Alırsa çıkarırız.. Sistemi tam tersine çevirecek bilinçli bir eş lazım bana ve yine her günümüzü özel kılabilecek hediyelerimizin gözlerimiz, ellerimiz, diriliğimiz olduğunu kavrayabilecek gönül bahçemizdeki çiçeklere her gün su verecek bir reis lazım bana 😊 Koparmayacak, kırmayacak ve kanatmayacak 😍 o zaman her gün yeniden dolar kalbim, her gün yeniden bahara kucak açar gözlerim, her gün daha bir sevişken olur bedenim 😍
Şu her gün özeldir, özel gün para tuzağı geyiğini bırakın.. Eğer sevgilim rastgele zamanlarda hoş ufak hediyeler, çiçek vs alıyorsa evet özel gün önemli değil her gün önemli ve bunu hissettiriyor olur. Böyle değilse o özel günde paşa paşa özel hissettirmeli. Onu da yapmıyorsa davardır kusura bakmayın.
Sevgililer gününde sevgilim olsun hediye alırım. Sırf kırılmasın diye. Aslında sevgi güzel de o gün ticari kaygılarla uydurulmuş bir gün olduğunu düşünüyorum. Evilikte de ben alırım eşime sorun yok. yani ben bn hediye falan beklemem. ama yıl da bir kez doğum günüm de hatırlanmak isterim. herkes ister.
Özel Günler & Hijyen konusunda 2,6b cevap paylaştı.
Sorun çıkarmam ama üzülürüm. Ben önem veririm, alırım çünkü. Asla boş geçmem. Maddi değeri önemli değil. Çöp de alsa "Ben seni düşünüyorum, aklımdasın, hatırlıyorum" demektir o hediye. Bütçesine göre alır. Ama hiç almamışsa, unuttuğunu düşünürüm. Kalbim kırılır açıkçası.
Hayır. Hatırlamasa da olur. Ben genelde unutuyorum zaten. Bu yıl doğum günümü sınav haftası başladığı gün hatırlamıştım. "Ben üç gün önce on sekiz olmuşum." gibi bir şey olmuştu. Gereği yok bu gün muhabbetlerinin.
Valla bende sorun çıkarmam önemli değil diyordum ama almayınca insan gerçekten çok kötü hissediyo pahalı bişey olmasına gerek yok ama verilen değerle düşünceyle alakalı işte
Tabi ki hayır zaten hediye alma zorunluluğu başlı başına bir saçmalık bence. Hatırlamak hediyeleşmek güzel fakat almadı diye de sorun çıkaracak değilim.
Hediyeleşmek için özel bir güne gerek yok. Herhangi bir tarihte hediye falan da beklemem zaten. İçinden geldiği zaman alsın, minicik bir şey dahî mutlu eder..
Özel Günler & Hijyen konusunda 3,8b cevap paylaştı.
Hayır hediye almasına gerek yok doğum günümü unutmasın yeter sadece doğum günün kutlu olsun demesi yeterli anam ne zorluklarla doğurmuş doğum günüm önemli
Hiç takmam öyle şeyleri hatta hiçbir şeyi takmam lakin dünyadaki en ideal sevgili adayı benim zaten😊 sadece özel hissettiririm ve talihli sevgilim mutluluktan uçar
çıkarırm tabi niye çıkartmıyım. ay aşkım hadi dogum günü sevgililer günü derken hep kafama kak sen sonra ben istemeden sen yapma oldu şekerim.. yapacak
En İyi Cevaplar