pişman olması için ne yapmalıyım? bana ettiği haksızlığı görmesi için?
Eski sevgilim neden bu şekilde beni üzüyor?
pişman olması için ne yapmalıyım? bana ettiği haksızlığı görmesi için?
Sevgilisi olan erkekle ne işin var kuzum?
Misal, 1 hafta olmadı. Hoşlandığım bir kızın sevgilisi olduğunu öğrendim kendinden. Üzüldüm ama arkadaşı kalayım, nasılsa ayrılır o zaman ben kaparım onu demedim... İlişkimi kesip attım. Niye? Eğer beni yedeğe alsaydı benle çıkarkende başkalarını yedeğe alabilirdi... Sürekli bir şüphe içinde olurdum. Her arkadaşından kıllanırdım...
Bence sen yanlış erkeği tercih etmişsin. Adam mı yok? (evet son zamanlarda azaldı ama isteyen bulur adam gibi adamı).
Birde Türk kızlarının kronik sorunudur. Her kim ki onlara değer vermez, ilgilenmez, dışkı gibi muamele eder, aşağılar, gururları ile oynar. Türk kızları bu tipteki adamlara sırıl sıklam aşık olur. Bırakamaz...
Kızlar. Rus erkekleri tavsiyemdir. Tam sizlere göre. Gidin bir rus erkek sevin. İnanın aşkın en güzelini (tabi yukarıdaki bahsettiğim algıya göre) yaşayacaksınız...
herkes rus erkekleri kötü diyor çok içerlermiş ve çalışmazlarmış:)
en baştan bilmiyordum ki,sonrasında da hep bir melankoli içinde adam,sürekli ağlıyor kız arkadaşı ağzına salıncak kurmuş diye.böyle bir hali hiç yoktu.
İşte Rus erkeği, Türk kızının tapacağı erkek. Bu konuda iddialıyım. Acı ama gerçek. Allah onlara da Rus kızları gibi şeyleri vermiş. Burada durum malesef tam tersi gibi. Bizden ayrılan kızlar arkadaşlarımızı göze kestirir olmuş...
Güncelleme ye cevap: Oha. En tiksindiğim şeydir. Eğer arkdaşım dediğim birinin sevgilisi bitmiştir benim gözümde. Allah'ım sen arkadaşımın eski sevilisi ile arama sevgi koyma yarabbim.
Soran arkadaş. Aman öyle bişeye aman kalkışma. Kendine saygın varsa...
ben göze kestirmedim ki? kaç aydır o istiyor...
kızları şikayetçi rus erkeklerinden, tek bir rus adam tanımadığım için bişe diyemiycem ama balkan erkekleri hoş geliyor bana. onlar da slav sonuçta
Eskiden, erkeklerin kafası kadınlar gibi karışmazdı. Birinin yokluğunun yarasına başka birilerini basarak mikrop kapmazlardı..
Fakat ne hikmetse bu, kadın gibi kafası karışan feminen modeller yeni türedi. Karşında, daha ne istediğini bilmeyen bir adam varken, sen asla çözemeyeceksin onun bu davranışlarını.
Ama, zamanında ''sen gidersen anında ona dönerim, yalnız kalmak istemiyorum" lafını söylemekle ufak bir açık vermiş..
Sıkıntı edilecek hiç bir şey yok. Ortada, ondan sana olan bir aşk söz konusu olamaz. Dert etme. Değmez bile üzülmene..
(Ya o değil de, böyle durumlarda Meriç gibi hissediyorum kendimi, yazık be!)
