Flörtünüzle ilk buluşmanız ve sizi gördüğü gibi sarıldı falan sonra evlerinize döneceksiniz ayrılırken size yine sarıldı bu kez yanağınızdan öptü o an tepkiniz ne olurdu karşılık verir miydiniz?
İlk buluşmada flörtünüz size sarılıp yanağınızdan öperse tepkiniz ne olur?
Önce konuşmuşluğum var demekki yani wp ya da instadan felan buluştuk ettik ben zaten utanırım şaşırır malak gibi bakarım galiba sarılmak felan normal iyi hissettirebilir sonuçta ben de sevmişim ve manita olma yolundayız böyle bi anda sarılması hoşuma gider ya gerizklı mal slk şeyyy derim ama utanacağım 2*2=4 yani hahdajhd şöyle de düşünürüm la bu bismillah ilk buluşmada öpmek nedir felan diye de bi düşünürüm ama bişi demem bakarım ilerleyen günlere bkunu çıkarmıyosa tatliş minimiiişş bi harekettir yaniii
E herhalde sevişilmez biz bunu yanlış buluyoruz ama ilk buluşmada sevişmek isteyen çiftlere neden seviştin diye yargılayamayız sonuçta yetişkin bireyler kimse kimseyi zorlamamış
Ne yanağı abi ilk buluşmada üstümüze atlayıp cigerimizi söküyorlar. Hey gidi hey. Bütün sevgililerimle yattım çoğuyla ilk buluşmada bir kısmıyla da ikinci buluşmada ve hepsinin ortak özelliği de bakireyim dümeniydi 😉 iş bitince hani bakireydin diye sorunca da seni denedim, çocukken banyoda düştüm, esnek galiba bende anlamadım tarzında cevaplar işte
Hayır değil tabiki ancak yalan konuşmalarından bahsediyorum ben. Ne gerek var dümen yapmaya değilsen değilsin yani bende dediğin gibi temiz biri değilim ki zaten maksat evlenmekte değil yani amaç ne bakireyim derken.
Coronaa var hacı napıosunuz derimm 😂 kuvvettli bahaneler şart :D yaaa zaten tavrımdan soğukluğumdan öyle bişey yapacağı varsada yapamaz.. 😂 Bende beğendiysem olumlu görüyorsam bi şey demem.. 😉🤭
ben hayatımda ilk kez flört yapmıştım çocukla 2. buluşmamız tam evlere dağılcaz sarılıyoruz ayağım takıldı yanlışlıkla yere düşüyodukWHDJABHSKSLSKE sonra m@lsın dedi bi daha konuşmadık
Çok normal bence. Sonuçta konuşuyoruz buluşuyoruz bi samimiyetimiz var. Put gibi durmamız garip olur. Uzun bi sarılmadan ziyade ufak görüşme sarılması olması daha mantıklı.
ne kadar konuştuğumuza bağlı 1-2 ay falan olmuşsa samimi davranırım doğal olarak ama 1 hafta falan olmuşsa ve amacımız yatmak değilse mesafeli dururum yatmaksa zaten yatakta tanışırız
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eşimle ilk bulusmamiza ablamla gitmiştik AVM ye. ben onca kalabalığın içinde göremedim tabiki onu, sonra ablam işaret etti orda diye😅 yanına gittim elimi uzattım elimden çekip sarılmıştı. ayrılırken de normal vedalaştık beş yıl geçmiş vay be😌