22 yaşındayım bu yıl üniversite sınavın girmeyi düşünüyorum ama çokmu geç kaldım düşüncesi bütün hevesimi kırıyor. 23 olucam kazanırsam.. sizin fikriniz nedir?
Cevabın nedir?
+1 yılben 27 yaşımda yurtdışındaki işimi bıraktım da geldim :) 31 yaşında mezun olcam, o biraz süpriz oldu gerçi. ben iki yıllık mezunuydum, iki yıl daha olcak sanıyodum allahtan ingilizce iyi yoksa 5 yıl olcaktı :D hiç bir sorun yok, yola devam et. Bu yol senin için iyi bir yoldur, ama ortama takılıpta bozma kendini. Saygı değer bir insan olmaya ve üniversite mezunu olarak dik durmaya çalış hayatında. oha mezuniyet sonrasına sıçradım beni durdursun biri :D
29 Yorumla
Soran+1 yıl:)) bence iyi yapmışsın.. 3 yılda tamamlıcaksın sanırım 2 yıllığın üstüne.. bakalım.. sınıfta abi abla olcaz sanırım :D
- +1 yıl
4 yıl. edebiyat, tarih gibi dersleri bitek muaf tuttular. Matematik, kimya, fizik hepsini yeniden görüyoruz. 2. sınıfa geçtim, sınıfta benden yaşlı kimse yok ama çok seviyorum ben okulumu da sınıfımı da. Bazı hocalar kısmen çatlak da olsalar benim yaşım ileri olduğu için benle gayet normal konuşuyorlar hiç problem yalamadım. kimse de bana garip davranmıyor onu da söyliyim, herkes arkadaş canlısı abi diyen bile yok bayılıyorum ben bu gençlere :D
Soran+1 yıl22 23 yaş ne kadar çoğunlukta peki? ay ben döverim hepsini. Lanet olası ergenler hahah :D
- +1 yıl
alla alla, daha düne kadar sen de ergendin, unutma bunları. tavsiye etmiyorum. ben 27 yaşımda olmama rağmen hiç bir üstünlük taslamadım, ama onlar gerekli saygıyıda gösterdi yakınlığı da. senin yaşıtın da olur baya. DGS ile gelenler genelde senin yaşlarında oluyor zaten.
Soran+1 yılhmm ben böyle sınıf geneli 18 yaşında sadece ben 23 yaşında olucam diye korkuyodum, öyle değilmiş demekki. döverim onları dememdeki amaç genç oldukları için herşeye kanarlar bende akıl verip annelik taslarım gibi geliyor :D
- +1 yıl
hangi bölüm düşünüyosun?
Soran+1 yılingiliz dili ve edebiyatı. dil mezunuyum
- +1 yıl
Soran+1 yılhahah bende ingilizce aşığıyım. sayısal sıfır :)
+1 yılokumanın yaşı yoktur. benim küçüğüm olan kardeşim üniversiteye başladığında 26 yaşındaydı bitirdiğinde 30 yaşındaydı ve mühendis oldu. Üstüne de 2 yıl yüksek mühendislik okudu ve 33 yaşına geldiğin de yüksek mühendis oldu. Şu an yaşı 37 ve adam doktora yapmaya hazırlanıyor.
20 Yorumla
Ben 55 yaşında hukuk okuyanı gördüm ve gıpta ettim heveslendim. 23 yaş ne ki? İstedikten sonra hiçbir şey için geç kalmış değilsin
20 Yorumla
+1 yılbizim arkadaş gitti çok da güzel okuyor. imkan olsa bende ikinci üni okurdum çoğu kişi gidiyor yalnız değilsin sorun maz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
Hayır geç değil, diğerlerine takılı kalma, onlarla rekabete de girişme, isteklerinin peşinden koş sen sadece
10 Yorumlaseni sadece dersane zorlar onun haricinde bizim sınıfta 45 yaşında 4 tane kişi var hiç sıkıntı yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben erken yaşta bitirdim de ne oldu 26 oldum hala işim yok. adam gibi bir bölüm okuyup fire vermeden bitirirsen birçok kişiye fark bile atarsın
111 Yorumla
Soran+1 yılsen ne okudun peki?
Cevap sahibi+1 yıltarih
Cevap sahibi+1 yıl2 yıllık sağlık oku kpssden de al 60 puan zaten 10 soru çözsen 60 eder. ondan sonra atan ilk tercihlerde olsun bitsin ne sürüneceksin yıllarca okuyup!
Soran+1 yılaa çok gözül bölüm aslında, öyle biliyorum ben
Soran+1 yılgüzel olucaktı o yanlış yazdm :)
Cevap sahibi+1 yıltarih mi?
Soran+1 yılevet arkadaşım okuyor çok güzel iş imkanı çok falan der hep
Cevap sahibi+1 yılneymiş iş imkanı çok merak ediyorum
Soran+1 yılöğretmenlik, dersane öğretmenliği, kpss. ya da bir şirkete giremiyor musun? arkadaşım beni biraz kandırmış demekki
Cevap sahibi+1 yılöğretmenliğin ataması yok yani kpss den en az 90 alacaksın. dershaneye gelince.. dershanedekiler o işi bırakıp polislik sınavlarına hazırlanıyorlar düşün artık polisliğe bile razılar ama dershaneye değil :)
Soran+1 yılhadi ya ozaman kötüymüş baya gerçekten..
+1 yılÇok normal bir yaş geç sayılmaz 30'unda okuyan bile var bayaa..
10 Yorumla
+1 yılhiç bir şey için geç değil. bizim komşu 35 yaşında üniversiteye başladı
00 Yorumlabende gırıcem ayrıyetten 24 olucam sorun edıyormuyum hayır.okumanın yası olmaz bu sırada
08 Yorumla
Soran+1 yılaslında mezun olduktan sonraki iş imkanlarıda düşündürüyor. yani 27 28 gibi mezun olucaz :/ şirketler sorun çıkarabilir gibi
Soran+1 yıldil mezunuyum. ingiliz dili ve edebiyatı istiyorum. ama tabi çok yüksek çalışmam gerekiyor baya. dil okuluna yazıldım ama ygs için kendim çalışıcam mecburen :) sen ne istiyorsun?
Soran+1 yılgüzelmiş senin istediğim bölümlerde.. aynen bende başlamadım alıcam bu ay kitapları. bakalım allah yardımcımız olsun..
Soran+1 yıltamam benimde.. :)
+1 yılAynı sorun bendede var 21 yasm ve aslında okumayı cok ıstıyorm ama okucam snra para kazancam hayat kurcamda evlencem ohoo..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı durumdayım ve bu beni üzüyor çünkü düşünsene biz 23 yaşındayız 18lik liseden yeni çıkıp gelmiş bebelerle aynı sınıfta olacaz oooooooooooooof oooofff yaaaa
20 Yorumlaokumanın yaşı olmaz yeter ki insan okuup kendini geliştirip güzel bir yerlere gelsin..
00 Yorumlahayır tabii ki ne kadar geç olursa olsun ilerde bunun karşılığını alacaksın
10 Yorumlasıkıntı yok kendi takıntın olur
00 Yorumlahiç bir şey için geç değildir.
10 Yorumlayas sınırı yok canımm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha yeni başlıyoruz.
00 Yorumlakesinlikle değil
00 Yorumla
+1 yılokumanın yaşı yoktur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem