Reşitim hakaretlerden bıktım artık. Beni sevmiyoalr bunu kendi ağızlarıyla da söylüyorlar. Param yok okulum yoj sersefilim ve benim ailemden kurtulmam yalnız başıma yaşamam lazım nolur yardım edin
2 ay
Reşitim hakaretlerden bıktım artık. Beni sevmiyoalr bunu kendi ağızlarıyla da söylüyorlar. Param yok okulum yoj sersefilim ve benim ailemden kurtulmam yalnız başıma yaşamam lazım nolur yardım edin
Yani bende ailemle birlikte yaşıyorum ama bana hiçbir zaman seni sevmiyoruz demediler ama ben sevmediklerini hissediyorum seni anlıyorum aynı durumu benim de yaşadığım oluyor
Ayrı eve çıkmam lazım
Kaç yaşındasın bir işte çalışıyor musun
Hayır calısmıyorum kendime göre iş bulamıyorum 20
İkiniz beraber eve cikin
Anladım bir işte çalışmayı düşünüyorum diyorsan kendi paranı kazan yemek yapmayı temizlik falan biliyorum diyorsan da sorun olmaz ayrı evde tek başına yaşaman
Yemek temizlik falan biliyorum onlar asla dert değil ama yapayalnızım napıcam bilmiyorum bu yüzden buraya içimi döktüm
Yalniz yasayan biri olarak tavsiye etmiyorum. İki degil 12 defa dusun hareket etmeden once
Anladım yaşadığın şehirde hiç arkadaşın yok mu varsa arkadaşınla birlikte yaşayabilirsin aynı evde
Yok maalesef
Anladım tek başına canın sıkılır ama konuştuğun arkadaşın yok mu liseden olan falan
Yok ben hep tek takılıyorum asosyla birisiyim
Anladım ama tek başına yaşama bence canın sıkılır bir sorun olur sonra Allah korusun sapık abaza birisi musallat olursa tek başına zor olur
Onu dinleme onun yalnız yasama hakkinda hicbir bilgisi yok. O da senden farkli degil o kadar iyi olsa o da cikardi ya da sana beraber eve cikalim derdi
Tek başıma yaşayamam zten güvenebilecegim birisi lazım
Yorum yapan erkeği dinleme benim görüşüm şu an için yalnız yaşama dediğim gibi ileride belki istersen arkadaşın olursa yaşayabilirsin iyi geceler
@gözüdönenADAM kime dedin
Bana dedi onu boş ver dediklerini yani iyi geceler
Arkadas sart evet tesekkur ederim vaktini caldım size deiyi geceler
Ben sana diyorum herkesede guvenemezsin
Ben sana diyorum
Beni neden dinlemiyormus evet seni dinliyorum
Mutsuz maillerine bakar mısın
Kendini bu kadar yalnız ve sevilmemiş hissetmen çok can acıtıcı 💔 Hakaret asla normal değil ve buna maruz kalmayı hak etmiyorsun.
Önce barınma ve güvenlik önemli. Ailene yakın şehirdeysen gençlik merkezi, belediye sosyal hizmetler, kaymakamlık veya ALO 183’e başvurmayı mutlaka düşün. Öğrenci değilsen de iş arayıp önce apart oda ya da paylaşımlı ev seçeneklerini araştır.
Online terapi imkânı olan ücretsiz hatlara yazmayı dene. Küçük adımlar at ama umudunu bırakma. Yalnız değilsin 🌿✨
Cevap
8Cevap
Zor senin iş. Bi sponsor bulacaksın. Kullanılacaksın. ya da iş bulup kuşlanılacaksın. Fakirin işi zor
Sponsor derkn
Soru nedir?
Ben yalniz yaşıyorum lakin oyle dizi filmlerdeki gibi bir hayat degil yank yalniz yasamak
Durumundan biraz bahset konusalim inanirsam sayet sana o zaman yardimci olmaya calisirim
Ama beni durumuna ikna etmen gerek. Daha once irine yardimci oldum Şu an kendi evinde ve markette calisarak hayatina devam ediyor. Ama dedigim gibi sana inanmam gerek bunun icin
Yanlız yaşıyoruz da nolmuş insan hep olmayanı istiyor
Sen benim durumumda değilsin asla anlyamazsın ve erkeksin
Doğduğum andan itibaren hicbise yapmadığım halde neden bedel ödüyorum ben
Sen benim hayatımı biliyo musunda öyle kolay kolay konusuyosun
Siddetlerle büyümüs birisyim
Tm
Kaç yaşındasın
20
Gixzlisin görünsene
Yaşamak için adım at
Sabretmekten bıktım
Sabret demedim ki
Nasıl bi adım
Eve çıkmak demedin mi?
Evet ama param yok
Çözülür
Yok imkansız
Su an cıkmam icin para lazım
Para da bulunur
Bulunmuyo
İş bul para kazan
Kendime göre iş bulamıyorum ne kadar zorlarsam zorluım asla çalışamıyorum
Ne kadar kötüsünüz benim nburda ağlamaktan canım çıkmış acımı anlatmışım destek aramışım dalga peşindesiniz yazık
Hayır öyle bise demiyorum
2 ay çalışıp 1+0eve çıksan aslında
İş bulamıyorum
Garsonluk falan damı bulamadinkii yaşın kaç bu aradaa
20
Hayır bulamıyorum okumadım
Yaşın iyimis iş bulabilsen aslında eşyalı eve cikarsinm çok iyi tek yaşamakta nerde yaşıyorsun
Sadece sıcak bi ev istiyorum ailemi istemiyorum çok mu ya
Cokk değil hakkın yani kim istemez nerde yaşıyorsunn bu arada
Neden
Meraktan iş bulmaya çalışırdım falan başka niyetim yok
İstanbul
İzmir'de olsaydın cafe pub çok varda garsonluk
Okul okumadım zaten
İyi yapmışsın bu devirde
Ne iyisi keske sansım olsaydı
Yaa böyle dedin kötü oldum geçmişte inşallah nasibin iyidirr
Allah'a dua ediyorum kurtulayım i şu hayattan diye
İnşallah yakın zamanda biriyle tanışır evlenirsinn