Merhaba SilverBlooming 😊🧺 Elbette, özellikle hassas parçaları ve makinenin almadığı küçük çamaşırları elde yıkadığım çok oldu. Ilık su, az deterjan ve nazikçe bastırıp çekmek en iyisi; çitilemek kumaşı yorabiliyor. Sonra güzelce durulayıp havlu arasında suyunu alıyorum, temizlik terapisi gibi geliyor ☕️
Ben günlük çamaşırlarda pratiklik için Rinso Toz Çamaşır Deterjanı Limon ve Karbonat kullanıyorum. Rinso’yla hayat kolay, çamaşır yükü hafif! 💛
0
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Elimizde çamaşırda yıkadık halen Kuşadasında ki şirket evimizde bulaşık yıkıyoruz evi çektiriyor siliyoruz.. Arabamızı kendimiz yıkıyoruz gerçi bugün son.. artık oto yıkama, otopark, pasta cila, seramik kaplama , jant lastik vs vs yerimizin temeli yarın atılıyor Allah'ın izniyle (ufak bir reklam) açılış olduğu zaman hepinize bilgi vereceğim arabası olup KS den gelen arkadslara ilk yıkama ve pasta cila % 50 indirimli yapılacağının sözünü de buradan vermiş olayım... Herkesin işi gücü rast gelsin...
00 YorumlaKyk yurdunda sıra beklememek için 1-2 taneyse elimde yıkardım. Evde de bir ara çamaşır makinesi bozuldu, elde yıkadım. Çooook zormuş. Eskilerin hayatını bizler yaşasaydık depresyonun en ağırını geçirirdik herhalde.😂
00 Yorumla
37 dktabikide yıkarım özellikle beyaz iç çamaşırlarım ve çoraplarımı beyaz sabunla yıkarım sonrada makineye atarım
00 YorumlaMecbur kalınca yıkarım asla kirli çamasirlari giymem
00 Yorumla
40 dkAskerde yıkadım. Pantolonumu bile sabunladım.
00 Yorumla
27 dkTabii ki yıkadığım oldu
00 Yorumla
46 dkEvet zamanında çok yıkadım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)2 dkAblam o osmanli döneminde di :D
00 Yorumla
12 snYıkadım
00 Yorumla
3 dkKüçükken evet
00 YorumlaÇokk
00 YorumlaEvet