EL BİLEĞİM ŞİŞTİ NE YAPMALIYIM?

Sağlık konusunda bilgili olan arkadaşlar var mı? Önemli bir sorum olacak. Sol el bileğim şişti. Aslında kardeşim nasıl anlatsam, elleri çakma pozisyonu vardır ya tam öyle bir şekilde elimi çakar gibi ittirdi ve sol el bileğim arkaya büküldü. Çok acıdı. Sonra geçer gibi oldu. Olayın üzerinden 45 dk falan geçti ve acıyor. Normal hareket ettirebiliyorum. Hatta bu yazıyı yazarken bile iki elimle rahat yazıyorum ama acıyor. Bir de şişlik var. Sağ el bileğimle karşılaştırınca sol el bileğimde damarın yanında yumru gibi şişlik var. Soğuk suyla yıkadım, şişliği alsın diye. Krem sürdüm ama endişerim var. Ben daha önce hiçbir yerimi kırmadım. Allah korusun bundan sonra da olmasın tabi ama üniversiteye başlayacağım. Doktor olmak istiyorum. Kırık çıkık olursa Allah korusun ben ne yaparım? Belki de basit bir şeydir belki de ciddi. Şu an bilemem. Şu an doktora da gidemem. Ancak sağlık ocağına gidebilirim. Bilgisi olan var mı? Ailesi sağlıkçı olan veya sağlık okuyan varsa en azından bilgilendirsin. Ona göre önce bir sağlık ocağına giderim sonra bakarım.
EL BİLEĞİM ŞİŞTİ NE YAPMALIYIM?