Merhabalar Herkese🌸

Hani bazen bir kişiyle birbirinizi tanımasanız da aranızda gerilim olur ya. Tam olarak onu kastediyorum.
Merhabalar Herkese🌸

Hani bazen bir kişiyle birbirinizi tanımasanız da aranızda gerilim olur ya. Tam olarak onu kastediyorum.
Sosyal bir hareketliliğim arkadaş ortamı yok anksiyete overthinker'dan müzdarip yaşıyorum.
Sürekli kendi isteklerimin üstüne bastım şimdide acısını çekiyorum, rüyalarıma kadar giriyor artık,
Yalnızlık daiminde mutluluk getirir aşırıya kaçınca artık çıldırıyorum.
Konuşsam diyeceğim konuşacak uygun birini kendi spesifik görüş düşüncelerimi sunacağım anlayabilecek karakter algıda birini bulamıyorum. Belkide sadece dıştan analiz ettiğim içindir :D
Yakından tanımaya cesaret edemedim galiba, bunu kabullenmek çok acı veriyor,
Kararsızlık beni bitiriyor, ne yaparım bilemiyorum düşünemiyorum.
Çok güzel anlatmışsın
Selamlar,
Evet o bende çok oluyor. İnsanların tipine bile gıcık olabiliyorum. Çok kötü bir özellik ama biraz önyargı problemin var. Tanıdıktan sonra gerçekten de sevdiğim birçok insan olsun tabi ki. Sonradan beni utandıran.
Cevap
6Cevap
Kötü enerji aldığım insanlar oldu yani ilk gördüğüm zaman yıldızımın barışmadığı.
Evet genele öyle oluyor. hislerim kuvvetli olduğu için
Evet, oldu. Bunun adına önyargı diyoruz belki fakat bazı insanlar kumaşını metrelerce öteden belli ediyor. Hoşnut olmadıysam vardır bir numarası.
Tanıyamamışım..
Maskeli halini sevmişim.. Maske düşünce ardındaki mide bulandırıcı sahneyi acıyarak izledim..
Bir soğukluk olabilir ama konuştukça bu durum değişebiliyor
Negatif enerji aldığım oldu
tayyip erdoğan canım
Aslında onu tanıyor sayılırsın :d uzaktan da olsa
doğru haklısın canım ama şu an en nefret ettiğim insan
Sadece dinlediklerimden bile sevmediğim insanlar oldu
Dini konulardan bahsetmeyeceksek hayır olmadı.
Bu senin ne işine yarar ki
Oldu
Oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar