AYRILMAK İSTEDİĞİM BİRİ İLE ÖPÜŞTÜM, NE YAPMALIYIM?

merhaba. sevgili olduğum insanla iletişimimiz çok güzel, birlikte konuşurken çok eğleniyoruz, birlikte vakit geçirmeyi seviyoruz. fakat yapmak istemediğim şeyleri yapmaya zorluyordu beni. bunun yüzünden de sürekli ayrılıp barışıyorduk. her ayrıldığımızda bana bi şekilde tekrar ulaşıyor ve işleri düzeltiyor. benden sürekli nude istiyor, durmadan buluşmak istiyordu. bana da sürekli nude atıyordu. ilişkimizin olduğunu da kimseye söylemek istemiyor. herkesten ama herkesten saklıyoruz ve kaynayan bi kazan gibi oldum artık. lütfen mazur görün. en son onunla buluştuğumda evine yardıma gittim ve aramızda hiç olmayan ve benim de çok karşı olduğum şey oldu. öpüştük. hatta yiyiştik diyebilirim. daha da ileri gitmek istedi ama izin vermedim. öpüşürken beni ne kadar sevdiğini sordum ağzını aramak için ama uzunca bi duraksadı. kararımı o noktada vermiştim zaten. ayrılmayı önceden kafama koymuştum fakat fevri hareket etmek ve çabuk karar almak istemediğimden dolayı biraz zaman geçmesini bekliyordum. artık gerçekten birlikte olmak istemiyorum. hem beni yapmak istemediğim şeylere zorlamasından hem de gerçekten beni sevmediğinden ve aksine amacının sadece bel altı olduğunu anladığımdan dolayı devam etmek istemiyorum. cinsel anlamda sömürülmek istemiyorum. aynı ortamlardayız ve bir sürü ortak arkadaşımız var. nasıl ayrılacağım ve ayrıldıktan sonra nasıl davranacağım bilmiyorum. yardım edebilir misiniz?
AYRILMAK İSTEDİĞİM BİRİ İLE ÖPÜŞTÜM, NE YAPMALIYIM?