Ailemden nefret ediyorum nasil kurtulabilirim?

Aileme karsi icimde hic sevgi yok ufakliktan beri surekli beni eziyorlar hergun bagiris kavga evde kimsenin kimseye saygisi yok evde. Okulu biraktim 2 sene once uniyi hergun evdekilerle kavga ediyorum icimde anneme babama karsi zerre kadar sevgi kalmadi nefret var icimde keske diyorum boyle ailem olucagina yetimhanede buyuseydim cok ciddi olarak dunyaya 1 milyon kere gelme sansim olsa 1 kere bile bu aileyi secmezdim annem hasta ameliyat olucak yakinda hic uzulmuyorum bile yemin ederim ameliyata bile gitmicem hastaneye aslinda tanimadigim birine bile hasstaneye giden bir insanim nekadar nefret etmisim dusunun artik icimden surekli anneme babama kufur ediyorum elime para gecse 1 dakka bile durmam evde ya da ne bileyim imkan verse biri dese hoc gormucen hayatin boyunca yemib ederim kabul ederim yillardan beri surekli bana hakaret ediyorlar bagiriyorlar annem butun arkadaslarima bile beni kotuluyor ariyor lise zamanlari okula gelirdi hocalara beni sikayet ederdi rezil etti yillardan beri herkese. İcimde kar tanesi kadar sevgi kalmadi ozellikle annemden asiri nefret ediyorum sizce napmam lazim yardim edermisiniz? Kimse annen babandir diye akil vermessin yoklugunu gor boyle demessin falan diye bu sekilde konusucaklar yorum yapmasin..
Ailemden nefret ediyorum nasil kurtulabilirim?