Hiç yetişemediğiniz yetişseniz de elinizden kayıp gidenler; o kadar çok severken vedalar yine o istemediğiniz vedalar yaşadınız mı?...
link
link
Birkere aşık oldum hayatımda sadece.çok sevdim herkezden farklıydı o.Benim gibiydi.ama beni sevmesine rağmen bikere bile gelip demedi.Hep arkadaşlarından duydum beni sevdiğini.Onu ilk görmem yanıma gelip ödevi sormasıyla oldu.Ödev bahaneydi.hep böyke beni konuşturmaya çalışırdı.Beni telefonla arardı konuşmazdı telefen numarası yoktu bende ama ben onun olduğunu biliyorum.Sınıfta biriyle tartışsam bir dakika yanım dan ayrılmazdı.Biri bana çıkma teklif etse ertesi günü okula gelmezdi.Ama ben onsan başkasını sevemedim hiç başkasını kabul edemedim.Okuldan bir hafta izin almıştım geldiğimde bana laf çarptırıyodu. Gelmediğim için kızmış.bikere söylemeye kalkıştı ama vazgeçti.Sırf onun için okulumu değiştirdim.Arkadaşının anlattığına göre babasının otoparkı varmış istambulda birkaçtane.Çok sinirli dediğim dedikmiş .Evlenmesi içinde bir kızla zorla sözlemiş.onunla çok farklı bir bağımız vardı. Beni o hep sevi eminim.feysinde sitem ettiği özür dilediği elveda dediği kızda bendim.ama artık başka şehirlerdeyiz.çünkü dayanamazdım onun bu haline bende gittim.affet beni sevgilim affet.
tuhaf bir hikaye... keşkeler olmasaydı hiç hayatımızda ne güzel olurdu.
evet ilginç bir hikaye... belki de fazla romantik... neden konuşulamasın ki...
"Dünyada en çok istediğin şeyi bulur ve sana verirler.Hediyenin kuyruğuna bir acı takarak,öyle ki onu istediğine bin pişman olursun!"
Aynen sözdeki gibi önce istediğini alırsın seversin her şey mükemmeldir,sonra öyle bir acı yaşarsın ki mutlu olduğun her günün bedelini ödediğini hissedersin.
Veda bile edemezsin,öyle ani değişir ki her şey.Cennetten cehenneme düşersin...
yaşadın... yaşadım.
Cevap
2Cevap
çok isteseymişim, mutlaka benim olurdu.. çok istemediğim için olmadı..
çok isteseydin de olmazdı...
ikimizde çok iddialıyız emin olabilirsin ama kimisi bu iddiasını severken kimisi terkederken öder...
işte biz o riski hep alıyoruz ama bedeline gelirken neden acı çekiyoruz?...
işte o acıyı da terkettiğin için ödüyorsun...
acın bittiği zaman adına terk etmek denmeyebilir... vazgeçmektir onun adı.
nereden anladın :)
eğer rahatsız olmanın sebebi olacak olsaydı terkedilmem olabilirdi ama gel gör ki hiç bunu yaşamadım bu yüzden bu vazgeçişlerden hiç huzursuzluk duymuyorum :)
bir sebep buna neden oluyor o terkedilişin sebebi...
o terketmenin
bilinçaltım içindeki korkuyu aşamıyor tekrar acı çekmeyi düşünmek gibi... yani birinin hayatıma girip girmemesinde çok kararsız kalmam.
işte sırf bunu bile bile bu acıyı tekrar çekeceğimi bile bile buna katlanmak için tekrar birinin karşıma çıkmasına izin vereceğim...
bence bunu yapma benim şansım hiç yaver gitmek çünkü güzel kızlar beni buluyor onlar buldukça içimi daha da acıtıyor çünkü içlerinde biraz olsun gönül güzelliği bulmak çok zor...
bundan emin olabilirsin bu yüzden gördüğüm gibi hemen bağlanmam belkide şuan olsa gerek eskiden güzel kızlar beni çok çabuk etkileyebiliyorlardı işte bu acılardan dolayı artık kararlarımı verirken o keşfetmeyi tekrar gözden geçiriyorum... yoksa emin ol asla yalnız kalmazdım. şimdi seçimim eğer buysa o da karşıma doğru insanın çıkmasını beklediğimdendir...
Bazen ayrılmak kavuşmaktır aslında .. Ruhunu onun ruhuna kavuşturmak.. Bekliyorum gerçi hala bir ümit işte ..
bunun adı aşk ise asla ümit yoktur...
sende mi ayrıldın ? ne zaman niye ?
:)
? :)
hayatındaki en büyük acı bu mudur?
en büyük olması değil acıtması önemli ,geçmeyen acı söyle bana ?
senin acın geçmedi mi?
geçmese de azaldı
peki hayatına ne kattı?
sadece güvensizlik .
sadece bunu mu? sana hiçbir şey katmadı mı?
kendimi tanıdım işte o kdar
başladığı yerde bitti dimi...
başladığı yerde değil en bitmemesi gereken yerde ..
bitmesi gerektiği için bitti o bitmeseydi hatalarına devam ederdin...
evet orası öyle ..
veda değilde cok sewdim ama onun için arkadaşlımız bozulmasın die sewgili olmak istemedim.öyle sevmiştimki onu senelrce gözünün içine baktım ..
evet oldu artık önemi yok ama önceleri neden olmuyor diye üzülüyordum şimdide şükür kurtulmuşum modundayım
yasadım yasıyorum bu kafaylada yasamaya devam edecem
yasadım evet. malesefki.
Olmamasini dilerdim boyle birseyin ama oldu
evet çok çok ondan acı çekerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar