Gizli Üye(30-35)+1 yılBaskici aile nedir bilirim annemin ders calis ders demesi benim psikolojimi bozmustu beni gordugu her ama her ama her saniye suratini eksitir insan gibi bakmaz insana. hala oyle kalkiyirum yine ayni surat. ben agladigimi bilirim bak dusun erkek adamim o ladar baski var ki ders calis dedi diye agladim. babam diktatordur ama annem cenesiyle insani mezara sokar. tek care sabretmek evlenince rahag edicez artik. he bir de sevdigim insana da karismalarina izin vermezdim sana tavsiyem onlar seni sevdiginle konusmuyo bilsinler ama caktirmadan yurut. boyle anne babalardan nefret ediyorum cahil takimi hepsi
412 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTesekkur eic icin
- 5 ay
Kanka ya ben bu annemden nasıl kurtulurum ve ben evlenmek istiyorum ne olur beni bu sahte annemden kurtar
En İyi Cevaplar
anna ve babanı seçerek gelmedin dünyaya. seninde ailen bu şekilde olmuş buna yapabilecek birşey yok. nefret etmek yerine annenle aranda bağ oluşturabilecek şeyler ara. her insanın bir açık kapısı vardır mutlaka. o kapıyı bulmaya çalış. yıkmak kolay. sen zor olanı , yapmayı seç her zaman
45 Yorumla- +1 yıl
Biz zaten ne zaman onlarla iletişime geçsek hep bı azar he bı kavga cıkarıyolar çoğu zaman insanlara rezil ediyo herkesin hayatını sizinki gibi sanmayın
- +1 yıl
@Tuğçepicak güzel dedin 😊👍
- +1 yıl
20 yasıma geldim bi kere annem kendi isteğiyle beni öpmedi ya ben öptüm yanağımı ona dayadım ya da kardesimi kıskandırmak için öptü babamda aynı sekilde tek derdi para olmus güzel bi para görse bizi verebilecek kapasitede bi insan o yüzden böyle kişilerle aramda bağ kurmak pek akıl işi bir şey değil :)
- 5 ay
Artık manifestin 7 üyesiyim
annemin ders calis ders demesi benim psikolojimi bozmustu beni gordugu her ama her ama her saniye suratini eksitir insan gibi bakmaz insana. hala oyle kalkiyirum yine ayni surat.
ben agladigimi bilirim bak dusun erkek adamim o ladar baski var ki ders calis dedi diye agladim. babam diktatordur ama annem cenesiyle insani mezara sokar. tek care sabretmek evlenince rahag edicez artik. he bir de sevdigim insana da karismalarina izin vermezdim sana tavsiyem onlar seni sevdiginle konusmuyo bilsinler ama caktirmadan yurut. boyle anne babalardan nefret ediyorum cahil takimi hepsi71 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim annemde böyle aşırı sıkıyo belkide seninkinden daha çok herşeyime karışıyo burdakiler bunları yaşamadklarından mıdır bilmiyorum ama sadece seni suçlar hayırsz evlat oldugunu söylerler hepsi el bebek gül bebek oldukları içindir belki artık çocuk değiliz tamam anne baba olarak bizi düsünduklerinden yapıyolar çoğu şeyi belkide ama bunu herseye yasak koyarak kendimize olan güvenimizi benliğimizi hiçe sayarak saygısızca hakaret ederek yapmamalılar.
230 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
1 yılBende gerçekten bıktım ya annem sürekli sinir
Krizi geçiriyor. Ki ben hiçbir şey yapmıyorum. Anneme sadece çantamı daha sonra toplasam dedim bağırmaya başladı vurdu hatta en son kriz geçirdi dediğim gibi sonra gidip çantamı toplarken ders çalışmıyorsun diye kriz geçirdi senin gibi kızım yok, senin annen yok artık vb. Dedi bir daha ders çalışma sana hakkım helal değil dedi ve sürekli babama anlatıyor. Babamda dışarı çıkmamı telefona bakmamı hatta odamdan çıkmami falan yasakliyor ki annem olayi anlatirken yalanda söylüyor kizin ders calismayacagim diye agladi demisti ama oyle bir sey olmamıştı. Babamda sinirleniyor bana. Kitap okuyordum geçen babam bu hangi kitap dedi sonra başka kitap oku diye bağırıp kitabımı yırttı. Tüm hevesimi kaçırıyorlar. Kardeşim benden 1 yaş küçük ve ona her istediği oluyor annem el üstünde tutuyor babam erkek adamsın boş ver oglum sen dinlen diye kardesimi övüyor. Masayı toplarken kırıntı döktüm diye telefonumu yere firlatmislardi. Gercekten biktim kardesimde her hareketimi sikayet ediyor mesela ders calismaya ara verince babama hic ders calismadigimi soyledi ama calisyiordum yani 7. Sinifim ve dersimide çalışıyorum. Telefonumu 2024 sonu aldilar ilk defa vardı ve simdide her seyde telefonu yasakliyorlar. Annemin bugun kriz gecirmeside ayrıydı. Eve komşular geldi iyi misiniz diye. Biktim artik ya kardesimde bana kizdi ders calis diye YAHU BENDEN KUCUK COCUK BANA KIZIYOR annnemde hak verdi tamamda kardesime vuramiyorum bile. Ve benden sadece 1 yaş küçük. Deliricem artik ya bana yapmadigini bırakmiyor annemde kucuk o diyor. Sadece 1 yaş? Ve bu olanlari teyzeme anlatmıştım oncenden orada da dövdü yani diğerlerine karşı her zaman iyi ama evde sinir krizi geçiriyor. Böyle titriyor ağlıyor saçını yoluyor. Ama diğerlerine karşı çok iyi. Ki kardeşimede iyi. Tek bana kızıyor. Kafami duvarlara çarptırdi ve dünde evden atmıştı kriz geçirdi. en cokta senin gibi kizim yok demesine kırıldım. Artik biktim ya evden atmaya calismasida ayri mesela bana her defasında Çok yaşa DİYOR YA ölde kurtulayim senden diye 1 saat boyunca bağırdı. Öleyim diye kardeşim bile dua etti. Yeter artık bende mi sorun anlamıyorum ders çalışıyorum ve hareketlerimde de ne var anlamadım ki hiç kötü söz çıkmıyor ağzımdan sadece gecen ay annem bu sefer apartmanı oynatinca anneme bağırmıştim. O yüzden telefonumu 3 hafta vermediler. Gerçekten biktim parmağımı kırmıştı beni döverken. O gün annem benden ozur dilemisti kizim cok sinirlendim diye ama gene yaptı. Annemle ne zaman konusmaya yanassam ders calis diyor. Lgs diyorlar surekli biktim ya.
71 Yorumla- 5 ay
Arkadaşım bak biliyorum Ben 18 yaşında İstanbul'a dönmek istiyorum tamam mı?
benim annemde bana cok kotu davranıo hergun aglıyorum onun yuzunden intihar etmeyi onun yuzunden 2 kere denedim bana herzaman bagırarak karsılık veriyo empatiyi bilmiyo bugun beni bogmaya calıstı onu hic sevmiyorum yasım daha genc oldugu icin onun yuzunden bu hayattan gidemezdim hergun bana iyi davransın dıye dua ediyorum ama artık yeter onun yuzunden sinir hastası oldum insan neden cocuguna bole davranır ki bugun arkm gidicek evlerine ve baska bir ilde yasıyo annem yuzunden onu geldiğinden beri hic gormedım ve beni evden cıkarmıyo bile ama eger ölsem veya intihar etsem gelecegime yazık diyorum cidden buyudugumde baska bir ilde veya yurt dısında yasayıp bir daha onları gormemek istiyorum babam bana cok iyi davranıyor ama annem babamın yarısı bile olamaz annem cok baskıcı artık yapcak bıseyım yok gelecegımı dusunuyorum annem Şu an bile arkamdan konusuyo sesı buraya kadar geliyo zaten bu siteyi annemden nasıl kurturulur yazanlar da benim gibi yanlız degilim en aznından her aksam anneme nasıl dovdugumu dusunuyorum IJSDONDUISDJGS evet cunku artık bıktım..
204 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın bende kaçmayı planlıyorum
- +1 yıl
Valla bende bu yaşıma kadar gelmişin artık bıktım zaten 2 yıl boyunca beni evde kapalı tuttuğu yetmezmiş gibi yüzüme benden nefret ettiğini ve kurtulmak istediğini söylüyor eve gelince ondan nefret ettiğimi ve ondan kurtulmak istediğimi açıkça belirtilen kuzenlerime bile geçen gün sizde testere var mı diye sordum annem kuzenlerime testereyi napıcak bu demiş kuzenlerim onu öldüreceğim kanısına varmışlar halbuki başka bir planım vardı fakat bu kadın öyle bir bacım çocuğuki keşke dünyaya gelmeseydim diyorum aynı şekilde bende bu hayatımda 2 kere intihara kalktıştım aynı şekilde babam beni çok seviyor fakat bu aptal kardeşim babamı görmeme bile izin vermiyor babamım yanında kalmaya gittiğim zaman ben sana gün hesabı yapmıyorum diyor orada kaç gündür kaldığından haberin var mı diyo yeter artık ben bu kadından bıktım bir gün numarasını engelleyip evden kaçmayı düşünüyorum zaten yıllardır evde her şeye bağırıp dövmesi yetmiyormuş gibi ne zaman beni görse yüzü düşer bacım çocuğunun senden nefret ediyorum ya mal aptal kardeşim inş trafik kazası geçirirsin umarım eve gelemeden ölürsün artık ölde kurtulayım yoksa işin ucunda ya sen ya da ben öleceğiz senin gibi baskıcı bir insan görmedim ben hayatımda * bak okul açıldı diye sokağa çıkmamı yasakladı
Sirf anne sifati tasiyor diye bir "Anneye" bukadar hak verip evlata yuklenilmeli mi a dostlar?
Herzaman savunurum toplumda ki bozuk bireyler bir anne babanin yesertip buyuttugu insanlar.
Her anne iyi guzelse ne bu toplumun hali himm?230 Yorumla
+1 yılGerçketen çok haklisn hayattan zevk almıyorum özellikle ailesi doğulu olanlar analr anneme zerree sevgi duymuyorum hepsinddn nefret ediyorum kaç kere intihara kalkistim olmadi şimdi yazacaksınız anne o dover bilmem ne annem parmağımı kırdı döverek heryerim mor da oldu ama onlar değil hakaretleri kouyiyo saçımı tariyorum orsp# diyo onun yüzünden saçımı erkek gibi yaptım erkek gibi giyiniyorum yine karisiyo busefer ateistlere benziyosun diyo her şeyi babama abartarak soyluyo babamda dovuyo annem. ölsse ağlamam gerçekten ölsün okuldan da aldılar beni okulum da gitti bakkla zor çıkıyorum kızım diye biyere gidemiyorum kız olmaktan da yasmaktan da biktim beni anlayan biri çıksa bana yardım etse keske hayattan zevk almıyorum bian önce ölmeyi bekliyorum inşallah sende bende kurtuluruz allah yardimcimiz olsun çok zor hergun aglamak
120 Yorumla
+1 yılYa annemden sayesinde piskolojik sıkıntılarım başladı annem ben küçükken sürekli dışarı çıkartıyor istedim şeyleri asla yaptırmıyor ben 17 yaşından belli hiç arkadaşım olmadı hiç istedim şeyler istedim yemekler yiyemedim babam tarafından şiddet gördüm babam zorla ders çalıştırıcı annem her zaman babamı destekler 2 side bana çok kötü şekilde bakar her ne dersem bana taktir almamı söylediler artık biri bana vurduğunda piskoloji olarak eski anılar yani babamın bana vurması geliyor. Artık bir anne görünce yani mesela yolda yuruyosun küçük çocuk ve annesi var oradan annesine baktimda kendi annem gelip bana kızıp bağırdığı aklıma geliyor onları hatırlayınca bir terleme baş dönmesi kal çarpıntısı oluyo annemi hiç sevmiyorum
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanneden kurtulmak oylemi yazik... annesizligi yasasaydin anneden kurtulmayi agzna almazdin.. gercekten yazik... erkeksin sen rahatsn vsvs die dusunupte beni yargilama ama annelerin hakki odenmez.. keske benm annem de olsaydi yasasaydi da beni delirtseydi...
63 Yorumla- +1 yıl
Bu dediğin aşırı saçma senin durumun ayrı onun durumu ayrı annesinin ona ne yaptığını biliyo musun ki böyle konuşabiliyorsun cidden insanladı yargılamayı bırakın. belki annesin yaptığı şeyleri abartıyordur veya annesi yaptığı şeyleri abartıyordur.
Annem bana hergün kızıyor belki dakkada 1 kızdığı da oluyor ben nefret ediyorum inş kurtulurum diye dua ediyorum hergün ama artık yeter sürekli beni milletle yaristirio ben bıktım bana düzgün bi annne lazım beni kabul etcek bi aile varsa yazarmi ben efendi düzgün bi çocuğum ama annem benden nefret ediyo lütfen benle iyi geçicek bi aile yazsın
90 YorumlaSana birşey olsa en çok üzülecek kadın yine annen, hasta olsan BAŞINDA bekleyecek kadın yine annen. Belki sen ondan daha beter olursun ilerde evladın böyle yapsa canın yanmaz mı?
43 Yorumla- +1 yıl
Onun ne yaşadığını ne biliyosun ki bu kadar emin konuşuyosun?
- 1 yıl
benim annem beklemiyor hasta olunca basimda ölsem umrunda degil ki
+1 yılBenim annem hayatta gördüğüm en kötü kadın bir gün iyi davranırsın aran iyi olur bir gün yanlış yaparsın seni döver bune ya birde ders çalış demesine artık bıkmaya başladım yeter artık bazı anneler çok kötü cidden psikoloğa gitmeyi düşünüyorum belki yardımcı olabilir. Artık hayatım iyice (...) sarmaya başladı artık neredeyse her gün kaçsammı diyorum baskıcı ailesi olanlara bir saygı duruşu okuyun
70 YorumlaPsıkologa gıt ya da BIR PSIKOLOGAN GIZLI NOTLARI ısımlı kıtabı oku. Sorunun nereden kaynaklandıgını anlamaya calıs. Annenden nefret edıyorsan Kesın Cocuklugunda/Ergenlık donemınde yasadıgın Olumsuz bır Olaydan kaynakanıyordur.
51 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBazen insana gına gelir, delirirsin.. Katılıyorum ama başka yol bulmak lazım.. Birazcık küsmelisin.. Kötü davranmak değil, küseceksin.. İlgini azaltacaksın..
71 Yorumla- +1 yıl
evet dediğini yapmaya çalışacağım
+1 yılSenin gibi hayırsız evladı olduğu için acıyorum annene sen onun hakkını ömür boyu uğraşsan ödeyemezsin anlıyormusun yazık kıymetini bilmiyorsun kaybedince de buraya dökme timsah gözyaşlarını
24 Yorumla- +1 yıl
Sen hiç annen tarafından sevilmemezlik yaşadınmı ki böyle kaba konuşuyorsun bana her gün küfrddiyor babamla hergün küfürleri yüzünden kavga ediyorlar 1 saat önce bana canın cehenneme deyip gitti beni
sevmiyo diye hıçkıra hıçkıra ağladım istersen timsah göz yaşı de anlamadığı şeyler bilmediği şeyler hakkında konuşan hatsiz ama doğduğunda beri yanında olan kişi canını verebileceğin kişi seni sevmiyor - +1 yıl
O bizden nefret ediyor
- +1 yıl
Sen ne anlatıuosun? Evde onun ne yaşadığından haberin var mı cidden burada senin yazdığın beyinsizce yorum yüzünden burada sinirden evrim geçirdim
- 1 yıl
aynen benim annem beni 3 kere falan bogmaya calıstı bıçak çekti falan tabi canım cok hakki var.
bak evladım şu hayatta her şeyden nefret et, kendinden babandan, işinden okulundan vs vs ama ve ama annenden nefret etme, anne kutsaldır her ne olursa olsun anne dedin mi orada duracaksın..
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıloturup konuş annenle sana istemediğin gibi davranmaması için..
41 Yorumla- +1 yıl
yakayı ele verdin ama susuyorum :))))
+1 yılAna gibi yar olmaz. Anneler daha tecrübelidir. Vardır bildikleri. Neyi göz önüne alırsak alalım. Bu nesneldir
30 Yorumla
+1 yılBelki seni düşündüğü için öyle yapıyordur. Anne bu nefret edilmemeli.
