BOŞANMAK ÜZEREYİM, EŞİM ÇOK DENGESİZ NE YAPMALIYIM?

Son 9 aydır eşimle boşanma kararı almıştım, git gel bir evlilik hayatımız vardı zaten fakat 9 aydır bunalımdaydım onun yaşatmış olduğsorunlardan dolayı 6 yıl sonra boşanma kararı almıştım. Karşılıklı konuştuk, anlayışla karşılamıştı üzülse de lakin sürekli dengesiz tavırlar içinde olduğu için iyi anı kötü anı belli olmuyordu.3 gün önce elimi tutup ayrılık kararı alsan da ben arkadaşın ya da dostun olarak da görebilirsin hep yanındayım bir sorun olursa herzaman arayabilirsin demişti. Sürekli değişiyorsun ertesi günü ters konuşuyorsun boşnma kararımdan sonra ruh halin dengesiz oldu dedim daha çok. Oda sen bana bakma normal dedi. Yine dün yemek hazırladım gel ye istersen dedim, yemiycem diye ters konuştu, tv izliyorduk bir kanal açmasını söyledim, ben bunu izlicem izlemek istemiyorsan gidebilirsin diye çıkıştı. Sen anormal misin derdin ne dedim, yemeğimi yedim telefonla yatak odama geçtim, bu seferde eline telefonu al tabi geç ben insan değilim tabi var mışım yokmuşum umrunda değil diye söylendi, boşanma davanı açta sende rahatla bende diye çıkıştı, sinirlendim diklenip karşısında sen hastasın beni odadan kovan sendin git tedavi ol sen dedim, boşanma kararımı aldığım için pişman asla değilim, sizce de vicdanen rahat olmalı mıyım? Hem tersliyor hemde hiçbilrşey olmamış gibi odada köle gibi susup tv izlememi istiyor onunla.
BOŞANMAK ÜZEREYİM, EŞİM ÇOK DENGESİZ NE YAPMALIYIM?