Sevgililer günü denilince birçok insanın aklına ilk gelen şey "seni seviyorum" notuyla gönderilmiş bir kırmızı gül ve kalplerle süslenmiş hediye paketi. Peki sevgililer gününde sevgiliye veya eşe gül ve hediye almak şart mı? Sevgiliniz size hediye almazsa problem yaratır mısınız?
Sevgililer gününde sevgiliye hediye almak şart mı? Sevgiliniz size hediye almazsa sorun çıkarır mısınız?
ben ankarada oturuyorum sevgilim burada okuyor sömestr için memleketine gitti adıyamanda ailesi ayın 9 unda işimin 1 günlük haftalık izninde atladım uçağa gittim gördüm gezdim ve akşam 8 de binip 15 saat otobüs yolculuğu ile ankaraya geldim ama bunu hediye olsun sevgililer günü diye değil mutlu olsun diye yaptım bence 14 Şubat bahane en güzel hediye seviliyor ve seviyor olmak gerisi para harcamaya bahane herkese sevdiği ile mutlu bir hayat dilerim...
Çıkartırım tabiki ben o gün gelsin diye önceden plan yapayım neyi sever neyi sevmez kafamda kırk tilkiyle dolasayım onun bana ne hediyesi aldığını merakla catlayayım sonra çıksın karşıma hediye almadım desin yüzüne karşı kızmam ama arayıp ya sormam bile töbe..
sorun çıkartmam ama hani bozulmamda değil :D önce bir olsun da varsın almasın ya. yok yok hem olsun hem alsın :) maddi kısmı önemli değil , bir şiir yazma bir resim çizse bile yeter..
En İyi Cevaplar