NİŞAN ATTIM NE YAPACAĞIM?

Ben özel bir hastanede psikoloğum (24). Nişanlım şehrimizde tanınmış bir bayan kuaförüydü (31). O kadar egolu.. Kimeseye eyvallahı olmayan biriydi. Ama bana aşık olduğunu söyledi herşey mükemmeldi.3 ay sonra evlenme teklf etti. İstemeye geldiler. Sonra babası herşeye karışmaya başladı alyansı şurdan alın, düğün salonunu ben görmeden tutmayın.. Bu aramızda problem oldu kavga ettk. Telefonu suratıma kapadı ailesine gidip hem kavgalarımızı, aramızdaki özel konuşmaları anlatmış. Ayrılmak istedi çok sevdğm için vazgeçmedim çabaladım. Nişan oldu ama pek tadı olmadan. Ailesi negatif etki oldu bence. Sonra kavgalar etmeye başladık saçma sebeplerden bile. İlgisi de azalmış gibiydi. En son patladım artık bitirmek için adım attım, dünden hazır gibi tamam dedi. Sevgim bitti dedi. O beni kaç kez bırakmasına rağmen direndim ama ben bir kez bitti dedim bitirdi. Ayrıldıktan 5 dk sonra ablası arayıp takıları, sevglmn bana aldığı hediyelere kadar herşeyi istedi. Aile yapıları da, başka şeyler de denk değildi de bakma işte.. Sevince gözüm görmedi. Şimdi acaba sabredip hemen bitirmesemiydim dedim sadece 1 hafta nişanlı kaldık ama bir yandan da çok sabrettin o seni ztn sevmemiş ilerde daha sıkıntılar olurdu belki diyorum. Sizce?
NİŞAN ATTIM NE YAPACAĞIM?