Burada ilişkinin kalitesi ve başından sonuna kadsr ki tadı önemlidir. Zaten aslında tüm ilişkilerimiz sonucu itibari ile bir birimize sonsuza kadar eş olmak değilmidir? İşte o açıdan da ele alır isek evlenmek çok ciddi bir karardır ve bunun için sadece srviyorumlar? aşkımlar ve sabahlara kadar srvişmeler yetmez... Onu haketmeli getçekten çok iyi tanımalı, emin olmalı çok güvenmeliyiz ve her konuda tam uyum olmalı. Tüm bunları atlayarak evlenmedennolmaz diye diye iki buluşmayı hadi evlenelime getirenden nefret ederim...
bazen erkekligimden utaniyorum su piyasadaki erkek musvetteleri yüzünden la hersey sanki uckur ne dir sizin derdiniz anlamiyorum yorumlarin bazilarini okudum abazaliktan baska birsey degil. yok azmis yok once nikah basarim sonra ona basarim gibi kardeşim yqvsak cvplar amaciniz ne anlamiyorum hayat dediginiz kavram sadece o 2 bacagin arasi degil uyuz oluyorum akli fikri uckurunda olana kesip yedirmek lazim akli orasinda olanaa.. yazikki ne yazik... insanlik ne haldee
Bu konuda rahatsız olan taraf genelde erkekler oluyor. Genelleme yapacak olursak; kadınlar böyle bir durum olsa memnun kalırlar. Çünkü birçok ilişkinin bitme sebebi de aslında burada başlıyor. Zorlama yapılarak ve ısrar edilerek, dört konudan mutlaka üçünde evlilik konusunu açan insanlar var. Bu şekilde olduğunda karşı taraf bunalıma girebiliyor. Sonuçta evlilik ciddi bir müesse :) İki tarafta hazır olduğu zaman yapılmalı
Erkeklerin yorumları çıldırttı beni. Evlenmiycekseniz insanların vakitlerini niye çalıyosunuz ki? Ciddi değilsen neden devam ediyosun... Normal insan kalmamış
winRar programı gibi sürekli tam sürüme geçme uyarısı veriyor.
şu an niyetim evlenmekten yana zaten ilişkiye ciddi bir niyetle başladım hep, gönül eğlendirmeyi hiç düşünmedim ama şimdiye kadar hep avucumu yaladım 😛 Bir sonraki evlenelim derse ertesi akşam evlerine çiçek çikolata ile giderim 😄
Bu bir taktik ya da salaklıkdan başka birşey değildir. Taktik şu ki seninle ne kadar ciddi bir ilişkiye başladığını belirterek güvenini kazanmaya çalışıyor olabilir. Salaklık şu ki daha tanımadığı insanla evlilik kuruyor. İlişki başlar insanlar birbirini tanır sonra karar verirler.
İlişkilerinde elbet bir sonu olmalı. Çık çık nereye kadar. İki insan anlaşabiliyorsa, ortak noktaları da çok ise ve uzun bir süredir zaten birlikte iseler neden bunun sonu evlilik olmasın. Zaten bu aşamadan sonra her iki taraftadan biri bunu istemiyorsa ilişkide sıkıntı var demektir. Ve evlilik istenmesi gereken birşely.
bu senin hayata ve evliliğe nasıl baktığınla ilgilidir.. gözün evlenip yuva kurmaktaysa devam edersin.. yok değil ben gençliğimi yasayayim şöyle evleninceye kadar bir on onbeş erkeğin tadına bakayım dersen ayrılırsın ) sonuçta evliliği dusunen bir adam senin özgür dünya gorusun için doğal bir engel olur
bir arkadasim. vardi 5 ay olmustu tanisali sevgilisiyle evlendiler cok mutlular 3 senr oldu muhtesem bir evlilikleri var onemli olan dogru insan oldugunu hiss etmek zaman cok onemli degil
Devam etmeli, adam/kadın sevdiğinden bu istekte bılunuyor bu devırde zor böylesini bulmak hepsi evlilikten kaçma gezip tozma derdini bulmusken kaybetmemeli eger evlilik dğşünmüyosa kişi biraz bekleyelim der ama evlilik adına hıc bı dusuncesi yoksa ayrılmalı :)
Evlilik hayali kurmayacağım hiç bir kızla görüsmem zaten. Ha evlilik olur olmaz orası ayrı mevzu, ama benim düşüncem evlilik olmalı. Bunu kız sürekli dile getiriyosa zamanımı degilmi onu konusuruz ayrılık aklımin ucundan gecmez
sevgili mi seviyorsam bundan eminsem evlenirim çünkü hem seviliyorum hem seviyorum abi başka ne isterim ki dünyalar benim olur yani gerçekten seven insan herşeye rağmen evlenir. ❤💕
ilişkinin başında evlilik diye darlamak karşı tarafta soru işaretleri oluşturur direkt ayrılmak yerine geçerli bahaneler ile zaman kazanıp soru işaretlerinin cevapları bulunduktan sonra ona göre adım atılmalı Bugün evlenip yarın boşanmayı kimse istemez herhalde
Ęvliliği bu kadar aceleye getirmenin mantıklı bir fikir olmadığını düşünüyorum. Yol yakından ayrılmak lazım, ilişki boyunca evlilik diye tutturur uğraşamam.
İlişkinin başında evlilik diye düşünen insandan uzamandan ayrılırım ama 1-2 yıl sonra bakarım ömür boyu olabileceğim çocuk sahibi olabileceğim biriyse evlenirim herhalde
Artık beklemekten sıkılmış.. kendini bana kapamaya çalışan hatun.. beni tanımadan benim nasıl bir ruh hastası olduğumu bilmeden benle direk evlenmek isteyene ne denir başka 😂
Zaten oyle kabul etmiş oluyorum neden ayrılıyım kı nikahta ıyı günde kotu gunde Eşiniz olarak kabul ediyormusunuz? Dıye soruyor. Ve evlilik öncesi tanımış oluyorsunuz...
Bu türler genelde zengin erkek fırsatçıları olurlar, yapışmaya çalışıp evlilik için sevişmeyi kullanmaya çalışırlar. Yemeyin beyler; vermiyorsa evlenmeye çalışıyordur. Bilin istedim assdf
Ayy bu ne bir sıkıntısı var ki ben anlamadan eve kapatacak beni diye düşünürüm valla
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sonuç olarak evlenecek insan bir erkek maddi yönden kendisini hazırlamalı bir birikimi olmalı olmadan da zorlayan kadın anlayışsız sorunsuz bir kadındır benim gözümde sevdiğini zora sokmanın bir anlamı yok
Evlilik öyle yamana alınacak bir konu değil. Tanıyacaksın tanışacaksın güveneceksin inanacaksın anladın bunlarda bir süreç bınların en kötü 2 senesi var bir 6 ay kadar da flört dönemi falan anca yani. Tabi inancım kalmadı ama aşka evliliğe falan neyse 😏😏
Sen beni yanlış anladın. Eğer ki sevgilim olsaydı ve evlenelim deseydi bunu sürece yayardım. Şu an olsa evlanirim diye bişey yok. Ayrıca yaşımın da öyle çok küçümsencek bir tarafı yok
Gerçekten bana göre bile çok küçüksün. Bu devirde bu yaşlarda evlilik derdine düşülür mü hiç. 35'ten önce düşünmemeli bir erkek bence. Kadınlar da 30'dan.
durumu anlamayıp sadece evlilik diyorsa çok uzatmanın alemi yok hayata bir kere geliyorsun şu an çok evliliğin bittiğine şahit oluyorum mantıklı karar vermek gerek
En İyi Cevaplar