Ben onu arkadaşım olarak çok seviyorum onun bana mesaj attım da bu sekilde cevap vermesi ve birdaha yazmaması kalbimi çok kırdı ve bugun çok kötü bir durum yasadım ona anlatmak istiyorum sizce yazmalımıyım duygularım çok karısık
Ben onu arkadaşım olarak çok seviyorum onun bana mesaj attım da bu sekilde cevap vermesi ve birdaha yazmaması kalbimi çok kırdı?
Sen biraz hoşlanmışsın arkadaş olarak yakın samimi ve yanında olsun istiyorsun o öyle değil boş vakitlerinde seni yanında istiyor yani arkadaşlık sorumluluğu taşımıyor Boşsam gel değilsem değme modunda
Çok güzel bir açıklama oldu tesekkür ederim peki ben ne yapmalıyım söylicem sözleri söyledim takipden çıktım ama ona birsey oldunda da anlatmak istiyorum
Senin ona bir şeyler hissetmen tamam lakin duyguların karşılıklı değil anlatman ifade etmiyor o seninle arkadaşlık samimiyeti bile yakalayamamış Sadece ısrar edersen gönlün kırılır
Arkadaşlık samimiyet ve sorumluluk gerektirir onun böyle bir niyeti şimdilik yok belki işi düşerse sonra konuşur ama ben olsam o andan sonra onu güvenip arkadaş olarak kabul etmezdim
Bazen böyle arkadaşlıkları cıvıklık olarak görülür konuşmak istemez sanırım seninle biraz öyle yapmıştın ya da öğle anlaşılmış
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama benimle zaman geçirmenin ona iyi geldini söyledi ben hatta DC ' den konusanları izleyelim diye biraz ısrar ettim oda işini bırakıp izlemisti hatta komik bulmayıp ben gülüyorum diye oda gülüyordu
Bir süre yazma , çocuğa da kendine de zaman ver gerçi en büyük ilişkiler en yakın arkadaşlardan çıkıyor. Yinede karar senin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama o beni takmıyor birde ikimizde birbirimizi arkadaş olarak gördümüzü ve ben ona bizden asla olmayacagını çünkü onun gibi birisinden arkadaş olarak iyi birisi oldugunu söyledim
Arkadaşım olarak çok seviyorum yeni tanıştım onunla ve birseyleri paylasmak zaman geçirmek güzel çünkü benim bir tane bile arkadasım yok ve o çok iyi birisi onu kaybetmek istemedim
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ben onu arkadaşım olarak çok seviyorum onun bana mesaj attım da bu sekilde cevap vermesi ve birdaha yazmaması kalbimi çok kırdı?
En İyi Cevaplar