Eski sevgilim hala benimle niye uğraşıyor ?

Eski sevgilimle çıkalı 1 sene kadar oldu. Aramızda soğukluk vardı, ayrılmak istediğimi söyledim, ilk başta biraz karşı çıktı, daha sonra tamam dedi. Daha sonra beni sevmediğini, başka bir kızı sevdiğini söyledi, hatta o kızla çıktı, aldattığını falan söyledi.

Ben dogal olarak sinirlendim ama birşey demedim ama rahat durmadı, sürekli benimle onun karşılaştırmasını yaptı. Benden daha güzelmiş, daha iyiymiş, daha mutluymuş. Ben yine birşey demedim sustum.

Arkadaşlarıylada aram iyiydi ne zamanki ben biriyle çıktım, arkamdan onla bir olup atıp tuttular. Bende arkadaşına o ayrılır ayrılmaz biriyle çıktı bişey demedim, ben çıkınca beş para etmez insan oluyorum dedim, üstelik bir de biri beni sormuş, "ben ayrıldım beni ilgilendirmez istersen teklif et" demiş.

Şimdi ne oluyor ona? Bir diyor büyük aşk yaşıyorum çok seviyorum onu benden daha güzel daha iyi ve istediklerini veriyormu, çok mutluymuş ben sahteymişim falan gibi konuşmuş, ben de "Allah mutlu etsin sevindim onun adına mutluluklar dilerim" dedim.

Ben böyle derken çocuk beni bitircekmiş bana acı çektircekmiş böyle konuşuyor benimle arkadaş olanlara tavır alıyormuş benim sevgilime bişey yapamdığından öyle arkamızdan atıp tutuyormuş. Bu da yetmezmiş bizim haberimiz yokken ayrıldığımız haberlerini çıkarmış, ben de yok öyle bişey dedim. En sonunda dayanamayıp biz ayrılalı aylar oldu bitmiş gitmiş şeyin arkasından niye konuşuyor, benim adımı sürekli niye anıyor yaşasın büyük aşkını, bana bulaşmasın mükemmel sevgilisiyle birlikte dedim ama hala uğraşıyor?

Attığım adıma kadar haberi oluyor. Yoruldum artık bu çocugun derdi ne, birşey demediğim halde neden bunu yapıyor?
Eski sevgilim hala benimle niye uğraşıyor ?