Sevgilim benden ayrıldı... onu çok seviyorum mesaj atsam mı?

Merhaba,

Sevgilim benden ufak bir tartışma yüzünden ayrıldı çok saçma bir sebepti aslında ama kendisi çabuk alınıp kırılıyor herşeye alışkınım buna ama ayrılması biraz fazla ağır oldu.
3 hafta oluyo şimdi nerdeyse ayrılalı ilk başta neyse hayırlısı buymuş diyordumda şimdi günler geçtikce daha çok özlüyorum kafayı yiyecek gibiyim. Bir sene önce daha ayrılmıştık ilk günler fazla aldırmadım iyimişim gibi davrandım ama günler geçtikce çok fena oldum..

Şimdi mesaj atsam mı diye düşünüyorum daha tam 3 hafta olmadı ayrılalı acaba ne düşünür? Onu aşırı derece çok seviyorum ve o bunu çok ama çok iyi biliyor ve her kavga ettiğmize özür diliyen gönlünü alan benim suçlu olmasam bile.. ben mesaj atmasam o hayatta atmaz bunuda biliyorum çok kararsız kaldım ne yapacağımı bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bunuda söylemiş olayım kendisi uyuşturucu kullanıyor ve birçok şey daha var ben herşeye rağmen onu sevdim hala deli gibi seviyorum.. işte bu maddeler yüzünden bazen yanlış kararlar veriyo sonradan pişman oluyo ama çok gururlu geri dönmez kendiliğinden.. gecen defada aynı durumdu ama ne yapacağımı bilmiyorum cidden
Sevgilim benden ayrıldı... onu çok seviyorum mesaj atsam mı?