Sevgili adayın seni ilk buluşmada öperse ne tepki verirsin ve ne düşünürsün?

#DeliMavi
8 KASIM 2022
Sevgili adayın seni ilk buluşmada öperse ne tepki verirsin ve ne düşünürsün?

#DeliMavi
8 KASIM 2022
Ben Burak sevgili adayının beni öpmesini abimin evlendiği yengeme bile elimi öptürmüyorum herhangi bir temasta bulunmuyorum nereden öpecekmiş? Yani tamam birisi ile görüşmek isteyebilirsin görüşürsün konuşursun sohbet edersin hani frekansın tutup tutmayacağına bakarsın ya da ileride ciddi olup olmayacağını tespit edebilirsin bu normal bir şey ama ilk buluşmada bilmem öpüşmek yakınlaşmak bunlar bana göre şeyler değil bana göre her şey evlendikten sonra olması gerekiyor.
Sevgili adayı ise belirli bir iletişim, paylaşım, tanıma olmuştur arada. Yani gelecekle ilgili bir düşünce vardır.
O yüzden gayet normal karşılar ve karşılık veririm, hatta ilk öpme hareketi benden de gelebilir böyle bir durumda.
Benlik değil ama eğer bu şekilde değilse yani daha önce bir paylaşım yokken sevgili olma niyetiyle buluşulmuş ve bu olduysa ters bir tepki ya da kötü karşılık vermem. Karşılık verme veya devam ettirme konusunda ise daha fazla paylaşıma ihtiyaç duyarım.
Mutlu olur, karşılık veririm. Duygularını saklamayan, özgüvenli, dürüst birisi olarak saygı uyandırır.
Stresi ortadan kaldırmak gerek haklisin.
@Mrtol1453 Aslında öncesi de biraz onemli. Benim randevularumda ilişki zaten belli bir yol almış, beklentiler belli oluyor. Reel görüşme öncesi iletişim çok azsa elbette biraz şaşırtıcı, yadırganıcı olabilir.
süper bir karşılık aldı benden
Harikasınız...
Cevap
152Cevap
O beni öpemez ben onu öperim shjsa
karşılık veririm :D
😂😂
Beni sadece sevdiğim kadın öpebilir
Buluşacak evreye getirdiysek olur😂
Hahahahahahaha sonu güzel bitmeli
Donakalırım 😳 işte böyle jfjffjjff
En son sevgilim öpmüştu hoşuma gitti 😌
Mutlu olurdum sadece
Öyle bir şey yaşamıştım zamanında. Tuhaf hissetmiştim kendimi. Hani derler ya şimdi biz neyiz diye. Kendimi ondan sonra sevgili olmak zorundaymışız gibi hissetmiştim.
Aynı benim durum sonrası saçma sapan oluyor ama
Bu davranışından dolayı tebrik ederim :)
Vay be ilk çıktığım kız beni ilk buluşmada öpmüştü çok hoşuma gitmişti çok etkilenmiştim öyle bazı erkekler gibi kız basitleşmedi gözümde aksine bağlılık oluştu dahada yakınlaştık duygusal olarak çok güzel 8 ay geçirdik aldatmadım onu ama yine ben terk ettim pişmanmıyım pişmanım ah o psikolojik sorunlar beni doğru insandan ettin...
Kişilerin arasındaki samimiyet derecesi ve zaman kavramı etkendir. Uzun bir zaman konuşuyorlardı doğal olarak samimiyet dereceside fazladır. Bireyler birbirini özleyebilir, merak edebilir. Bunlara dayanarak ilk buluşmada öpüşülebilir. Hatta cinsel bir birliktelikte yaşanabilir.
Çiçekler her buluşma da öpülür zaten
Yani şaka bir yana ilk bulusma bile olsa tartışma ve kavgadansa beni öpücüklere bogan birini her zaman tercih ederm
Ayrıca ufak masum bir öpücükle belki de bana olan derin hoşlantısını göstermek istemis olabilir kim koyuyor bu kuralları her iliskinin dinamizmi farklıdır
Kimisiyle 20 kez bulusursn kendini yine de ona yabancı hissedersn kimisiyle ilk buluşma da işte bu benm icin dogru insan dersn
Ya bunu zamanı olmaz asla o anki duruma etkileşime bakar o.
Ben ateşli bir hatunum o yüzden ilk felan fark etmez eğer karşımdaki de ateşli bir adamsa öpüşürüm ama şöyle bir şey var karşındaki seni sadece kullanmak için seninle oluyor yani duygusallık büyük oranda yok oluyor çünkü seni basit görüyor. Ama ben de erkekleri öyle gördüğüm için sorun etmiyorum bunu zaten duygusal bir arayışım yok o yüzden yaşasın öpüşmek 🤤🤤🤤
Yine de beni anlatman hic hoş değil
@Angelofdeath21 shsgshshdgds 🤣🤣🤣
@Angelofdeath21 yok canım buradan konuşalım istediğini söyle
Yorumum kaldırıldı kalqllwlw
@Angelofdeath21 yani ne demek bu çok bilmiyorum
boş ver sen öpüşmeye devam
Yasasin sokusmak
Vur patlasin ya
@Cihangir112 ne var canım sadece erkekler mi istekli olucak ben de çok ateşli ve istekliyim. İstediğimi yapmakta da özgürüm
@beyt_16 haklı olabilirsiniz ama gerçek bu 🙂
Çok ateşli ve istekli olmanız beni yükseltti hanımefendi
@beyt_16 haklısınız biliyorum zaten ben yaptıklarımın bir bedeli olduğunu ve cehennemlik olduğumun farkındayım
@Hemşi-R ah keşke 🥲
ilk buluşmada öpüşme denendi onaylandı. İki haftadır tanıdığım birisiydi. Amacının ne olduğunu anlamaya çalıştım hep. Yakınlaştık ve sonrası hüzün…. iki gün sonra kendince soğuk yapmayı kendine hak gördü ve uzaklaştı. Erkeklere olan nefretim bin kat daha arttı diyebilirim. İlerisi olsaydı neler olurdu düşünemiyorum bile… Yani bence karşı tarafı önce tanımalıyız. Bu gibi yakınlıklar zamanlada olur aceleye gerek yok..
Olumsuz. İnsanlar baştan duygu ve hormonlarla hareket edip mantıkla tartmıyor karşısındakini. Sonrada olumsuzluklar ortaya çıkıyor. Oysaki baştan önce karakterler, yaşam tarzı uyumlu mu diye bakılıp sonra duygusal bağı güçlendirmeye baksak çok daha sağlıklı ve uzun ömürlü ilişkiler olacak.
Karakterine bağlı mesela öpen ve direkt o kafada olan var
Ama bide zaten sevgilim öperim ne olcak kafasında rahat olanlarda var
Adaylar içinse öpüyorsa benim için bu iki ihtimal var karakteri belli eder zaten
Benlik sorun yok ne isterse o uyum sağlarım 🙃
Aradaki iletişime bağlı bir durum aslında bu ama şaşırırım tabi ki..
Bilmem eğer ki amaç duygusal ise olabilir ama sırf cinsellik için opuyor ise sevmem tiksinirim hatta
Bu kişiye göre değişir bazen ilk görüşmede dahi olsa çok samimi olabilirsin bazen de yıllar gece o kadar yakın olamayabilirsin
Güzel hissederim ama aklımdan acaba herkese karsimi böyle diye de düşünmeden edemem :)
Evet, beklediğim cevap bu cidden bunu sorgular misin?
simdi bu ilk bulusma nasil bir ilk bulusma? Uzun bir müddet sanal ortamda yazistiktan sonra mi? yoksa dün tanisilip bugün bulusmak mi? Ilk bulusmada damran, komran yapanlar var sorun olmuyor masum bir öpücügün sorun olacagini sanmiyorum.
