EŞİMİN BENİ YERİN DİBİNE SOKAN KISKANÇLIĞINA KARŞI NE YAPMALIYIM?

Arkadaşlar eşimle 5 aydır mesafeliydim, yani geçerli sebeplerden dolayı ayrılmayı düşünüyordum, aldatma ve şiddet yok lakin psikolojik şiddet vardı tartıştıkmı büyük yıkım yaşatıyordu psikolojik olarak, süregelen yalanlar vardı bana karşı yaptığı, cinsel sorunlar vardı derken 5 yıllık evliliğim var, ben tam 1 şans vermeli miyim diye kıyamaz iken beni yine rezil etti, benim instagramımda 37 takip ettiğim kişi sayısı mevcut hepsi de kız, ya da kişisel gelişim sayfaları, çalışan bir kadınım, ofiste ki muhasebeci nin instagramında herkes eklidir ofiste, beni eklemiş bende kabul ettim, eşim hemen bu kim diye sordu açıkladım, tamam o zaman dedi, aynı gün içinde adamı eklemiş, adam bana a.. hanım kusura bakmayın sizin sayfanızdan biri beni ekliyor tanıyor musunuz geri çevirdiğim halde hala ekliyor dedi, bende kusura bakmayın yanlış eklemiş sizi dedim önemi yok dedi, eşime yazdım rezil oldum bu kadar mı bana güvenin ya da kendine güvenin yok dedim, sana güvenim var sadece öylesine ekledim dedi mahcup şekilde ama yaptığı şey beni aşırı irite etti bu kadar beni rezil duruma sokacağını düşünmezdim. Sizce bu durumda ne yapmalıyım, o kadar sinirlendim ki, insanlara güvenim yok sana değil diyor sanki cahil aklı selim biri değilmişim gibi, güvenmesem eklemezdim zaten ofisin muhasebecisine güvenememiş merak etmiş. Bu durumda ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuğum yok 5 yıllık evliyiz
EŞİMİN BENİ YERİN DİBİNE SOKAN KISKANÇLIĞINA KARŞI NE YAPMALIYIM?