kendime güvenim yoktu.
20 Yorumla
+1 yılBen duygularımı açıkça ifade ederim
10 Yorumla
+1 yılBazı şeyler için geç kalındıysa.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılKimseye sevmedim kimse hak edemez sevgimi
10 Yorumla
+1 yılolmadı içimde tutarsam kanser olurum ben söylemesem bile biriyle bir şekilde ayıktırırım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılOlmadi
13 Yorumla- +1 yıl
Eksileyen vatandaşı merak ettim şimdi😂
- +1 yıl
Gargamelin kizi denilen bir salak bisver kardesim :))
- +1 yıl
Hey maşallah😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılCıks olmadi. Hep acildim
12 Yorumla- +1 yıl
Ya banada biraz taktik verir misin? Şu sevdiğine açılma konusunda 😄
- +1 yıl
@ismeegerekyokk bir taktiği yok ki 😅 içimden nasil geliyorsa oyle davrandim
olmamı bea
15 Yorumla- +1 yıl
ee naptın bea? :))
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=CqummMnyHts öneririm :)
- +1 yıl
eyvalllah :)
+1 yılAçıldıkta noldu ilk ve son😀
00 Yorumla
+1 yılSevmek hep var zaten de acilmayi daha kesfedemedik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılbeğenip bulamadığım oldu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yooo hicc uğraşmam
20 Yorumla
+1 yılHayır Olmadı
20 Yorumla
+1 yılYok kardeş
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılevet oldu
10 Yorumla
+1 yılOlmadııı
10 Yorumla
+1 yıloldu
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yıloldu.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet oldu
110 Yorumla- +1 yıl
Neden acilmadiniz
Cevap sahibi+1 yılDoğru kişi olup olmadığından emin değildim her şeyi düşündüm ölçtüm biçtim ilerisini bile çünkü gerçekten çok sevmiştim hatta şöyle ki annem bile sende bir haller var kesin bir şeyler var deyip hissettiğini belirtmişti çok fena halde..., ama olamayız diye düşündüm ( yâni olurduk kabul ederdi beni bence eminim ama..) onun hakkında kafama takılan şeyler vardı yani mesela ben şu özellikte olan biriyle asla olmam dediğim nitelikler mevcuttu kendisinde ve bazı gereksiz muhabbetlerini gördüm gözümde büyüttüğüm kadar değilmiş halbuki boşver dedim, küçük bir sebep olarakta ayrıca sordum soruşturdum kızın açılmasıyla başlayan ilişkilerin iyi sonuçlanmadığını ancak erkeğin egosunun tavan yapmasına sebep olduğuna kanaat ettim ve vazgeçmeye karar verdim veya gurur yaptım bilmiyorum.. :D
- +1 yıl
Boşver hayirlisi olsun :))
Gordugun vardir goremedigin vardir. Bu isler riskli isler ama gurur bir insana ancak zarar verir. Gozunuz tutmadiysa tamamdir.
Yorum icin tesekkurler :))
Cevap sahibi+1 yılYok ya gurur değil gibi aslında :D kafama takılanlar olmasa bir kenara atardım gurur filan dinlemezdim ama hayırlısı dediğiniz gibi.. :)) Rica ederim ne demek..
Sizin oldu mu hiç?
- +1 yıl
Oldu tabi ki. Ama uzun sure olmustur sanirim. Ona acilmak icin hep plan kurardim. Ne soyliyim diye kagidayazi bile yazmistim. Onu gorunce nefesim kesilirdi. Ergen gibi yere bakardim. O bana bakar dururdu ben bakmazken bende ona bakar dururdum o bakmazken. Acilamadim bitti sezon. Hayirlisi derlerya onu gormeyincede unuttum gitti. Takinti yapmadim. Unuttum yani onu zarten 5 6 sene olmustur :))
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel anlattınız ya :D Özellikle "O bana bakar dururdu ben bakmazken bende ona bakar dururdum o bakmazken" kısımı çok hoşuma gitti :))
Evet takıntı yapmamak güzel gerçekten , unutmak büyük nimet oluyorlar bazen.. :))- +1 yıl
Sen daha once bana sordun. Kiz acilirsa basit olurmu diye sen o musun?
Cevap sahibi+1 yılHayır
- +1 yıl
Peki :)) iyi aksamlar
Cevap sahibi+1 yılSize de
+1 yılHayir
00 Yorumla
+1 yılHep acildim
10 Yorumla
+1 yılOlmadı sanırım
10 Yorumla
+1 yılOldu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 kere oldu cok pişmanım evleniyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDirekt söylerdim sevdiğimi hiç olmadı
00 YorumlaOlmadı
10 Yorumla
+1 yılOldu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet oldu. :/ Daha çok kızlarda oluyor galiba
09 Yorumla- +1 yıl
Neden
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum pek alışagelmiş bir şey değil gibi ya kızların açılması ondandır
Cevap sahibi+1 yılÖyle değil mi sizcede?
- +1 yıl
Ne alakasi var ki. Kiz acilinca basit olmaz. oyle dusunen embesildir zaten belli eder
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünen erkek mi embesildir? Yoksa kız mı?
- +1 yıl
Erkek
Cevap sahibi+1 yılTamam şimdi anladım kusura bakmayın saçma soru oldu :D beyin yorgun olunca anca anladım 😅
- +1 yıl
Sorun yok iyi aksamlar
Cevap sahibi+1 yılSağolun :D 😅 sizede
+1 yılönceden olmuştu.
00 Yorumla
+1 yılolmadıı. d
00 Yorumla
+1 yılOldu
00 Yorumla
+1 yılHayır, olmadı.
00 Yorumla
+1 yılOlmadı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılolmadı
10 Yorumla - Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne