İHANET ETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYOR LÜTFEN AKIL VERİN ÇOK KÖTÜYÜM NE YAPMAM LAZIM?

Merhaba arkadaşlar. 1.5 senelik bir ilişkim vardı. Çokça kez ayrılıp barıştık. Çok büyük kavgalarda oldu sıkıntılar da ancak hepsini aştık. 3 hafta önce zar zor yine barıştık. Kendini affettireceğini söyledi kabul ettim. Affettirdi de, eskisi gibi sevmeye başladım yine. Onun yakın arkadaşlarından biriyle biz ayrıyken sohbet muhabbet ediyorduk. Ben çok kedi düşkünü bir insanım ve kedileri hakkında bir soru sormuştum oradan muhabbet devam etti. Samimileştik ancak asla o tür bir anlamda değil, sonuçta eski sevgilimin yakını, o çocuk içinde ben yakının arkadaşının eski sevgilisiyim. Yani asla söz konusu değil bunu tüm içtenliğimle söylüyorum. Biz barışmadan önce o çocukla sen benim sevdiğim kıza yavşadın diyerek konuşmasını kesti, nefret etmeye başladı. O çocukta beni engelledi ve akşamına eski sevgilim yazdı barışmak için. Dediğim gibi barıştık ancak 3 hafta sonra bir şey soracağım dedi. Ona değer verdiğini falan mı söyledin dedi. Ben de evet dedim yalan söylemek istemedim çünkü bana destek çıkıyordu taşınma durumumuz vardı. Anlattım konuşmaları da kendisi istemeden ss attım ona okusun diye. O bana kedişim diyordu ben de ona ayışım bunun sebebi işe kediş ile alakalı bir espri vardı, biri demişti dalga geçiyorduk, ayış mevzusu ile arkadaşları sürekli küçüklük resimleri diye küçük yavru ayıları falan paylaşıyorlar. Tamamen troll yani. Bunları dediğim yerleri de attım çünkü gizli saklı olsun istemedim, ona birşeyler hissedeceğimi düşüneceği aklıma gelmedi. Ama düşündü. Ayrıldı birden öylesine küfürler etti ki aklım hala almıyor. 5 kuruş ver hayatın kurtulacak deseler vermem diyor. Mezarına geleni... diyor. Cidden ben bu kadarlık bir şey yapmadım, yemin ediyorum ona karşı tek bir hissim olmadı, arkadaştan öte görmedim. Açıkladım her şeyi ama inanmıyor bana. Direk eski konuştuğuna falan istek atmış. Takipleşmişler. Kendimi çok iğrenç hissediyorum ağlamadan duramıyorum dakika başı gözlerim doluyor. Ne yapmam lazım cidden çok kötü durumdayım.
İHANET ETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYOR LÜTFEN AKIL VERİN ÇOK KÖTÜYÜM NE YAPMAM LAZIM?