Ailem sevgilimin ailesinden nefret ediyor ne yapmalıyım?

Merhaba, 1 seneyi dolduran bir ilişkim var. Akrabamla aşık olduk birbirimize ikimizde çok seviyoruz birbirimizi yalnız sevgilimin ailesi pek düzgün insan değiller erkek arkadaşımın parasıyla geçiniyorlar ve kendilerini çok üst seviyede görüyorlar annesinin babası çok zengin ve burnu kafdağında bir kadın o bizden nefret eder bizde ondan ailecek sevmeyiz erkek arkadaşımın ailesini acıma duyguları yok. Babamlada küsler annesi benim ailemi kıskanıyor gibi bir gün erkek arkadaşım benim için farklı şehirden istanbula geldi biz İstanbul’da yaşıyoruz annesi mesaj atmış o itlerin yanında mısın itler derken ben ve ailemi kast ediyor diye çok ağrıma gitti alttan almak istedim sonra bir gün erkek arkadaşımın babasının kardeşini babam aramış hasta diye geçmiş olsun demek için adama neden onun telefonunu açıyorsun demiş ailesi çok sıkıntıdayım bende annesinden ve babasından nefret ediyorum sizce ne yapmalıyım? Devam etmeli miyim. babam çok sıkıntı çıkarır hayatta istemez onun ailesinde aynı sevgilimide seviyorum annemin haberi var ilişkimden o da çok karşı yardımcı olur musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Daha önce bu durumlardan dolayı ayrıldık ama olmadı bazen ayrılmakta istiyorum bu olaylar çok etkiliyor.
Ailem sevgilimin ailesinden nefret ediyor ne yapmalıyım?