FAKİRİM VE DIŞLANIYORUM NE YAPMALIYIM?

Başlıktan da okuduğunuz gibi, babam inşaatçı şu an işsiz. Her yer bina kaynıyor biz gecekonduda oturuyoruz. Hırs ettim güzel bir okul kazandım. Uzak olduğu için servisle geliyorum. Ben ne kadar maddi durumumu toplum içinde belli etmemeye çalışıp normal davransam da, insanlar üstüme geliyor. Servistekiler her gün gecekonduda oturuyorum diye benle dalga geçiyorlar. Utanıyorum ben de başım eğik geziyorum. Çok kötü bakıyorlar, bakmalarını geçtim ne bileyim gülüyorlar. Kendimi değersiz hissediyorum. Arkadaşım var onun maddi durumu iyi. Onun yanındayken kendimi çok dışlıyorum onu haketmediğimi düşüyorum. Hiçbir şeyi hak etmediğimi düşünüyorum. Aileme gelip durumu anlatıyorum. Umursama diyorlar. Gına geldi artık ağlayarak yazıyorum bunları da. Kazık kadar adamlar bile maddi durumumla dalga geçiyorlar. Benden nefret eden kızlar yanımdan geçerken bunun havalı göründüğüne bakmayın gecekondu gülü diyorlar. Ne bileyim çok aşağılanıyorum. Oysa ki bunları hak etmiyorum. Ben de maddi durumum iyi olsun mutlu olayım isterdim. Yemek söyleyip yiyorlar pizza söylüyorlar vs. onu söylemeye bile param yok bahaneler uyduruyorum. Tokum vs. diyorum. Keşke ben de normal insanlar gibi olsam az da olsa...
FAKİRİM VE DIŞLANIYORUM NE YAPMALIYIM?