Sevgilisi var cocuk capkin bos kalmaz etrafi dolu kiz... ama buna ragmen arada bir kendisini bana hatirlatiyor onu unutmiyim diye... peki neden?
(Benden hic bir sekilde faydalanamiyor)
(Benden hic bir sekilde faydalanamiyor)
Karakter yapısı gereği çapkın ve tek bir kişiye bağlı kalamayan biridir. Unutulmamak da egosunu tatmin ediyordur. Arada bir sana kendini hatırlatıyor ki boşta kaldığında sığınacak bir limanı olsun. Bunu seninle birlikte birçok kıza daha yapıyordur. Direkt engelle bence sana yazmasına bile izin verme artık. Bunlarla evlenecek kıza yazık.
dogru söyliyorsun.. ama dun abisi beni "kötucocuk" adiyla actigi yeni hesaptan ekledi snapchatten... ilk bu beni "cepte" tuttugu cocuk zannettim, sordum kötucocukmusun diye anlamadi, bende anlattim iste kötu cocuk diye biri ekledi flan ondan sordum sen misin diye... bu kötu cocugu ekledim ve baktim abisi cikti... cocuga tekrardan yazdim abin olmasin bu... bir saattir yok kayboldu sonrada evet abisiymis sormus ona dedi... ( yani haberi olmadan abisi beni ekledi?) bozulmusmudur cocuk buna?
Evlenilecek kızı cepte tutup, başka kızlarla yatarlar gezerler... Evlendikten sonra da bu devam eder, sana sıra gelmez. Sen iyi kız olduğun için evde oturucan, o da vur kaç yaparak seni kendine daha çok köşe edicek...
Kötu bisey bu neden böyle kisiler evleniyorki ellerinden geciyor eger ayni hayati yasamaya devam edeceklerse
Dogru söyliyorsun tamamen yeni hesap acmayo dusunuyorum daha kolay olur simdiki hesabindan abisi kiz kardesi kuzeni hepsi takip ediyor hepsini cikartsan bu seferde hayirdir dlan olur :/
Yok ondan degil ama ayip olur diye abisini tanimiyorum ama kuzenimle arkadas oldular flan hattaa aile dostu flan da diyebilirim artik o derece yakinlastilar... kiz kardesiyle bi kac kez konusmusluugm olmus bu cocuk yuzunden kiz kardesini silmem dogru olur mi kizin sonucta bi sucu yok :/
Bencede yeni hesap yeni baslangic 🙃
Cevap
8Cevap
Merhaba!
Çapkın erkeğe sen neden böyle çapkınsın diye sorulur mu? Adam belli ki birden fazla kızla konuşmayı ve biri olmazsa öbürü mantığıyla yaşamayı kendine huy edinmiş. Bu tarz adamlar, boşlukta kalınca canları sıkılır, hayatındaki insanlardan tabiri caizse faydalanamasa bile hayatında seçenekler olduğunu bilmek, onlara manevi bir huzur verir. Sizin bahsettiğiniz kişi de böyle biri sanırım..
Peki bu kisiler nasil bu huydan vazgecer?
Peki onlar bu karakterligin farkindalarmi yani bilinc altinda mi böyle serefsizligi yapiyorlar?
🤮🤮
Böyle insanlar mide bulandiriyorda 😄
Dogru söyliyorsun ama karsindakinede ”herkez” gibi yaklasmakta kötu olur yani önyargiyla iste buda onlardandan... ya da tam tersi iyi biri diye yaklasmiyon ve karsina cikan...
Hooy hoy 😕
Hahahahaha bu iyidi
Önce bi dur akillimiydin bu sene?
Oooo iyimis ozaman söyle bakalim ne istiyorsun hediye olarak
Vay bakalim bi noele daha 6 ay var bakalim akilli durcan mi
Uslu olman gerekiyor kötuluklerden uzak ve iyi niyetli bu kadar basit bide kalp kirmamak lazim saygili olmak lazim :)
Ama ben kötuyum uzgunum seni yazdigim icin ama ben gercek bir noel Ana degilim 😔 özur dilerim
Cok özur dilerim iste böyle olmamak lazim ben Şu an uslu degildim
Nayiiir😔
Feliz Na vida
Bilmiuom 😂 ama noel sarkisi
Bu standart taktiktir cepte hep bi yedek bulundurulur ki olur da işler kesat olursa yedeklere dönülür
Unutulmaya tahammülü yoktur
Gaydalanamdıgı ıcın zaten ınat yapmıs bir erkek ulasamadıgı kıza daha fazla hırs yapar ulasmak ıster baskasıyla beraber se bıle cepte tutmaya calısır
Suanki sevgilisi manken ve ikiside birbirinden faydalaniyor... ama benden asla faydalanamiyacagini biliyor...
Yani önce cok iyi arkadastik ama ondan sonra o arkadasliktan ötesini istedi ve cabaladi bende dedim belki gercekten dogru söyliyordur benim gibi saf duygularla... yani sans verdim (flört) ama surecte öyle onun suNki sevgilisiyle yasadigi seyler olmadi normal arkadas gibi konusmaya devam bide iyi geceler gunaydinlar 😂
Iyı yapmıssın yuzunu erken fark ettın aferın bazen ılk zamanlarda karsı tarafın ne ıstedıgını knsann bılemez amacı ne kullanmak mı yoksa gercek mı dıye test etmek lazım bakıyorum da emın ol kullanmak ıstemıstır senı sen ılk baslarda yuz vermedıgın ıcın baska kıza kaymıstır ve senı de belkı ıkna ederım cabasından cebınd etutuyordur
Ayrilma nedeniyde artik bi soguk olmustu yurumiyordu bitirdik... ama arkadas kalmaya devam ettik... arada bir umit verici seyler yapiyordu mesela arkadaskende ayni sogukluk vardi hic konusmadigimiz halde bana bi video gönderdi iste listendedi 1. Kisi senin gelecekteki sevgilin... bende bos bos umitlere dayanamadim arami tamamen kestim ama hala ayni sey
Yani ozaman benimle tek terdi bas basa kalmak ondan beni cepte tutuyor bir gun bu kiz ev bos der diye
Peki bu isten nasil cikcam? Heryerden sildim fayda etmedi yuz vermedim fayda etmedi hala o kendisini belli ediyordu ama yazmiyordu bu sefer yuz verdim diye bi bahaneyle yazdi ”trenler calisiyor mu” diye
Ama benim niyetim birisiyle cikmak degilki sevgili flan aramiyorum sadece kimseyle aram kötu olsun istemiyom bide bos bos umitler istemiyom
:/
Senle kotu bıtmemıstır dıgerlerınden farklı olarak goruyosa kımseyle olmanı ıstemıyodur o yuzden de kendını hatırlatıyokı unutma dıye
Onun icin kötu bitis degildi ama benim icin kötuydu bir senedir iletisimi kestim (o kendisini belli ediyordu sevgilisi oldugu halde) bende artik eskiyi unuttum hic bisey olmamis hic yasanmamis gibi ondan selam verecek durumdayiz ama samimi degiliz... onu unutmadigimda eline ne geciyor?
Sende kendince. Ayrıcalıklı olduğunu düşünüyorsun dimi😀. Seni becerdiği gün unutacak
Anlamadim
Anlarsın anlarsın
Daha acik bir sekilde anlatsan anlarim
Çünkü ağzı açık safın birisin
Ben simdi naptimda ”saf” oldum😂
Böyle biri ile hala arkadaş olduğun için. Dönüm dolaşıp kürkçü dükkanını zorluyor
Arkadas olmakta bir sorun olmamasi lazim sonucta samimi degiliz
Ama dönüp dolaşıp kendini hatırlatması seni rahatsız etmiyor sanırım
Rahatsiz ediyor ama ben bir senedir iletisimi kestim heryerden sildim bunun yuzunden ama hala ayni sekilde devam degisen bisey olmadi sadece direk olarak yazmadi ama baska turlu kendisini belli etti ”abisi istek atti, cocuk kuzeninle tanisip kardes oldular...”
Gereksiz bir arkadaşlık. Sana yararı değil zararı olur
Yani diyorsunki yine heryerden sil onu?
Gün gelir lazım olur diyordur
Ihtiyacı olduğunda uğrayacak demekki
dun abisi beni snapchatten ekledi ( benim ayarlarimla oyniyorlar) ben bu diger cocuktan suphelendim gittim yazdim kötu olganmisin diye cocuk anlamadi ( actigi hesabin ismi kötu oglan) durumu anlattim bir hesap ekledi senin olup olmadigini merak ettim... herneyse ekledim geri ve abisi ciktiiii... cocuga tekrar yazdim bu senin abin olmasin diye dedi evet abisiymis sormus ona... yani cocugun haberi olmadan abisi beni ekledi? neden?
Benimle hic alakasi yok ben onlardan uzak duruyom abisiyle takiplesiyoz ama asla bir muhabbetimiz olmadi ne kardesiyle konusurken nede ondan sonra... onun hakkinda kulagima kuzenimden biseyler geliyor bide eskiden kardesi biseyler anlatiyordu o kadar... yani o da beni tanimiyor taniyorsa en fazla kardesinden duyduklari ve kuzenimden duyduklari...
Zaman gelir faydalanir kenarda dursun diyodur..
Taviz vermemeye bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?