10 Yorumlayarın sana tabancamı getireyim aşkım tamam kızızm sen iyimisin ergenmisin tamam belki abartıları vardır ama ileride onların haklı olduklarını anlayacağız
11 Yorumla- +1 yıl
Dayı bi Türkçe öğren
+1 yılBenim de annemle tartıstıgım zamanlar olmustur ama bir o kaldı hayatımda babamı topraga verdim.. insan bazen gercekten kaybettikten sonra anlıyor annenin ve babanın degerini :(
20 Yorumlaannelere laf yok hepsini seviyorum kadının en kutsal hali annedir... sen bence biras fazla özgür olmak istiosun
10 Yorumla
+1 yılGüvenlerini sarsmış olabilirsin. Büyüdüğünde anlarsın
00 YorumlaBir gün pişman olup anlarsında işte o zamanda geç olur.
20 YorumlaEvinden ayrılıp kendi düzenini kurarak kurtulabilirsin. Anladığım kadarıyla bayağı bir aile baskısı içerisindesin. Kolay gelsin.
30 YorumlaSeni 9 ay tasimis zorluğunu çekmiş bir i*ne yüzünden kurtulmak istiyorsun valla bazilari gerçekten aile dayagi hak ediyor.
11 YorumlaAnneden kurtulmak mı çok yazık sen karnındayken o senden kurtulmanın yolu olduğu halde yapmamış keşke yapsaymış
22 Yorumla- +1 yıl
Siz ne anlarsınız ya sadece yaşayan bilir
Tamam bir konuda haklısınız annesi olmayanlar var ama birde annesi olan ama sevilmeyen çocuklar var
Misal benim annem kendimi hatırladığım ilk hatıramda bana salak diyor
Az önce normal konuştık evden çıkıyodu sabaha kadar uyumadığım için bana dengesiz diyordu kapıyı kitle dedi bende inadına kitlemiycem dedim bana canın cehenneme dedi
Anne bile olsa hiö kimsenin bir çocuğa bu kelimeleri söylemesi doğru de
Aynen benimde buna benzer başımdan olay gecti 3 yıllık sevgilimden kopardılar beni. Evlenicektik hayallerimiz vardı. Keşke zamanında kaçsaydım sevdiğime. :(
14 Yorumla
+1 yılyazık yazık seni doğurmuş dokuz ay taşımış sırtında
22 Yorumla- +1 yıl
Allah korkusu olsa böyle konuşamaz
- +1 yıl
@duamdasınbilistedim evet
+1 yılAtasını tanımayan it peşinde gezer.
81 Yorumla
+1 yılAnneden nefret edilmez 10 yıl sonra pişman olursun bu yazıyı okursun.
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. Sen anneni begenmiyorsunya yetimhanedeki cocuklar duvarlara anne yaziyor.
10 Yorumlatipik ergen haykırışı büyüdükçe geçer sende pişman olursun...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAnne gibisi var mı?
100 sevgili olsa ne yazar 1 anne olmadıkça10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen bunu ylda falan söyleme linç ederler seni mümin kardeşim dini bilgin bu kadar mı zayıfadı senin :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl mı kurtulursun?
Bu nasıl bir ruh halidir Allah aşkına!00 Yorumla Biz Gençlerin fazla üzerine geliyorlar. Benimde var başımda aynı dert :(
20 Yorumla
5 ayArkadaşlar Emine teyzeyi Duydunuz mu Ben evleniyorum ve annemden de kurtuluyorum
00 YorumlaAnneler özeldir. Kaybedince anlarsın
20 YorumlaNesil çatışması. Oku çalış adam ol ve evden uç.
10 Yorumla
+1 yılAnnesini sevmeyeni dışlıyoruz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 951 cevap paylaştı. anneden nefret edilmez senin iyiliğini istiyordur
10 YorumlaEvlen kurtul kaç bir kocaya ;))
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Anneden nefret edilirmi l*n !!!
10 YorumlaGereksiz bir insansin
01 Yorumla- +1 yıl
Sende gereksizsin ve yorumunda gereksiz
annesiz kalda gör eb...
00 Yorumla
+1 yıldövelimmi?
40 Yorumla
+1 yılÖl sen basitinden
00 Yorumlaöldür
00 YorumlaYanlış dusunuyosun.
10 YorumlaYapacak Bir Şey Yok.
00 Yorumlagel bana kaç
01 Yorumla- 5 ay
Tamam kaçacağım
+1 yılSen imsanmisin:)
01 Yorumla- 5 ay
Arkadaşlar Emine teyzeyi duydum değil mi Ben evleniyorum ve annemden de kurtuluyorum
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar