Güzellik & Bakım KAŞLARIM ÇOK İNİK NE YAPMALIYIM? Buğra14 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba, kaşlarım çok inik dolaysıyla gözlerimde kısık bir görünüm sağlıyor nasıl bir yol izlemeliyim? KAŞLARIM ÇOK İNİK NE YAPMALIYIM? Cevapla Kaş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Sadece bir tarafta böyle bir sıkıntı var sanırım diğerinde yok kalıcı olmasını istiyorsanız estetik olacaksınız Yoksa yüz germe bantları da var ama bu sefer kırışıklık yapabilir Yüz yogasıda da var işe yarar mı bilemedim 1 6 Yorumla Buğra14 +1 yıl İki tarafta inik ve çok rahatsız oluyorum. botoks yapsam mı diye düşünmüştüm. Yorumla seymabasu1 +1 yıl Buradan öyle gözükmüyor iki taraf aynı değil Botoks kalıcı bir işlem olmaz diye düşünüyorum Yorumla Buğra14 +1 yıl Fotoğrafta kaşımı kaldırmışım tabi ki normalde böyle durmuyor. Egzersizlere başlayacağım. Yorumla seymabasu1 +1 yıl Anladım🌝 Yorumla Buğra14 +1 yıl Tavsiyelerin için teşekkür ederim 🫶 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Rica ederim 😇🎈 Yorumla
leila_imranova Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İyi gözüküyor bence ama yine de beğenmiyorsan aldır kaşlarını. Kuaförde yaparlar 0 3 Yorumla Buğra14 +1 yıl Kaşlarımı alıyorum zaten. Göz kapağı düşüklüğünü önlemek istiyorum. 😯 Yorumla leila_imranova +1 yıl Yaa boş ver yok hiçbir şey. kendine problemler yaratma Yorumla Buğra14 +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla