Eski sevgilim bana neden karışıyor?

Olay şöyle. Ben şimdi erkek arkadaşım liseden bi çocuk dediki gel gezelim motorla dedi tamam dedim gezelim sonra eski sevgilim (arkadaştık)
O mesaj attı napiyorsun diye bende arkadaşım motora binicem dedim iyi dedi iyi eğlenceler dedi ben bozulduğunu anladım gel sende konuşuruz dedim yok dedi sizi rahatsız etmeyim dedi ne rahatsızlığı vericeksin dedim neyse dedi iyi eğlenceler dedi bende dedim ki yaa böyle yapma lütfen dedi he üzülüyorsun eminim dedi mutlusun onla dedi sen busun erkek s*rtunuyorsun dedi bende onu dediğinde patladım sağol teşekkür ederim dedim o kötü kellimeye demedim sağol diye iyi eğlenceler dediği için sağol dedim 1 saat sonra gene yazdı keyfiniz nasıl eğlenciniyor musun neler yaptın onla kim bilir filan dedi bende gezdik avm gittik dedim hee kesin öyledir dedi ne öyledir öyle dedim bırak yaa dedi knk dedim bana knk deme ben senin kankan değilim dedi ama dedim sevgilin varken dedim gel senle arkadaş olalım diyen sensin dedim ben senden nefret ediyorum görmek istemiyorum filan 2 yüzlüsün kızım hepiniz aynısınız dedi hoşcakal dedi kapatı bende hoşcakal dedim arkadaşım beni saat 12 indirdi eve gittim iyi geceler yazdım orada kavga ettim keşke yazmasaydım ona iyi geceler diye kötü geceler dedi ve bana yazmıyor suçum ne ve bana böyle şeyler diyor yaa hakkı yok bana böyle demesinin haklı olan ben değil miyim? Boşuna bana o kelimeleri dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Bana bugünkü attığı mesaj Sen busun işte yazmadığım sürece yazmazsın xd 1 günde nasılda anlaşılıyor nası biri olduğun
Eski sevgilim bana neden karışıyor?