ESKİ ERKEK ARKADAŞIM İLE KARŞILAŞTIĞIMDA DURUŞUM NASIL OLMALI?

1 eylül de haksızlığa uğradım ve ayrıldım. Zaten 1 eylül öncesinde 1 haftalık süreçte kendim ayrılmıştım anlaşarak. Kendisi sözlerini tutmadı yine, kadın kız olayları sosyal medyadan. Neyse gel gelelim konuya 1 eylülde bana saygısızlık etmeyen dayanamayan kırmaktan korkan adam bana ağır konuştu. En ufacık birşeyde s.. git diye sms attı. Hayatına bak, görürsen selam dahi verme dolanma gibi gibi. Bir kadına k. şar dedim diye belki sanada dışardan bakınca kaş... arrr diyorlardır insanlara önyargılı olma dedi. Onurumu yerin dibine soktu. K.. şar dediğim kadın da sevgili iken benim erkek arkadaşımın etrafında dolanan biriydi ve onunla artık sevgili olduğunu söyledi bana sms lerde tartışmada. Ben sakin olmaya çalıştıkça canımı parçalar nitelikte şeyler duydum. Yoluma baktım zaten engellemişti heryerden. İş çıkışı yolum evinin önünden geçiyor diye uzun yoldan gidiyordum karşılaşmamak için ama zorlnmaya başladım yoldan. Şimdi istikametime dönücem, karşılaşma ihtimalim olabilir. Görünce nasıl davranmamı tavsiye edersiniz. Tek kelime etmeden yanından geçmeyi düşünüyorum, bakıp bir şey derse ne yapayım?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada o kızla sevgili olmadıklarını hayatından çıkardığını öğrenmiştim o hafta
ESKİ ERKEK ARKADAŞIM İLE KARŞILAŞTIĞIMDA DURUŞUM NASIL OLMALI?