Olay şöyle. Ben şimdi erkek arkadaşım liseden bi çocuk dediki gel gezelim motorla dedi tamam dedim gezelim sonra eski sevgilim (arkadaştık)
O mesaj attı napiyorsun diye bende arkadaşım motora binicem dedim iyi dedi iyi eğlenceler dedi ben bozulduğunu anladım gel sende konuşuruz dedim yok dedi sizi rahatsız etmeyim dedi ne rahatsızlığı vericeksin dedim neyse dedi iyi eğlenceler dedi bende dedim ki yaa böyle yapma lütfen dedi he üzülüyorsun eminim dedi mutlusun onla dedi sen busun erkek s*rtunuyorsun dedi bende onu dediğinde patladım sağol teşekkür ederim dedim o kötü kellimeye demedim sağol diye iyi eğlenceler dediği için sağol dedim 1 saat sonra gene yazdı keyfiniz nasıl eğlenciniyor musun neler yaptın onla kim bilir filan dedi bende gezdik avm gittik dedim hee kesin öyledir dedi ne öyledir öyle dedim bırak yaa dedi knk dedim bana knk deme ben senin kankan değilim dedi ama dedim sevgilin varken dedim gel senle arkadaş olalım diyen sensin dedim ben senden nefret ediyorum görmek istemiyorum filan 2 yüzlüsün kızım hepiniz aynısınız dedi hoşcakal dedi kapatı bende hoşcakal dedim arkadaşım beni saat 12 indirdi eve gittim iyi geceler yazdım orada kavga ettim keşke yazmasaydım ona iyi geceler diye kötü geceler dedi ve bana yazmıyor suçum ne ve bana böyle şeyler diyor yaa hakkı yok bana böyle demesinin haklı olan ben değil miyim? Boşuna bana o kelimeleri dedi
O mesaj attı napiyorsun diye bende arkadaşım motora binicem dedim iyi dedi iyi eğlenceler dedi ben bozulduğunu anladım gel sende konuşuruz dedim yok dedi sizi rahatsız etmeyim dedi ne rahatsızlığı vericeksin dedim neyse dedi iyi eğlenceler dedi bende dedim ki yaa böyle yapma lütfen dedi he üzülüyorsun eminim dedi mutlusun onla dedi sen busun erkek s*rtunuyorsun dedi bende onu dediğinde patladım sağol teşekkür ederim dedim o kötü kellimeye demedim sağol diye iyi eğlenceler dediği için sağol dedim 1 saat sonra gene yazdı keyfiniz nasıl eğlenciniyor musun neler yaptın onla kim bilir filan dedi bende gezdik avm gittik dedim hee kesin öyledir dedi ne öyledir öyle dedim bırak yaa dedi knk dedim bana knk deme ben senin kankan değilim dedi ama dedim sevgilin varken dedim gel senle arkadaş olalım diyen sensin dedim ben senden nefret ediyorum görmek istemiyorum filan 2 yüzlüsün kızım hepiniz aynısınız dedi hoşcakal dedi kapatı bende hoşcakal dedim arkadaşım beni saat 12 indirdi eve gittim iyi geceler yazdım orada kavga ettim keşke yazmasaydım ona iyi geceler diye kötü geceler dedi ve bana yazmıyor suçum ne ve bana böyle şeyler diyor yaa hakkı yok bana böyle demesinin haklı olan ben değil miyim? Boşuna bana o kelimeleri dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Bana bugünkü attığı mesaj Sen busun işte yazmadığım sürece yazmazsın xd 1 günde nasılda anlaşılıyor nası biri olduğun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Takıntılı uzak dur
Yok değildir emin ol
boş biri ve sen neden onu davet ediyorsun yanına eski sevgilin bozulursa bozulsun sanane sen hayatına odaklan
Kıyamadım üzüldu fark ettim ondan gel dedim gelmezdi
Zaten
Eski sevgilinle niye konuşuyon hadi konuşuyon gittiğin takıldığın insanları niye anlatıyon. Bence problemin %99 sensin.
Napiyorsun dedi bende arkadaşım motorla geziyorum dedim
Ne deseydim
Eski sevgiliyle muhatap bile olmaman gerek demek ki hala duygu besliyorsun ona ki konuşuyorsun.
Artık konuşmuyorum onla
Anladım peki tebrik ederim doğru karar.. bu arada önüne bak en doğrusu bu senin için..
Zaten sevgilim var
Normal zaten olması güzel birisin güzel kızların alıcısı tez olur.😊😊
teşekkür darısı başına
Ben bir tane kızla konuşacaktım ama siteyi terk etti sinirlerim çok bozuk diyet arkadaşımdı kendisi hesabını kapattı neden bilmiyorum.
Keşke numarası isteseydin
Kız Şanlıurfa’da ve onu bulabilir miyim orada bilmem ama okuduğu okulu biliyorum belki okulunda bulurum onu
Batmanda Tıp okuyor kız
Bana. Yazdığı mesaj Sen busun işte yazmadığım sürece yazmazsın xd 1 günde nasılda anlaşılıyor nası biri olduğun xd dalga geçme değil mi?
Çünkü sen muhatap olup taviz veriyorsun
Arkadaş olduk napayım artık konuşmicam onla
O zaten hata. Arkadaş kalmak nedir ya
Attığı mesaj
Sen busun işte yazmadığım sürece yazmazsın xd 1 günde nasılda anlaşılıyor nası biri olduğun
Yazmam tabi. Milyonlarca kadın var ayrıldığım kadının yolunu mu gözleyecem 🤔
😂😂
Adamim bee
Tamam boş yapma
tamam tamam boş yapmicam
Bomboş bie hayatınız var
Aynen
Güzel yorum
Eleştiri kabul ettiğine göre tebrikler. İleride anlarsın kendini demek.
Hayatım bok gibi
İnsanın yüzü gibi hayatı olmuyor. maalesef canım.
Aynen dün anladım
Geçmiş olsun canım.
teşekkür
Rica
Ergenlik böyle bir şey demi
Ben ergen değilim
Senle böyle konuşmalarına izin verme sil
Zaten vermedim ağzının payının verdim
Eski sevgiliden arkadaş olmaz
Zaten artık konhsmi
Konuşmuyorum
unutamamış snei