O kim oluyor edepsiz beni öpecek 🤣 ancak ben öperim
Egoya bak yaaa
Tabi tabi öyle her öpecem diyene öptürürsem beni kullanıp atarlar 🤣
Çok haklısın kullandırma kendini sakla pamuklara sar.
Kendimi sandıklara kitliyorum o özel kadın için herşeyi mi saklıyorum 😀 🤣
Bu kadar ciddi olmak zorunda mısın
Evet, zorundayım.
Seninde işin çok zormuş kolay gelsin
Son buluşmamız olur dudaklarımın güzel olması öpebileceği anlamına gelmiyor hangi vasıfla öpecek daha ortada bir şey yokken tabi sevgilim olsada öpemez orası ayrı ama olsun
Ben 9sınıfken 12idi o zamandan beridir hoşlanıyordum ıki senedir yazıyorum sonunda buluştuk instada falan baya baya soguktu ıkı gün konysmuoz bı gun de 3 4 mesaj anca sonra buluştuk sinamaya falan gittik ama çocuktan nasıl hoşlanıyorum yakınlaşıyorum falan elim ayağım titriyor sonra opmemı ıstedı öptüm bırden fazla kez öpüştük bilmiyorum çok soğuk mesela buluşalı şu an ıkı gün oldu gene yazmıyor ara sıra anca falan yani çok tuaf bılmıyorum ama buluşmadan dönerken mutluluktan ölüyordum
Gecmis olsun
2. Plan olabilirsin 🤦🏻♂️
Ben ilk buluşmada öptüm. Normalde cesur da değilimdir o kadar. Yani tokat da yiyebilirdim sonuçta. Ama sonu iyi oldu. O da karşılık verdi. Neredeyse 1 sene olacak birlikteyiz.
İlk buluşmada gezdik tozduk yemek yedik ve sinemaya gidelim mi dedi olur dedim. Bildiğin yemişti beni çok tuhaf hissettim 1 yıl beraberliğimiz olmuştu vs KS den tanışmıştık
Valla daha ilk aşkımla 9 aydır sevgiliyiz.. yani adı üstünde... İlk defa aşık oldum.. daha önce sevgilim hiç olmadı... Ve daha ilk öpücüğümü bile vermedim... 😐
bence eksik olan davranış. ilk buluşmada hemen çocuk yapın. ikinci buluşma hastanede doğumhanede olsun. çocuğu askere de 3. buluşmada gönderirsiniz😂😂😂
Aynen öyle. Vurusup duracaksın isin esasi o. Oh diyeceksin ya salacaksin kendini gosterip vermeyenlerden olmaya gerek yok dimi ama
Verdiğim cevabı anlama kapasitene hayran kaldım
Oraya gelmeyeyim gelirsem ziplatirim
Arz talep meselesi 🥰 ondan hoşlandıysam karşılığını alır neden olmasın 😍 Ayrıca bir ilişkide isem birisiyle flört etmem o ayrı ❗️
Hatta teşekkür ederim
Bak ben buluşmada kızın sokulmadik yerini bırakmadım defalarca orgazm olduk zevk aldık 4-5 saat sürdü
Sonra kız birdaha yüzüme bakmadı. Yani uzun bir ilişki istiyorsan ilk buluşmayı sakin gecir
Hayır canım ilk buluşmada doğrusu evlenmeden hiç opusulmez sen onu çok sevsende bunu yapmamalisin erkekler zor olan kızları sever eğer mecbur seni operse kötü tepki ver emin ol sana karşı ciddi ilişkisi yoksada onları yaptıktan sonra senle ciddiyet dusunecekdir
Az önce biriyle ilk buluşmamı yaptım evine bırakırken öpüştük bence olabilir eğer birbirinizden etkilenmişsiniz neden olmasın
Bu ne acele? Hadi tamam bir elektirik çekim olur ama tanımaya çalışırsın. İlk dakikadan kötü izlenim bırakır.
