Arkadaşlar 9 aylık bir ilişkim vardı, Zamanla alıştık bağlandı, sorumluluklarının getirdiği psikolojisini göz önünde bulundurup hep ayakta tuttum ilişkiyi, flörtöz bir adamdı önceden, lakin kendi içinde yalnızdı, sosyal medyadaki kadınları silmesini söyledim 2 ay önce, ayrıldım uyarılarımı dikkate almadığı için, sonra 1 ay içinde geldi özür diledi hepsini sildi, samimi dürüst ilişki istiyorum dedi buluştuk anlaştık kurallarımı kabul etti.1 buçuk hafta önce içine kapandı yine, yorgunum ruhsal olarak dedi, arıyordu yazıyordu ama mesafe vardı, buluşmalar ertelendi. Aradım akşam, hayatım derken zorlanıyorsun, çok mücadele verdim yoruldum artık, sarılıp uyurken yan yana iken aşık gibisin, tutarsızsın dedim. Napım kolay kolay hayatım aşkım diyemiyorum dedi dalga geçer gibi sanki zorlamışım gibi. Ertesi günü barıştık sonra bir baktım 1 tane kadın eklemiş açık saçık, gecesine sms attım, sebepleri söyledim bitirdim. Sen ayrılmak için adım at diye bilerek ekledim kadını, başından beri ilişkiye ait hissetmedin zaten sen, bu benden kaynaklı ya da başka şeylerden kaynaklı olabilir haklısın belkide hiç değişemeyeceğim dedi. Başından beri olmayacağı belliydi sen çok iyi birisin hakkını helal et dedi. Bende yeterince mücadele ettiğimi bunun yükünü bana atmaya asla hakkın yok helal olsun yinede dedim. Kendime yediremiyorum bu yapılanı arkadaşlar. çok emek vermiştim, çok güzel zamanlar geçirmiştik, hala storylerime bakıyor, tutarsız ve kararsız ruh hali yüzünden acı çekiyorum. Telefonumun whatsabında hala ekli silmemiş. instagramdan sildim. tamamen bitirdim.2 gün önce üzgün surat yapmış instagramına,3 tane de kadın eklemiş nefes almadan. Artık takibi bıraktım.Bundan sonra nasıl davranır isem güçlü olurum. Beni yıkık ezik bilmesini görmesini istemiyorum. Yeterince onurumu gururumu ayaklar altına aldı. Ne yapmalıyım?
ERKEK ARKADAŞIM HAKKIMA GİRDİ TERKETTİM, BUNDAN SONRA NE YAPMALIYIM?
ne zaman kendin için yaşamaya başladın o zaman güçlü olursun sana bişi diyimmi bana sensiz yaşayamam ölürüm sensiz yapamıyorum diyen insanı 3 gün sonra biriyle gördüm biliyor musun? bir dedigini maddi manevi anlamda iki etmedim hiç ama sonuç ne nankörlük insanlar böyle yeni arayışlar içine giriyorlar 2 3 ay sonra degerini anlarda geri döndügünde seni bulabilcek mi bence seni geri bulamasın
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zoruma giden önceki ilişkisinde güven sorunu yaşamış, güveni, sadakati sevgiyi, herşeyi bende bulduğunu söylediği halde bunu bana yapması üstüne sen iyi birisin diye bana hak vermesi ayrıldığımda bu beni o kadar ezdi ki. İnsan neden güvenecek insan ararken bulduğuna acı yaşatır ki.
karakter meselesi tatlım benim aynısını benim eski kız arkadaşımda söylemişti. sonuç ne mi geçen giden zamanım giderken seni çoook seviyorum demeler 3 gün sonra mesaj atıp rüyamda gördüm demeler sonra yine soguk degişik davranıslar 5 gün sonra yolda görüp arayıp sensiz yapamıyorum diye aglayıp sızlamalar gel sarılacam demeler ondan 3 gün sonra görüyorum biriyle sana yakışan bu diyorum annemi arıyor benim her yanımda gördüğünü sevgilimmi sanacak iş arkadaşım cart curt kısacası NANKÖR bunlar koy tekmeyi gitsin
Oluyor aynı kişinin yokluğuna 1 ayda alışmıştım daha önce de ayrıldım kendisinden, tam alıştım geldi gerçek ilişki istiyorum özür dilerim çok özledim olmuyor dedi ikna etti. Yoksa unutuyordum.
Sorun sosyal hesabına kadın kız eklemesi gibi görünüyor. Devir “çıplak kadın takip etme “ devri. Fazla büyütmüşsün ayol
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne alaka, o zaman tüm sevgililer eşler çıplak erkek ve kadın takip etsin, sen takip ettikleri kişi ile flörtleşmediklerini mi sanıyorsun. Ben terkettikten 3 gün sonra bir erkek beni ekledi bana kahve içmeyi teklif etti geri çevirdim. Demekki takip ile kalmıyor, ne erkekler var yemin ederim takip etmeyi bırak burnunun ucu ile bakmıyor, alfa erkek ayrımı önemli.
Sana bir sır verimmi, çıplak erkek ya da kadın, eskort ya da jigolo tarzı erkekleri eklemenin tek bir açıklaması vardır cinsel açlık. Sosyal medyada flörtleşme isteği, bak ben libidosu yüksek bir akrep kadınıyım, çekici ve güzelim, çevremde teklif etmeyen yakışıklı adam yoktur lakin sana yemin ederim kafamı kaldırıp da bakmadım hayatımda o varken.23 tane takip ettiğim arkadaşlarım var, gelen erkek isteklerini kabul etmiyorum açık kapı bırakmıyorum çünkü kabul edersem yazacaklar ya da beğenecekler fotomu, bu erkek arkadaşımı rahatsız edecek biliyorum. Benim zihniyetim doğru olan lakin öbür türlüsü seni ya da kadını diken üstünde ilerlemene sebep olur o ilişkide. Sosyal medya yüzünden evlilikler vs bitiyor.
Evet olduk hatta benden başkasını istemediğini söylüyor fazla fazla yettiğimi söylüyordu, birlikte uyuyorduk kopamıyordu. Terkettim ama. Koydu fena ona. Şimdi o bunalımda ama toplar o, aç çünkü bulur birini. Benim gibisini bulurmu muamma, duygusal olarak, sadakat olarak maddi manevi onun yanında oldum hep. Maddi ve aile sorunlarına rağmen kabul ettim, psikolojik destek bile sağladım.