Sevgilimin ailesinden nefret ediyorum, nasıl uzaklaşabilirim?

Biz yüzük taktık, ikimizde kültürlü belli bir seviyede kendini bilen insanlarız. Ailesi geçimi çok zor insanlar. Sevgilim ailesini sevmiyor fakat onlarsız da yapamıyor. Çok fazla çektirmişler her türlü yalan dolan aldatma annesinde babasında ablasında var. Sevgilim onlara hiç çekmemiş. Her şeyini benimle paylaşır mutluluğum için elinden geleni yapar ama ailesi nerden ne para alırızın peşinde gözlerini para bürümüş. Keyiflerine eğlencelerine çok düşkünler ama dışarıya para yedirmezler. Ben çok düzgün bir aileden geliyorum ve asla yanlışım olmadığı halde yeri gelir laf sokar yeri gelir beni ezerler. Sevgilim ne yapabilirim diyor beni savunuyor ama o da haklı rest çekemez ailesine. Ailem ailesini çok fazla istemiyor sevgilimi gerçekten çok seviyorlar fakat ailesiyle yüz yüze gelmek istemiyorlar. Ben önceden saygıda kusur etmezken artık onlar beni ezmeye çalıştığı için dişimi çıkardım sevgilimde düşman gibi davranıyosun onlara diyo bu yüzden kavga ediyoruz ve çok bunaldım. Sizce böyle bir aileye gelin gitmek aptallık mı?
Sevgilimin ailesinden nefret ediyorum, nasıl uzaklaşabilirim?