Eski sevgilim bana neden hep açık bir kapı bırakıyor?

Arkadaşlar öncelikle merhaba görüşlerinize ihtiyacım olduğu için buraya üye oldum benim çocukluğumdan beri devam eden bir ilişkim vardı gözümü onunla açmıştım desem yeridir yaklaşık bir buçuk yıl önce ayrıldık bu süre boyunca onu unutmayı hiç istemedim biz ayrı olduğumuz süre boyunca hep iletişim halindeydik hatta bir kere buluşmuştuk sarılmıştık falan o da geçen yıl Nisan ayındaydı neyse asıl konu o bana hiç mesaj atmadı ne kadar yalvarsamda bana dönmedi ama ben hep beni sevdiğine emindim ayrılmamızın sebebi ben değildim bu arada oydu neden yalvardın dersenizde onu çok sevdim ondan başkasını asla sevemedim geçen ay ortak bir arkadaşımız aracılığıyla bana haber gönderdi (bu arada aynı yerde yaşıyoruz her gün karşılaşıyoruz) ben de ona mesaj attım fakat yine aynı şeyi yaptı bana diyor ki seni sevmesem söylerdim sonra sevsem de söylerdim dedi ya sürekli bana açık bir kapı bırakıyor neden yapıyor bunu? Belki bilirsiniz ama ben çok yoruldum sizce ne yapmalıyım lütfen yardım edin. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz şimdiden teşekkürler 🙂
- [ ]
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce beni seviyor mu?
Eski sevgilim bana neden hep açık bir kapı bırakıyor?