yalnız kalamama sorunu vardı,kızı da o bıraktı yara açıldığını sanmıyorum kendisinde.of bilmiyorum kaka var gidip bunu sevdim:(
ya ciddiyim,aşk meşk değil sadece hep bir yalnız kalma korkusu vardı dışlanma,ilaç kullanıyodu ta ki beni tanıyana kadar
sen ne yapmışsın cnm ya kendini ezdirmişsinde ezdirmişsin halada ezdirmektesin hala telefonlarına cevap veriyosun bu adam pist diyince gelicek host diyince gidicek bi insan istiyo bütün kızlar çevresinde olsun biri gelsin biri gitsin istiyor o haksızlığı biraz zor görür çünkü bence böyle davrandığı ilk kiz değilsin heleki tipi mipi varsa onu sevenlerle öyle bir alay ederki aklı başına gelir oda ancak çok sever ve sana davrandığı gibi onada öyle çöpmüş gibi davranan biri çıkarsa aklı başına gelir yoksa hiç kafasına takçağını sanmam
ilişkinin başlarında geçmişi sorun edip ben kavga çıkardım o hep anlayış göstermişti,hep te ağlardı...tipi pek yok, pek tecrübeli de değil
inan bilmiyorum hala her konuşmada en ufak detayları başıma kakar, o haklıymış ben kaybetmişim onu. kavga ettim ama ben bunları hakedecek ne yaptım bilmiyorum. bi de ben arıyorum beyefendi genellikle sinirlendiği haşlayacağı zaman mesajlarıma çağrı atıyor ki arayım parası gitmesin
Söyleyeceğim şey çok zor biliyorum ama onu unutmalısın. Seni sevmemiş bu belli ve avucunun içinde oynatıyor üzgünüm ama bu boyle. Onun oyuncağı olma bence. Telefonlarına çıkma, ona yüz verme
Cevap
5Cevap
senle ilgilenmiyorsa yaptığı pişmanlığı göremez eğer başkasıyla çıkıcak o kızda ona kötü davrancak ki aa benim bi yerlerde yedek sevgilim vardı beni çok seviyordu diyecek ki o zaman senle biraz ilgilencek sonra bakıcak yine senden sıkılacak başka kız bulucak sonra o kızlada olmuyacak yine seni arayacak sende aşıksın! ya özür dileyecek tamam gel başlayak diyeceksin sonra yine üzülceksin böyle böyle gider karşındaki insan sana uygun birisi değil eğer zaten seviyor olsa ayrılmazdınız. yapıcak bişey yok o seni umursamıyorsa sende onu umursama yeni birilerini sev hiçte korkma sal gitsin ne hali varsa görsün sana acı çektirmek hoşuna gidiyor birazda kendi çeksin o acıyı
şu ana kadar birini bulamamış, kimse bana bakmıyo zaten allah kahretsin diye bağırıyodu. bu acıyı anlasın isterim ama anlamıyor. bana diyor ki ben de zamanında çektim o acıları eski sevgilimden ve senin kıskançlıklarından kavga çıkarmandan...
Yanlış secim yapmışsın. Onun kız arkadaşı varken seninle buluşmasını kız arkadaşına söyledi mi sence? Ya simdi bir tane daha varsa.? Sana aynısını yapıyorsa? bunları dşünmeyip bencil davranmak cok kötü.
Bu ilişkinin gelecegi yok. lise caglarındasın sen sanırım. O yüzden bunu bukadar büyütmeye gerek yok. Cünkü bugun o kıza yalan söyler yarın sana.
üniversite ve ilk yılları değil,tanıştığımızda lisedeydik.
aha işte bunları düşündüğüm için ben ona hiç güvenemedim ya.hayır o kıza söylemedi yalan söyledi.ben varken o kıza tavrını bildiğim için yok diyorum,ciddi biri olsaydı aramamam için söylerdi.yani söyleyecekmiş beyefendi.
Daha önce bu sitede bazı cevaplarda kullandığım bir cümle bu duruma çok uygun. "Bu salatalıktan cacık olmaz" (Salatalık yerine eş anlamlısı kullanılmalı.) Böyle davranmasının tek sebebi bu cacık meselesi :)))
:):)
Güncellemede bahsettiğin ilişki uygun değil. Onun arkadaşı olması önemli olmasa bile sen bir şey hissetmediğin birisi ile salatalık gibi bir adamı kıskandırmak için neden yakınlık kurasın ki !
Düzgün ve hoşlandığın birisini bul bari :))
aslında ben de aynı şekilde düşünüyorum:) kıskandırmak için değil, duyulursa zaten hoş olmaz.
Aklın yolu bir...
adi ustunde piskopat... sen de oyuncaksin... tum bagini koparmadikca ki bu gune kadar bin kez ayrilman gerekirmis su yaptiklarina baksana, asla rahat olamazsin. sil hayatindan
"ben seni aramadıkça beni arama" son dediği bu...ya bilemiyorum ben hala salak gibi eskiye dönebiliriz diye umuyorum,üzerine çok düşmem kıskanmam bu hale getirdi diye...maalesef onu hala seviyorum,ilk sevgilimdi
herkes öyle diyor zaten.ben neden yapıyor bunu soruyorum.duygular mantık dinleseydi bu kadar soruyu kimse sormazdı.
belki de ilk olduğu için,hep eskiyi düşünüp üzülüyorum suçluluk duyuyorum güvenmedim mahvettim diye.
ilk defa biri güvenmemekle iyi ettiğimi söyledi bana.kendimi suçlamaktan dolayı üzülüyorum en çok.
bakıyorum da 5 yıllık kafamı karıştırdı, eskiden çok iyi arkadaştık ben tanıştırdım eskiyle onu da.
başka birileri ile oldu diyorsun hala onu düşünüyorsun sana değer vermeyen birinden hayır gelmez birlikte olsanızda gene aynı şeyler olucak sen seviyorsun sadece o seni sevmiyor bilmem anlatabildimmi
o başka birileriyle olmadı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar