Mesaj atsammi? Dün gelip aldı gözlüklerini. (Yarım saatlik yoldan geldi)
Hemen verdim kaçtım. Sabahta faceten silmiş ama instadan silmemiş. Bu mesajı bikacgun sonra atmayı düşünüyorum?

Atsan ne olacak?
Değecek mi yazdığı mesajlara bak?
Sen neler neler yazmışsın o kısa kısa yazmış.
Normalde olsa kesinlikle at derdim ama bu kişiye atma
Tuhaf ola bilir şimdi yazmam ama yazmak istedim.. Beni dinleyip bilmeden beni suçlarmış gibi oldun ve bu tavrın hoşuma gitmediği için hatanı anlamanı bekledim. Nedeni, sen herşeyde benim bir kusurumu aradın. Sende beni suçlar gibi yazınca kirginligimdan uzatmak bile istemedim. Önemsiz bir konu için tartıştık kırgın olmayalım birbirimize bence, sence?
Böyle yazmak vardı kafamda.. atmayayimi
Karşındakinin bu yazdığını anlayacak biri olduğunu düşünmüyorum. Yani yazdıklarına Gore bu yazdığını da önemseyecegini zannetmiyorum.
Mesajlardan anladığım kadarıyla eski sevgilin için olsan da olur olmasanda olursun.
Karşındaki kişi sana uzun uzun birşey yazıyor. Karşılıklı düzgün konuşmak varken kestirip atmış.
Dun geldiginde ben esyasini verip hemen kactim; Ya peki bu nasıl?
Dün konuşmaya fırsat bulamadım. Bugünde faceten sildiğini görünce yazayım dedim. En azindan arkadas kaliriz diyordum. Seninle iyi kötü 3ay dir tanışıyoruz. Böyle düşmanca ayrılmak istemem. Yoluma ilerlerken senden helali istiyorum, oturup dün konuşmak vardı aklımda ama canım sikkindi ve sanada kızgın olduğum icin o an aklımdan çıkmış. Madem artık ikimizin de hayatımızda yeri yok ven yinede bu mesajı atmak istedim, kırgın da kızgın da olmayalım. Ben böyle şeylerden haz etmem. Bana hakkını helal et, benden yana da helal olsun.
Kal falan biraz daha dedi mi? Sen ayrılalım demişsin o gözlüğünü düşünmüş. Baksana hemen gözlüğüm demiş.
Düşmanlık birşey olmamış zaten.
Benim gördüğüm kadarıyla sen kendine kendine birşeyler yapmaya çalışıyorsun onun uğrunda değil umrunda olsa ayrılmayalım falan der ama o gözlüğüm demiş. Bence atma
Demesine fırsat vermedim ama evimin önünde durması gerekirdi sırf gözlük için olsa, yolun kenarına park etmişti acaba diyorum inada mi bindirdi.. ben kapıyı açıp gözlüğünü verip hemen kapatın cunku..
Sen fırsat vermedin kapıyı kapattin , tekrar kapıyı çalar açtırabilirdi
Çocuğun konuşma tarzını hiç sevmedim, özellikle emojileri ciddi birşey konuşuyorsunuz orda yani. Atma bence
Peki böyle bir mesaj da mı atmayın?
Dün konuşmaya fırsat bulamadım. Bugünde faceten sildiğini görünce yazayım dedim. En azindan arkadas kaliriz diyordum. Seninle iyi kötü 3ay dir tanışıyoruz. Böyle düşmanca ayrılmak istemem. Yoluma ilerlerken senden helali istiyorum, oturup dün konuşmak vardı aklımda ama canım sikkindi ve sanada kızgın olduğum icin o an aklımdan çıkmış. Madem artık ikimizin de hayatımızda yeri yok ven yinede bu mesajı atmak istedim, kırgın da kızgın da olmayalım. Ben böyle şeylerden haz etmem. Bana hakkını helal et, benden yana da helal olsun.
Birbirinize bu kadar laf soktuktan sonra yine bir araya gelmek? Sonra yine daha büyük bir kavga gürültüyle ayrılmak?
Bunu atayımmi peki?
Bence uzatmaya gerek yok. Sen bunu atınca o yine seni kıracak.
hangi mesajı ben ortada atılacak mesaj görmedim? ama artık yazma bence o seni bariz aşağılamış aklınca.
Nasıl yapmış?
sen başkalarına yazarsın yok ümden sileyim seni vs
Bunu atsam?
bence uğraşma hiç. bitirmek istiyorsan niye mesaj atıyorsun ki
Cevap
7Cevap
Kısa mesaj yazan insanları her zaman umursamaz ve samimiyetsiz bulmuşumdur ve atılan mesaja karşılık geçiştirmek için sadece
Peki şu mesajım. Nasıl?
Dün öyle gözlüğü atıp gitmesseydin, hiç olmazsa adam akıllı konuşa bilirdik evet. Fakat o hareketten sonrada sende belli ettinki ne arkadaşlığa nede başka birşeye yer olmadığını. Olurda merak ediyo olsaydın neden sildi diye. Işte bu yüzden. Hoşçakal
Biten birseyi niye kovalar insanlar anlamış değilim
Ya daha 1aylik sevgilimdi. Savaşmak istiyorum. biraz.
1 yıllık olsa savaş derim adamı daha tanıyacak kadar bile zaman gecirmemissin neyin savaşı
2ay konuştuk. Ya amacımda o daha çok tanışın bukadar kolay vazgeçemezsin benden
Basit kız olursun onun gözünde boşuna uğraşma
Peki bunu yazsam; basit dururmuyum?
Dün konuşmaya fırsat bulamadım. Bugünde faceten sildiğini görünce yazayım dedim. En azindan arkadas kaliriz diyordum. Seninle iyi kötü 3ay dir tanışıyoruz. Böyle düşmanca ayrılmak istemem. Yoluma ilerlerken senden helalik istiyorum, oturup dün konuşmak vardı aklımda ama canım sikkindi ve sanada kızgın olduğum icin o an aklımdan çıkmış. Madem artık ikimizin de hayatımızda yeri yok ben yinede bu mesajı atmak istedim, kırgın da kızgin da olmayalım. Ben böyle şeylerden haz etmem. Bana hakkını helal et, benden yana da helal olsun.
Bu mesajda basit kız durumuna düşürecek bir içerik yok atabilirsin
Ters cevap alabilirsin gene tedbirli ol
Ters mesajda alsam; ozaman hiç olmadığım kadar sinir li bir tavır sergilerim, gerekirse arar tavrımı koyarım
O tepkiye bisekilde verdiğine pişman ederim
İşte bu dediğini yapmak resmen onu umursadigini gösterir sadece sen bilirsin de kestirip at
Dün öyle gözlüğü atıp gitmesseydin, hiç olmazsa adam akıllı konuşa bilirdik evet. Fakat o hareketten sonrada sende belli ettinki ne arkadaşlığa nede başka birşeye yer olmadığını. Olurda merak ediyo olsaydın neden sildi diye. Işte bu yüzden. Hoşçakal
Yazdı ne yazayım buna lütfen yardımcı olurmusun
Sen bilirsin de kestirip at üstüne gitme bırak o senin üstüne gelsin
Atma mj mj atacaksan bana at ona dill ararsan aci cekersin daha cok
Valla bittiyse gebersende faydası yok yeniden baslasan bile soğukluk girdiyse eskisi gibi olmaz
Ya sinirden birirmisti
Tuhaf ola bilir şimdi yazmam ama yazmak istedim.. Beni dinleyip bilmeden beni suçlarmış gibi oldun ve bu tavrın hoşuma gitmediği için hatanı anlamanı bekledim. Nedeni, sen herşeyde benim bir kusurumu aradın. Sende beni suçlar gibi yazınca kirginligimdan uzatmak bile istemedim. Önemsiz bir konu için tartıştık kırgın olmayalım birbirimize bence, sence?
Böyle bişeyde mi yazmim
Şansını dene ama dediğim gibi soğukluk girince eskisi gibi olmuyor
Peki bu nasıl?
Yaz bakalım
boşver atma o rüya alemnde yaşıyor sana dönmez
Nasıl yanni
o birakilmaa korkusuyla yasäyamiyor.. savasaci ruhu olmayanla ömür gecmez
bu ilişkinin cenaze namazı kılınması lazım
Kiskanyo gibi bu ne 😁
Derdiniz ne anlamadim
kendini begenmis salak
Çok samimiyetsiz
Samimiyetsiz olan ne?
Konuşmalar hele şu göz kırpma emojisi filan
Seviyorsan yaz
atma
Böyle bişeyde mi yazmim
Nasıl yani bunu atayım sadece? Gelen tepkisine nasıl karşılık vercem? Sitemi nasıl. Yapcam
Peki bu nasıl?
denemede yarar var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar