Arkadaş nedir bu dokunmaya kıyamama muhabbeti? Vallahi cinnet geçireceğim. İnsan sokaktan geçen adamı, kadını arzulamaz, yabancı birine dokunmak istemez ki. İstiyorsa o zaman bir sorun vardır esas. İnsan sevdiği kişiye dokunmak, sevdiği kişiyi öpmek ister. Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz anlamıyorum?
İlk buluşmanın nasıl geçtiğiyle alakalı olur benim tutumum. Olumlu geçtiyse karşılık veririm. Olumsuz geçtiyse benim açımdan arkadaş kalalım falan der, reddederim. Öpüşme sonrası tensel açıdan bir olumsuzluk olursa yine ikinci bir buluşma olmaz benim açımdan. Diğer taraftan ilk buluşmada öpüşmeye karşı değilim. Karşındaki kişinin zihniyetini iyi analiz edersen sıkıntı yaşamazsın.
Şu anki ilişkim tamamıyla arkadaş ortamında aniden gelişen bir öpücükle başladı mesela benim. Üstelik hayatımda kimseyi öpmek adına girişimde bulunmamışken onu ben öptüm. Ertesi gün adama ya kusura bakma, aramızda geçeni unutalım diye buluşma teklif ettim utanıp adam benimle sevgili olmak istediğini, onu öptüğümde bana karşı hislerinin olduğunu fark ettiğini söyledi ve 6 aydır birlikteyiz. Deli divane de aşığız ve evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkimiz var. Olabiliyor böyle şeyler. Aşın bunları.
Kıyamamak... bu laf fesatlıktan geliyor, art niyetlikten geliyor. İçleri art niyetli bunların. Saçmalık. Hoşuma gitmişse öperim. :D Neden öpmeyeyim yahu.
Noluyoruz der yapıştırırdım tokadı. Hayır yani bir erkekte burda eğer bende karşılık verirdim diyorsa zaten onun için sorun yok ki canına minnet. Ancak erkeğin kafasında lan bu kız beni öptü ama kim bilir daha kimleri öptü sorusu belirir kesinlikle. Işin sonunda ne hikmetse herkes birilerini öperken sonradan öpülmemiş olanını tercih eder. En azından benim fikrimce bir erkekte beni daha ilk buluşmadan öpmek istiyorsa buda yanlış. Nedir yani direkt olarak mevzuya girelim der gibi. Ön yargı istesemde istemesemde oluşur tek derdi siftah yapmak derim. Nokta
İlk bulusmada öpüşmek şimdi hoşlandığım kızı geri ceviremem kizamam sonuçta kız bana güzel duygular besliyor o yüzden öpmek istiyor bu hoşuma gider ama bana göre ilk buluşma 20 dakika falan surmeli Yani onu tanımam sohbet etmem lazim tabi yeni tanımaya başladığım kızlarla konuşurken aramda bir metre mesafe oluyo benim öpemez elime bile dokunamaz tabi fırsatını buldu mümkünse kacarim sonra onu yanagindan da opebilirim üzülmesin. tabi yapıştı dudaklarına kacamadim diyelim o zaman bırakırım ona kendimi opusuruz kötü bişey değil pek ama erken azcik beklenmeli hemen istenilen alınmamalı yoksa yarın sıkılırız
Valla bunlar çok anlık gelişen şeyler, ben baktım hoşuma gidiyor hatunla olmak, yapışır öperim zaten hiç affetmem ;)
Ha bazı kadınlar ne yapıyor, karşısındaki erkekten cidden hoşlandığı halde aman basit görünmeyim aman kolay kız sanmasın beni, aman ilk defada olur mu mıy mıy mıy triplerine giriyor ve böyle yaptığında kendisini değerli, ucuz olmayan, kolay elde edilemeyen birisi sanıyor. Oysa ki gerçek öyle değil, ben böyle kadınları genel olarak kendisini bir halt sanan boş egolu kendini beğenmiş itici biri olarak görüyorum malesef ;)
İlk buluşma ya da ikinci buluşma olup olmaması önemli değil. İsterse 20. buluşmamız olsun farketmez. Kendimi geri çekerim. Müsaade etmem böyle bir şeye.
O şaşkınlıkla ne yapacağımı şaşırdım.. Heyecanlansam da eğer gerçekten hoşuma gitmişse ben de öperdim.. Bunun yanlış bir şey olduğunu düşünmüyorum arkadaş değiliz sonuçta sevgiliyiz ama gel gör ki burada böyle kolayca yazıyorsun gerçek hayatta gözlerinin içine bile bakamiyorsun... en makbul olanı da bu sanırım :)
Valla hiç Aaa ayıp, olmaz öyle heyecanı kaçar, ağırdan olmalı vs triplere giremiycigim, çünkü yavaş kelimesine ⛚ kafa basmıyor benim. İstesem de öyle olsun, günümüz şartlarında hepimize iyisinden bir n*h çekiliyor ağırdan sindire sindire filan zor. Hoş, yavaştan alınca da heyecanı kaçmazmış, sevdim öptüm hesabı olmazmış filan gibi konuşan çok olmuş. Dürüstlük önemli tabii. Bende hep hızlı gelişen ilişkiler, sonra ciddi kalıp bitiyorlar Alıştım ne yazık ki böyle olmasına..
Eğer karşılıklı duygusal bir şey yaşayacağımızı anlarsam genelde ilk hamleyi ben yaparım ve bu karşı tarafın cidden çok hoşuna gider. 2 kez yaşadım %100 güzel sonuç aldım. Konuşmasını sağlıyorum tam konuşurken hafifçe yaklaşıp dudaklarına yumuluyorum. Denemenizi tavsiye ederim :)
Yorumlar bir alem öperim diyen kız yollu öpmem çarparım ederim diyeni namuslu bellemişsiniz ilk buluşmada öpen kız öpmem diyenden daha namusludur belki de öptü diye yollu mu oldu? anlık gelişen duygular bunlar kendini bilen ne istediğini bilen kız da erkekte o öpücükten birşey olmayacağını bilir seviyeli ilerlemekte ellerinde, yatağa girmekte...
Benim görüşümü herhangi bir şık ortaya koymadığı için açıkçası olay şu ben de ilk buluşmadan hemen öpmesine izin vermem :D ama bu hoşuma gider benden hoşlandığını gösterir bir yandan karşılık vermek isterim öyle bir deli yanım vardır bir anda herşey olup bitebilir lakin İzin vermem :D vermem VERMEĞĞĞĞĞĞMM
Hoşlandığım birisi öpüyorsa problem yok. Arkadaşım öpüyorsa yanaktan öpmesi durumunda bir afallarım ne oluyor lan diye. Diğer yerlerden öperse hayırdır falan derim yani :d Hiç sevmediğim birisi, samimi olmadığım birisi öpüyorsa da biraz bağırırım muhtemelen.
Ilk bulusmami... öpmenin bulusmasimi olurmus... daha tanismadan.. adini sormadan bilmeden öptüm... o da yok demedi... hem de ulu orta herkesin icin de yani... Yanina vardim kendisini öpmek istedigimi söyledim... bu kadar basit... ama herseyi göze almistim. Hani bir His var ya, göz göze geldiginizde anlik hissedersiniz... öyle bir durum yani... hislerimde de yanilmamisim...
"Öperim" diyenlere neden bazıları sapık muamelesi yapmış? İnsanların karşılıklı rızaları olduğu sürece öpüşmesi sapıklık mı? Hiç buluşmadığım hatta tanımadığım kişiyle de öpüştüğüm oldu. Bunu yapmak istemeyenlere veya doğru bulmayanlara saygım var ama bunu yapanlara "sapık" muamelesi yapmak nedir?
İlk buluşmada direk o sıcaklığı samimiyeti verecek biri çok zor bir ihtimal bence ama öpmeye uygunsa şartlar olabilir yani yine de, belki bir sonraki buluşma baya bir sonra olacaktır veya buluşma öncesi çok fazla uzun bir yazışma dönemi olduysa demek ki
One night stand diye bir şey varken... İnsanlar bir gecede tanışıp, sevişip birdaha görüşmemek üzere ayrılıyorlar 😁😁😁 kim takar öpüşmeyi. Ha ilk buluşmada öpmek isteyen zaten sevişecek partner aradığından çok şaşırtmaz.
Cok hoslandigini varsayiyorum yine de yapilmamasi ileriki bulusmalarin saglikli ilerlemesi icin daha faydali olacaktir ama isteyen ilk gun bile birlikte olabilir tercih meselesi bu
İlk buluşmakta genelde kasvetli sıkıntılı geçer. Eğer öyle geçmemiş ve frekansımız tutmuşsa öpebilir ama ilk buluşmada buna cesaret edecek adam hoş bir izlenim bırakmaz 🤔
Ben hoşlansam bile öpmem ilk buluşmada. Yaparsada kızarım. Çünkü ilk buluşmada öpmeye çalışıyosa amacı başkadır gerçekten sevmiyordur veya hoşlanmıyordur diye düşünürüm.
Erkekler farkinkalar mı bilmem ama kadınlar bizi it yerine koyuyorlar. Bir turk kıza saygı duyup ta nikah basacak erkeğin aklından da gururundan da şüphe duymak lazım. Akıllı olun. Ruslarin yanında bu bizim türk kızları kadın bile sayilmazlar.
annen gibi birini istiyorsan baban gibi davran baban gibi birini istiyorsan annen gibi davran bu kadar genis mideli birini istemem dinimizdede yeri yok zaten
Demekki beni ben olduğum için sevmemiş der kızar bidaha da görüşmezdim sonuçta kimseyle öpüşmemişim ve onun yanına sırf onu sevdiğim için gitmişim ama o naapmış beni öpmüş hayvan
İlk buluşma diye bir şey yoktur. Eğer onunda fiziksel olarak buluşuyorsan daha önce onu hayallerinde rüyalarında defalarca öpüp koklamışsındır. Onun için bir sakıncası yok dostlar :)
A dedim. Ama ilk goruste vurulduysam biraz rahatsiz olsam bile bisey demeyebilirim. Ki oylebisey yasamadim hic. Genelde ilerleyen zamanlarda isinmaya basliyorum o kisiye.
Plansız olan herşey daha iyidir, bırak akışına göre gelişsin herşey. ben sen o biz yerine ne içinden geliyorsa yap, hayat bunları düşünmek için çok kısa, anlar geçiyor boşver 😎
Orda dursun bakalım. Yangından mal kaçırır gibi ne o hemen vıcık vıcık en nefret ettiğim tiplerden. İlk buluşmayı garantilemiş fakat ikinci buluşma olmaz.
Ya öperim falan derim de, o an çok farklı şeyler düşünebilirim. Ben bile kendime güvenmiyorum tersleyip her şeyi mahvedebilirim. Bence, kimse beni ben onu öpene kadar öpmesin.
Bir kız mı yapacak bunu? 😯 sanmıyorum ama eğer olursada Gece evine bırakıp numarasını sileceğim ana kadar takılır keyfini çıkarırım nede olsa bunu yapan kızla ertesi günün olmaz
Ya zaten hoşlanmişim öpse ne öpmese ne ilkinde olmasa bile 2. de bir şekilde olacak sevgiliyiz adi üstünde arkadas degil baskasini arzulamak yerine beni öpsün
herşey o anki tutku değildir. çok basite kaçan bir hareket olur karşısındakini hafife almaktır bence. o an sadece tutku ile başlarsa çok iyi bir başlangıç olmaz
En İyi Cevaplar