Boşanma aşamasındayım 4 aydır ayrıyız hâlen unutamadım 1.5 yıllık evliydik ne yapmam lazım lütfen akıl verin çok acı çekiyorum ağlıyorum
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boşanma aşamasındayım 4 aydır ayrıyız hâlen unutamadım 1.5 yıllık evliydik ne yapmam lazım lütfen akıl verin çok acı çekiyorum ağlıyorum
Cevap
24Cevap
Seviyorsan geri dönebilirsin. Bu senden bir şey eksiltmez. Belki de hayatın manasını onun 1.5 aylık yokluğunda fark etmiş olabilirsin. Seviyorsan dön geç. Kalbinden ve ruhundan başka hiç bir şeyi düşünme. Gelecekte mutlu olacağını düşünüyorsan, sadece dön..
Zaten unutmak cok kolay bısey degıl ben yıllar gectı unutamadım sen 4 ay dıyorsun zaten unutmazsın sadece uzerındekı yukler zamanla azalır uzuntun cok aglasan da azalır kendınr zararı olan ılıskı de cok sevsende bırakmak gerekır bu en ıyı tedavı yontemıdır emın ol 👍🏽
Çocuk olmadan ayrılmak en mantıklısı
Güven bitmişti ne kadar düzelsede
Knk o eminim yoluna bakıyordjr sendd yoluna bak maddi özgğrlüğün var mu
O bakıyordur zaten boşanmadan ben öyle bişi yapmam
Niye knk yolunaa bak derken ne anladın bilmemde spora gitmiyısan başla etkinliklete katıl vs vs
Evet
Ne evetş aşkoo nerelisin sen ne iş yapıyosun
gel ücretsiz terapi al benden KS üyesi olduğun için kıyak geçicem
Neden boşanma kararı aldınız ve neden unutamıyorsun
Sen acı çekerken peki karşıdaki ne yapıyor bılıyomusn ne durumda
Daha önce evlilik yaşayan biri artık o yatakta o yemek masasında o erkeğin yokluğunu hep hisseder. Erkek çok kötü bir insan değilse aldatmadıysa ben boşanma taraftarı değilim.
Ömür boyu ağlayacağına yaptığın hatanın bedeli olarak 1 yıl ağla, otur ve sus
Geçer heleki affedilmeyecek bir şeyse acını çek yoluna bak affetsen bile çocuk olacak vs iyice boka saracak
Ben 8 aylık ilişkiyi 2 yıldır unutamadım. Sen 1.5 yıllık ilişkiyi 5 yılda ancak unutursun.
gecmıs olsun 1.5 aylık esını terk eden namussus ıcın 1 damla bıle akıtma basından kurtulmussun
Hiç Kurtarılacak bir yanı kalmadı
Dava açıldı uzaklaştırma aldım yok bence
Ve de 4 aydır ayrıyız ınstagramına girdim kadın engellemiş hediyelere bakmış kızları beğenmiş ne yaptığı belli değil
Ne alaka daha boşanmadık
Sende hayatina baskasini al çivi çiviyi soker
Alamam seviyorum halen unutmam lazım
Gecmis olsun o zaman
Ailesini tercih eden bir prens
Aynen öyle
O zaman üzülmeyeceksin her şerde bir hayır vardır
Bana iyi davranıyordu ama vicdanım el vermiyor
Aynı şeyleri yaşayacaksın ve bu adam ailesinin yanında sana sahip çıkmıyor farkındamısın
Bak sana şöyle diyim ben ne dersem yapar ama Tm ama beni korkuttular iyice babası kavgacı eşiyle sürekli tartışıyor yanınızda
Siz aynı evde ya da aynı binadamı oturuyorsunuz ailesiye
Oturuymuyoruz ama geliyorlar ara sıra çekmek zorunda değilim yeni evli bi çiftiz eğer çocuklarını seviyorlarsa uslu uslu kalırlar iki üç gün giderler çünkü ben böyle kaos ortamında büyümedim
Boşanmayı kim açtı
Ben
O zaman üzülme önüne bak
Boşanma öyleyse
Ailesi çok sıkıntılı sürekli kavga kaos
Size mi karışıyorlar
Evet karışmak önemli değil babası adam değil sürekli masus durduk yere kavga cıkarıyor
Peki sen destek olmuyor musun
Aldatma şiddet yoksa boşanma
Fake hesap açıp 6 aylık evliyken bi kıza gezelim beraber yazmış bunları affettim ama unutamadım
Akıl vermek bize düşmez affet ya da affetme demek tabikide ama kendine de şans ver boşanıyorsun diye suç işliyormuş gibi düşğnme ya da neden evlendim vs diyip kendini doldurma
Bunları sana demek benim için kolay acıyı çeken sensşn
Ben kendimi suçluyorum bana iyi davranıyprdu
Kendini suçlama asla suçlama
Teşekkürler
neden bosanıyorsunuz?
Ailesi sorunlu sürekli kaos ortamı
hımm cocuk yoksa ıyı ama neden aglıyorsunkı?
Seviyorum halen
Allah herkese senin gibi seven birini nasip etsin
Boşan benimle evlen bende boşandım
Neden boşanıyorsunuz?
Neden bu sürece girdiniz
Tekrar r barışmaya çalışş
niye ayrılıyonuz
Babası yüzünden beni bi ıçuzak tutamadı o ailesinden sürekli kavga ediyorlar
Kim boşanmak istedi?
Ben istedim
Ne kadar değişsede ona güvenmiyorum ne kadar bana iyi davransada
Sebep ne
Aile Sadakatsizlik her şey var
Eşim fake hesap açmış kıza yazmış gezmek felan istemiş affettim ama unutmadım ailesi desen kavgacı babası karısıyla sürekli kavga eder yanımızda psikolojimi bozdular
Yok
Nasıl yok yeni evli biri fake hesap açıp kızlara yazarmı
Tavsiye verebilirim istersen ksnka
Dinliyorum
Sana yazamıyorum gizlisin
Burdan yaz
Hayır
Bence bir psikolog ile çalışmalısın
Özrü gelir misin bir
Zamana yay
Neden boşanıyorsunuz
1.5 sene içinde çok şey yaşadım kızlara fake hesaptan yazmış affettim ailesi sıkıntılı
Ay kız vallahi boşan kurtul ilerde boşanmazsan pişman olursun en azından şimdi yap biraz acı çekersin sonra rahat bir hayat
Yapmadıkları kalmadı bana ama bana çok iyi davranıyordu ne dersem yapardı bunun vicdan azabını çekiyorum sadece
Manipüle ediyor inanma sakın
Bencede insan yeni evliyi ya neler yaşattılar bana
Ş×refsiz Allahından bulsun Umarım güzel bir hayatın olur
Umarım teşekkür ederim
Seviyorsun madem neden boşanıyorsun
Niye ayrıldınız ki
Babası çok kötü biri oda sürekli beni uzak tutmadı
Hmm ne alaka babasıyla mi yaşıyorsunuz
Olsun adam huzur vermiyor
Ne işi var adamın sizle aynı evde misiniz
Değiliz ama bayram olur başka zaman olur geliyorlar sürekli kavga çıkarıyor evde huzur vermiyor bunun ilerisini düşün çocuk oldu bu ortamda büyürmü
Muhatap olmayın sizdr
Kaç kere dedim anlamadı sen kendin git dedim yok benimde götürecekmiş savaş alanına eve yani gelmem dedim en son gittiğimizde yüzümü ze bakmadı sokaklara döküldük
Salla gitsin sana koca mi yok belki ölümden kurtuldub
Aynen onları adama ne yapmaz evin içinde
Nerelisin peki eşin nereliydi sen nerelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik gibi büyük bir adımı bitirme kararı almak ve o alışkanlıktan sıyrılmak gerçekten çok zor bir süreç 🥺 Kalbinin bu kadar acıması, ağlaman o kadar normal ki... Kendine yüklenmeyi bırakmalısın önce. Dört ay, bir buçuk yıllık yaşanmışlığı ve kurulan hayalleri silmek için çok kısa bir süre ✨
Şu an hissettiğin her duygu iyileşmenin bir parçası. Kalbinin yavaş yavaş hafifleyeceğine ve kendini yeniden bulacağına tüm kalbimle inanıyorum 💖
Peki bu süreçte sana en çok ne yapmak, neyle ilgilenmek iyi geliyor aşkom? ☕