Çok seversem ben öperim tatlı bir buseyle ancak bu zamana yayılan bir şey olur benim için, ilk buluşmada yapılmaması gerekir.
tamamen o ânın akışına bağlı. ama eğer öpmüşse ona o güveni ben verdiğim için öpmüştür. diğer türlü yeltenemezdi
Yani öpüşüne bağlı hissiyata göre tepki veririm. Bir bakarsın ilk buluşma da öpüşmekten daha öteye gidebilir ki oluyor ara sıra.
Bence olmaz ciddiyete yönelik hiç bir birliktelikte 1 ay dan önce temas olacağını düşünmüyorum
Öpüşülmez ama ilk görüşte waow olsam ve bi kerecik öpse bi tepki vermem ama bunun için daha erken olduğunu da söylerim
Haha bı kerecik 👍
Beni öperse utanırım o beni öpüyosa bende öperim budur ya aşk bence utanıcaksın yeri zaman sevdiğinden
istemediğimi belirttim ama durmadı. beni sadece cinsel anlamda arzuladığını düşündüm. doğru da düşündüm bence hayatımda yok çünkü.
Beğendiysem ve duygularıma engel olmak istemiyorsam yumulurum dudaklarına. Çok fena öperim.
Adım Alfa,
Soyadım Çokfenaöper.
Henüz sevgilim değilken adayken öpmesine izin vermem zaten. Öperse de bozulurum hoş karşılamam.
Yok canim ne öpmesi dudagında kahve kalmisti ondan 😏
eğer gerçekten bir şey hissediyorsam öperim bende, o ilk etkileşimi yakalamak çok zor artık 🤯
Ohhhhh
Olmaz geri çekerim kendimi basitlik bana gőre herseyin zamani var abest kacar hem bence..
buyursun öpsün kuzum asla itiraz etmem vardır bir bildiği
gayetde güzel olur duygusal bağları kuvvetlenir tabii sadece öpüşmeyle kalınıyorsa…
Saçma bakışlar neyimize yetmiyor
Hemen öpüşme dudaktan
Sevdiğini bir erkek alnından öper
Buluşma aşamasına geldiğine göre öpüşülebilir yani sorun olmaz karşılık veririm devam ettirin yani
Ne kadar bal dudakların varmış derim öptükten sonra ne diyim başka 😃
Hoş karşılamam. Niye öyle bir acelesi var? Niye?
Birbirlerine yaklaşımlarıyla ve hal ve hareketleriyle belli olur bence
bene elektrik olduysa arasında olabilir ki bendfe olmuştu :)
Anlık olan bir şey bence zamanı yoktur bunun anlık gelişen bir şey ilk görmüşdede olabilir 20. gorüşmedede olabilir
Yazıda yanlışlık olmuş aceleyle yazdım arkadaşlar
Sorun yok ben anladim.
Ağzını burnunu.. başka ne yapacaksın iyice saçmaladınız.
Hayır direkt ayrılırım. Evlenmeden dudağımdan ö-pe-mez.
Her buluştuğu kişiyle öpüşüyormu bu acaba diye düşünürüm
Normal güzel çok istediğim bir şey yıllardır hayalini kuruyorum🤭😘
Öpüşülür tabiki öpüşülmez diyenler bosa milleti kötü göstermesin
O anki hissiyata ve samimiyete sıcaklığa bağlı. Sabit fikirli ve katı değilim o kadar.
öptürmeyin kızlar. ilk buluşmada olmazzzz :))))
Böyle başlayan ilişkiler ciddiye binmiyor. Ben olsam çok ters tepki verirdim
Zaten ilk o yapsa öyle olur birazda enerji çekmesi lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?